Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (819)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Velmi drsné, avšak ne naturalistické, ani autentické. Krvavé sekvence jsou příliš "vyhlazené" aby byly šokující. Ale na nízkorozpočtový horor s několika hektolitry krve se to celkem dá. Sarah Butler je v rámci mezí herecky solidní a hlavní pánská sestava je komická jak se patří. Poslední dobou se Hollywood inspiruje v nějakých sado maso praktikách, protože druhý film za poslední dva roky kde se přijde o mužský pohlavní orgán, aby následně skončil v ústech postiženého - to už nemůže být snad ani náhoda. Určitě to ale nemá ten patřičný efekt šoku, ani pro diváka, ani pro hlavního hrdinu. Jako remake ale po všech stránkách obstojné. Úsporný, dravý a rychlý film. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚCO VÁM ŘEKNU. TAKOVÁHLE DĚVKA JSEM PŘIJEDE Z JEDINÝHO DŮVODU.…“ /// Americký vidláci po sedmi tisící dvě stě čtyřicátý osmý. Citlivý příběh o ublížení bezbranné dívce, která se posléze odmění podobným stylem. Zvrhlá část je zvrhlá dostatečně. Vyvolá v člověku přesně ty pocity, který vedou ke slastnýmu sledování utpení druhejch – když jde o následnou pomstu, samozřejmě. Taková sadistická zvrhlost, která potěší duši preferující vítězství dobra nad zlem. Za každou cenu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rok 1978? nepamatuju. 2.) Jsem spíš na to hromadný sexování. 3.) Thx za titule ,,Kroenen“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Slovy Grimpa: Mučeníčko to je moje potěšeníčko. Násilí a msta. Jednoduchý příběh o holce, kterou si podalo pár vidláků a ona jim to pak vrátila i s úroky, funguje velmi dobře a takřka bez vážnějších nedostatků až do scény se „zmizením“. Pak publikum začne trochu pochybovat o tom, co se mu to snaží tvůrci namluvit a nepřidává tomu ani moc fakt, že se divák musí zákonitě ptát, kde vzala jedna z postav náhle takovou sílu? A pak bych vytkl sem tam až přílišnou stylovost v podobě havranů či červených očí. Jinak ale film plní svůj účel, to se mu prostě nedá vzít a i při nepříjemných scénách člověk zaujetím nechce odvracet zrak, takže ode mě jsou to slabší 4*. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"No ty krávo", řval jsem hned několikrát. A vlastně ani nevím, jestli bolestí nebo jestli to bylo na Sáru. Film z pomezí žánrů Přehlídka dámského spodního prádla a Hardcore porno byl rozdělen na dva zásadně odlišné poločasy. Ten první režírovala tlupa neandrtálců a stála za velký šišatý bobek. V polovičce základní části se ale trenér vyměnil a je na místě přiznat si, že divoženka s neustále pečlivě upravenými vlasy zachránila sezonu a tým dostala až do play-off. V něm rozsekala všechno, co jí přišlo do cesty a mně nezbývá než napsat, že se svými technikami a nekonvenčním přístupem k hajzlům by měla honem rychle odletět do Paříže. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vieš, čo robia žrebcom, keď neposlúchajú, Johnny?“ Originál som nevidel, ale podobný film z nedávnej doby áno (POSLEDNÝ DOM NAĽAVO - tiež remake kontroverzného mixu slasheru, hixploitationu, exploitationu, revenge movie a pokusu o snuff zo 70. rokov 20. storočia) a nepáčil sa mi. Preto som od tejto snímky nič nečakal. Dvojnásobne pri pohľade na takmer dvojhodinovú minutáž. Nakoniec mi ale tých takmer 120 minút utieklo rýchlo. Môže za to šikovná herečka, dobrá práca s atmosférou, zručne obsadení „zlí chlapi“ (prajete im čo najbolestivejšiu smrť, ale zároveň neskĺzli k afektovaným karikatúram) a režisér, ktorý nezostal nič dlžný zlovestnej atmosfére „ticha pred búrkou“, ani hrubému násiliu. Film by sa bez neho zaobišiel, ale bol by to podvod. Režisér však ide na doraz a jednotlivé mučenia si vychutnáte... áno, je to troška zvrhlé, ale tento svet taký niekedy je aj „naozaj“. Jediné, čo mi prekážalo (okrem priemerných postáv, neoriginálneho scenáru a klišé typu „najväčší hajzel je v skutočnosti milujúci otec“), bol spôsob videnia sveta: muži sú zlí, ženy obete. Deliť to na základe pohlavia mi nepripadá ako najšťastnejšia žánrová cesta. Inak fajn. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Mollie Milligan bola počas natáčania tehotná, čo tvorcovia zakomponovali do do úlohy pani Storchovej. (Pat.Ko)
  • Název filmu tvůrci převzali od Borise Viana a jeho románu „I Spit on Your Graves“. (kondor77)
  • Na začiatku filmu Jennifer (Sarah Butler) natankuje benzín za $19,78. Je to odkaz na pôvodný film, pretože, v roku 1978 vyšiel pôvodný film Deň ženy (1978). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama