Reklama

Reklama

S Italem v kuchyni

(pořad)
  • Slovensko S Talianom v kuchyni

Obsahy(1)

Zábavným pořadem o vaření se zajímavými hosty provází italský šéfkuchař Emanuel Ridi. Kuchařinu má v genech, už jeho prarodiče provozovali restauraci. Emanuel pochází ze středomořského ostrova Elba, v Čechách žije už patnáct let, má českou ženu a syna Giacoma. Má vlastní restauraci a stolování považuje za příležitost k setkání s přáteli nad dobrým jídlem a pitím - a takové chvíle teď zprostředkuje i divákům. Poznáte jeho krajany, kolegy z branže, podnikatele, sportovce, právníky a celebrity. Objevte s Emanuelem i vy potěšení z vaření! (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

dávám 5 hvězd v rámci pořadů o vaření. není zde nic, co by mi vadilo, recepty jsou super, Emanuel je sympaťák s roztomilou češtinou, který i kdyby pořad promlčel, tak na něj budu koukat jako na svatý obrázek a hlavně celý formát pořadu nemá v našich televizích konkurenci. Plus vzkaz pro některé místní kritiky, co píšou, že recepty nejdou uvařit- naprostá hloupost, mám všechny knihy, vařím z nich cokoli, na Ridiho způsob si vařím všechny těstoviny atd... ()

hyde1987 

všechny recenze uživatele

Bohuřžel, vzhledem k tomu, že švédská televize toto nevysílá, jsem odsouzen ke sledování Ridiho na internetu. Nicméně malebná čeština a pro mne větší dostupnost surovin než třeba v ČR a SR způsobuje, že mě to prostě baví a jeho jídla mají fakt něco do sebe. Jo a když jsem jednou na dovolené zpět v české kotlině viděl Babicu tak musím uznat, že Itla v kuchyni a Ano šéfe jsou proti tomu vyloženě osvětové pořady.... ()

Reklama

V.N. 

všechny recenze uživatele

Velice dobře se na to kouká a velice dobře se to poslouchá. Ale i tak si nedokážu představit že bych podle toho vařil. Olivový olej, čerstvý zázvor, řapíkatý celer, parmezán či sušená rajčata, nejsou rozhodně ingredience které jsem ochotný skladovat v lednici pro případ že mě přepadne mlsná. Zlatý knedle s vejcem, játrová omáčka nebo kerbenejtr. Technicky dobrý, vizuelně dobrý, v našich podmínkách těžko použitelný. 40% víc ani hovno. ()

PetkaW. 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála pořadů tohoto typu, kde konečně vaří někdo, tomu jídlu a gastronomii rozumí a nedělá ze sebe něco, co není. Emanuel je nejenom skvělý kuchař, podle kterého se dá konečně upachtit poživatelná večeře, ale navíc je to sympaťák, na kterého je radost se dívat a nemám chuť si po pár minutách strčit prst do oka. To, že je Ital, navíc omlouvá i jeho chyby v češtině, na což se třeba takový Babica vymlouvat nemůže (jeho "vopejkání, vosmahování" a "dávání tohodle na tohle a tohodle do tohodle" mi rve uši). ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Emanuel je vtipný, příjemný, kultivovaný člověk, který na rozdíl od Babiců a podobných umí vařit. co se týče jídla: je to jednoduché, poctivé jídlo, obvykle pocházející z italského venkova. Co se týče pořadu - kamera dobrá, hudba dobrá a Emanuelova čeština vtipná. Jasně, je to o individuálním vnímání, ale já na něj koukám prostě rád (a ještě radši u něj jím). A to jinak na pořady o vaření kašlu.... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama