Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

Botič 

všechny recenze uživatele

Nebýt Reese Witherspoon, tak by bylo How Do You Know asexuální podívanou od začátku do konce. Pár zajímavých podnětů Brooks sice z kapes vysype, ale nestačilo to k mé plné spokojenosti. Od romantického filmu asi očekávám něco jiného, než duo hloupých spoluhráčů bojujících o srdce uvědomělé Smart Blonde. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

První hodina je zbytečná a nudná a není v ní nic k zasmání (ostatně i v druhé půlce tomu nebylo jinak). Kámen úrazu je, že celý film by chtěl mít vyšší ambice, než být tuctovou rom. komedií, ale selhává a výsledek je horší než by ona tuctovka (v případě výrazného zkrácení a pár úprav) bývala byla. Reese se hezky kření, Owen přesvědčivě hraje někoho s IQ pod 80 a Nicholson je tu navíc. Vůbec celá koncepce nestála za nic, nechápu, proč tak bídný scénář někdo zfilmoval. Jo, Reese mě bavila (ale jen proto, že má hezkej úsměv a kukuč), ale pokud už mě na okmažik přepadne hřejivý pocit, že ten film měl něco do sebe, vzápětí ho přebije prozření, že to byla pěkná pakárna. 50% za smíšená pocity. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Špatných komedií je nějak moc velkém množství. I v tomhle mém příspěvku budou ještě následovat. Špatných komedií se skvělými herci v poslední době také přibývá. "Poznáš, až to přijde?" je jedním z těch průšvihů. Mohou za to herci. Reese je jako baseballová hráčka příšerná, ale tak v jakém filmu je skvělá? Jenže myslíte si, že je to jenom ona, kdo v tomhle případě sráží film do kolen? Vůbec tomu tak není. Na vině jsou všichni herci. Jack Nicholson dostal na starost roli otce postavy, kterou ztvárnil Paul Rudd. Jack nedostal prostor, aby předvedl, co v něm skutečně je, ale přesto neurazí. Paul Rudd, to už je jiná. Hraje člověka, do kterého by se mohla zamilovat skutečně pouze zoufalá žena. Je nepříjemný od pohledu, podlézavý, zamindrákovaný, nudný, příšerný. Dívat se na něj bylo skutečně utrpení, které nezmírnil ani Owen Wilson, jemuž jsem jeho playboye nevěřil, i když co si budeme povídat, z ústřední trojice je tím nejlepším. Dalším problémem je skutečnost, že tohle má být komedie, ale vtip je tam všeho všudy jeden, navíc si myslím, že spousta lidí ho ani za vtipný považovat nemůže. Svět, který je zde vytvářen, je naprosto nelogický a nesmyslný. Když muž přijde o práci, jediné, po čem touží, je žena. Jestli tahle společnost opravdu funguje, potěš pánbůh. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, ty pocity! Chcete strávit nezapomenutelný romantický večer, plný lásky, něhy, chytrého a citlivého humoru? Strejda verbal vám poví, jak na to! Nejdůležitější je moment překvapení a síla okamžiku, která dostane vaši milovanou do kolen! V žádném případě tedy nesmí nic tušit. Doporučuji proto, zavřít ji třeba do skříně, a to až do doby, kdy první chervánky smutně zakrvácí oblohu jako truchlivá stigmata umírajícího slunce. Pokud plán se skříní z jakéhokoliv důvodu selže, je nanejvýš nezbytné chovat se nenuceně, aby absolutně nic netušila a nepostřehla vaší proměnu. Všechno musí vypadat jako běžná denní rutina. Proto od rána klopíme lahváče, hlasitě prdíme, mlaskáme u oběda a celé odpoledne ošoupáváme tlačítka ovladače při přepínání mezi hokejem a Ligou mistrů, což doprovázíme halasným kurvováním, pokud nějaký vypatlaný čutálista nesplní naše očekávání bezchybné hry. A večer s velkým V je tu!! Hlavně nezapomenout na svíčky! Spoustu svíček, to mají mazlíčci rádi! Bydlíte li v blízkosti hřbitova, jako já, stačí svižná podvečerní procházka slzavým údolím a máte vystaráno! Vždyť nebožtíci přeci přejí lásce! Začneme lehkou večeří, která zvýrazní naše vzájemné touhy a příjemně nás naladí! Grilovaný bůček podtržený jemně tříslovitou chutí zaprášené lahve archivního Chateau de Rybíz, ročník 82, splní svůj účel dokonale! Urazíme hrdlo, abychom umožnili "vínu" dýchat, přičemž mezitím naservírujeme labužnicky zčernalý plátek stoprocentního tuku na dva obří, sněhobílé talíře a rychle oběhneme se zapalovačem všech stopadesát svíček, mistrně rozmístěných tak, aby mdlé, třepotavé světlo nádherně dokreslilo hustou atmosféru propukající vášně. A neignorovat hudbu!!! Jakmile tedy stiskneme tlačítko PLAY a potemnělou kuchyní se začnou tklivě linout první tóny obřího hitu britského homosexuála pod názvem "Can you feel my dick tonight", je čas oslnit naši Nejdražší! Vyprostíme ji proto konečně ze skříně, konejšivě ji zašeptáme do ouška něco o lásce a věčném milování, zhluboka se nadechneme, jemně, jakoby letmo se ji dotkneme ústy a ................... foukáme tak dlouho, dokud její plné rty nevykrouží ono vzrušující, lascivní "O", které dává našemu životu smysl! Dále to již, milé děti, ponechám jen a jen na vaší fantazii! Jen bych doporučil jedno: až po dvouhodinovém, intenzivním milování, které dá vašemu vztahu zcela nový rozměr, vyplivete kousky latexu uvízlých mezi zuby a padnete na záda do propocených prostěradel, vytáhněte z peněženky dvousetkorunu a demonstrativně ji spalte jako radostnou připomínku toho, že jste na tuhle nudnou, trapnou, kýčovitou peachovinu nemuseli do kina. Její ohořelé zbytky pak spláchněte do hajzlu. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Toto že natočil režisér jednej z najlepších komédií všetkých čias, kde Helen Hunt a Jack Nicholson popri fenomenálnom čiernom humore hrajú tak živo a prirodzene, že vám žáner "romantická komédia" v žiadnom prípade nie je cudzí?! Tejto witherspoonovskej romantike chýba žhavá irónia, vtipný nadhľad, posmešné dialógy presiaknuté sarkazmom a celkovo som mala dojem, že režisér chvíľami dej nevie posunúť do ďalšieho levelu. Scény s Witherspoon a Wilsonom boli po dialogickej stránke tak hlúpe a rozpačité, až boli vtipné. Kŕčovité 3* dávam za sympatickú hereckú zostavu a vynikajúceho Nicholsona, ktorý dokáže zachrániť aj to, čo vyzerá byť už stratené. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Reese Witherspoon kvůli roli absolvovala několikaměsíční přípravu, během které se učila hrát softbal. (zajda404)
  • Keď Jack Nicholson (Charles) hovorí Paulovi Ruddovi (George). že cíti neuveriteľnú bolesť v hrudi, podobnú tomu, ako sa cítil, keď si vzal Lipitor, je to odkaz na film Lepšie neskoro ako nikdy (2003), kde Jack Nicholson, ktorý stvárňuje Harryho, informuje lekára, že berie Lipitor, zatiaľ čo sa lieči na infarkt. (Arsenal83)
  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem List After List. (Greg)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama