Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (180)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Přijít po 13 letech s pokračováním, které vlastně popírá to hlavní z jedničky, to nebyl nejlepší nápad. Zase vidíme Willyho jak chlastá, nadává a je "nucen vzít" práci Santy. A zase u toho nesmí chybět prostoduchý Thurman Merman, a Willovi dojde, jak je důležité mít rodinu a někoho blízkého...Chvilkama mi to prostě nepřišlo jako pokračování, ale jako nepovedený remake se stejnými herci. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ano, vše co se hromadně nelíbí, tam opravdu je, v mnoha případech naštěstí. Oželel bych snad jen postavu Kathy Bates a s ní i většinu jejích dialogů, především rad do života a vzpomínek na Willieho dětství. Když už jsem u toho dětství, velmi dobrým tahem je návrat lehce dospělejší verze nemrznoucího Thurmana Mermana, který to ve své uniformě dotáhne až do sboru, aby v jeho sólu... no, nadchnul. Minimálně Willieho, s nímž jim to vlastně neuvěřitelně funguje, snad pro ten kontrast postav? Každopádně ještě lépe mu to funguje s jeho kamarádkou do špinavých zákoutí Diane. Zkrátka slušnost a šťastné a veselé hledat jinde, což je u tohoto filmu úplně v pořádku. 65% ()

Reklama

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Když zůstanu u terminologie celého filmu, tak je to nehorázná a bohužel taky velmi nevtipná sračka. Nechápu, jak na takový zhovadilý scénář mohl Billy Bob Thornton, Kathy Bates, nebo Christina Hendricks kývnout. Všechny "fóry" se točí kolem prasáren, tak nevtipně podaných, až mě na chvíli napadlo, že člověk, který tohle napíše musí být jedno velké perverzní a frustrované hovado. Omlouvám se svůj slovník, ale stále jsem se udržel dobrých pět úrovní pod laťkou nevkusnosti a trapnosti Bad Santy 2.10% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Santa je úchyl! sa zaradil medzi moje obľúbené vianočné klasiky typu Sám doma a Vánoční prázdniny. V pokračovaní sa už nejako vytratila tá správna chémia plná znevažovania Santu, Vianoc a sviatočnej atmosféry. Navyše z malého tlstého blba vyrástol veľký tlstý blb typu Joey z Přátel. Jasne, Billy Bob Thornton je stále skvelý ožrala, stále s chuťou zozadu przní prdelaté či kozaté ženštiny, stále má problém s telesnými tekutinami, ale už nie je tak sympatický, ako keď po ňom drandila nadržaná Gilmorka. Nie je to kolosálny prúser, ani prúser, takže pre fanúšikov jednotky povinná bezpečná jazda, ktorá sa však z pamäti vytratí rýchlo ako kombinácia zemiakový šalát a sladkosti zo sviatočne vystresovaného tela. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé viděl jedničku, bylo to originální a vánoce ala Méďa. Ve dvojce dostáváme opět smršť nechuťáren, tak jak jsem očekával a nic moc nového nedostaneme. Některé vtípky jsou moc za hranou, příliš tlačí na pilu a slabších momentů se najde také dost, tak jako těch výborných. Nicméně vidět postavy po x letech, zvlášť Anděla má nádech nostalgie a čekal jsem větší tragédii.....5/10 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Krátko na to, ako sa Thurman (Brett Kelly) prizná Williemu (Billy Bob Thornton), že nevedel, že má matku (59. min), sa ho spýta, kde sa narodil. Willie mu povie, že v Little Rock v Arkansase. Billy Bob Thornton sa skutočne narodil v Arkansase, ale v Hot Springs, čo je mesto len pár desiatok kilometrov neďaleko od Little Rock. (AxelWers)
  • Brett Kelly (Thurman Merman) musel kvůli natáčení filmu přibrat přibližně 19 kg. Při natáčení jedl především sendviče s uzeninou a hlavně díky nim se dostal na požadovanou hmotnost. (MessiM)

Reklama

Reklama