Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odpudivě neodolatelný kasař Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, pořád děvkař a už zase na dně. O tom, jak prochlastat a proválet život by mohl vyučovat. Jednoho dne Willieho vyhledá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), kterého předčasně propustili z vězení. Fakt, že se vzteklý trpaslík Markus kdysi pokusil Willieho zabít, dokáže jinak velmi zásadový Willie přehlédnout. Motivací je Marcusova nabídka na „prácičku", která vynese 2 milionů dolarů. A tak se osvědčená zlodějská dvojka vydává na svou velkou akci do Chichaga. Jenže nic není tak snadné, jak se zdá. V Chicagu Willie potkává svou kudrnatou, zlatovlasou noční můru v podobě buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrom nebylo dost, na scéně se objevuje Willieho matka Sunny (Kathy Bates), kterou Willie 15 let neviděl. A protože jablko nikdy nepadá daleko od stromu, Sunny vykazuje silné kriminální sklony a zlodějský talent. Plán je však pro nyní již čtyřčlenný gang jasný. Obléci santovské obleky a na Štědrý den vybrat napěchovaný sejf chicagské charity. Jenže ředitelkou této charity je okouzlující a ostýchavá Diane (Christina Hendricks), která ve Williem probudí jeho romantickou duši a chlípné libido... (Bioscop)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (180)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $26miliónovTržby USA $17,782,178Tržby Celosvetovo $24,079,268Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,112,278 Tržby za predaj DVD v USA $1,401,157║ Santa podes, zas humusárna na entú ale bez účelová, od boku ustrelená. /15%/ ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Když zůstanu u terminologie celého filmu, tak je to nehorázná a bohužel taky velmi nevtipná sračka. Nechápu, jak na takový zhovadilý scénář mohl Billy Bob Thornton, Kathy Bates, nebo Christina Hendricks kývnout. Všechny "fóry" se točí kolem prasáren, tak nevtipně podaných, až mě na chvíli napadlo, že člověk, který tohle napíše musí být jedno velké perverzní a frustrované hovado. Omlouvám se svůj slovník, ale stále jsem se udržel dobrých pět úrovní pod laťkou nevkusnosti a trapnosti Bad Santy 2.10% ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

skoro stejny jak jednicka..takovy proste cool vpohode...jak ten kokot de poprve do prace a de si pro oblek santy a vlepi granat ty babe jak mu dava ty hadry :D:D a nebo jeste sem chcal jak domlouval sexik tomu neschopnymu,tlustymu zmrdovi a ta negrice na nej na to ti seru debile posledne sem nemohla 2tejdny sedet jak me bolela prdel di do prdele :D:D skvela sleha ! o vanocich si to davam k cukrovi oba dva! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zbytečné pokračování, které zdaleka nemělo kouzlo prvního dílu, ale překvapivě pořád dobře fungovalo na poli chemie mezi postavou Willieho a Thurmana. Zbytek byla jedna velká břečka zabývající se rádoby sofistikovanou krádeží, štrejchů do rektálu a podobných prasáren. První díl jsem měl celkem rád, tohle být nemuselo, ale budiž. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Co jsem viděl vím, pořádnou americkou úchylárnu až se mi z toho udělalo málem šoufl. Evidentně chtěli vše při starým jen dost přidali a zaplácli opravdu odpornou matkou. Replika strážnýho na Bernieho Maca z prvního dílu je ubohá a sakra Brett Kelly by s takovouto vizáží ve 23letech nepřežil ani 5minut v tomhle světě. V deseti letech to seklo, ale opakovat ho v dospělosti už smrdělo trapností. Jak to často bejvá, víc někdy neznamená i líp. Fakt by mě jen zajímalo jestli je tohle nynejší vrchol amerického humoru. Jednička se tam pěkně vlezla svoji vyvážeností, ale tady jsem jen poslouchal hromadu sprostej řečí, kterými se postavy navzájem fakovali a první příjemnou akci jsem měl možnost vidět až s Christinou Hendricks u popelnic. Mimochodem těžká závist santo, kam se na ni hrabe Lauren Graham. AAUuu 50% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskej provincii Quebec, ale aj v amerických štátoch Kalifornia, Illinois a Arizona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama