Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas halloweenskej noci nájde opatrovateľka dvoch deti v taške so sladkosťami určenými pre deti záhadnú videokazetu. Kazeta obsahuje tri príbehy vrážd, pričom v každom z nich vystupuje tá istá osoba klauna. Krátko nato, v nočných hodiných, sa v dome začnú diať zvláštne veci. Krátko na to opatrovateľka pochopí desivú skutočnosť: šialený klaun z pásky sa dostal do reálneho sveta a plánuje tu pokračovať vo svojom besnení... (kubqo)

(více)

Recenze (50)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je zřejmé, že Leone se ve své první celovečerní klauniádě teprve hledá, myslím filmařsky, film totiž místy působí trochu poloamatérsky (hlavně ve druhé mozkorvoucí "povídce" s komickými maskami emzáků). Ale už má zcela jasno ve své hlavní obsesi, kterou je nadpřirozený vražedný klaun Art, i když tahle povedená postava ještě zdaleka nepředvádí takové úchylné brutality, jako je tomu v jeho pozdějších filmech. Což může být buď tím, že rejža ještě neměl dost merglí nebo zkušeností na masky a triky, nebo že u něho ještě naplno nepropukl bezuzdný scénáristický sadismus. Ale poslední třetí povídka s amputačním rozuzlením, doplněná slušným dekapitačním epilogem, už dává tušit budoucí Leoneho směřování. Poselství filmu je pak myslím docela jasné - nikdy si nepouštějte neznámé videokazety, které vám někdo záhadně podstrčí. Pokud tedy ještě vůbec máte videorekordér, který třeba já v roce 2013 už měl maximálně odložený v krabici na skříni, kdo ví jestli. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Režisér sa zrejme rozhodol tak trochu zrecyklovať svoje hororové kraťasy a vytvoril mrazivú halloweensku antológiu. V nej sa nachádzajú jeho 3 príbehy (z toho sú 2 už známe "The 9th Circle" a "Terrifier"), ktoré spája postava psychopatického klauna a obsahovo sú spojené halloweenskym večerom, kde opatrovateľka a deti narazia na videokazetu s týmito príbehmi, až sa nakoniec ukáže, že môžu byť reálne. Celkovo vydarená vec, aj keď vyložene nadšený nie som, už len pre to, že polovicu stopáže som dávnejšie poznal. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to takový nevyvážený slepenec recyklátů, protože v jednotlivých momentech je to docela funkční a zábavné. Ten finiš má až mindfuckový potenciál a postava Art The Clown je parádně vydesignovaný a pošahaný charakter. I ten vtipně vlnící ufoun se mi vlastně líbil, byť se do celku se svou-možná nechtěnou-komikou absolutně nehodil. Zajímavý počin. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„All Hallow’s Eve“ je prostě jen další ukázkou toho, že horor je hodně vyčpělý a že podobné snímky té vyčpělosti jenom pomáhají. Nikdo se moc nesnaží o originální nápad, prostě se jen spojují prvky, které fungovaly dřív – klaun, Halloween, video páska, postavy, které se z filmu dostávají do reality, „Noc oživlých mrtvol“. Podtrženo sečteno, špatné herecké výkony, i když ne úplně hrozné, jen potvrzují skutečnost, že těch dobrých hororů je prostě málo a je třeba hodně dobře a dlouho hledat. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poněkud rozpačitý a silně nevyvážený film, který by měl být současně v kolonce komedie. Tedy bát se není čeho, inspirace Noční můrou, Vřískotem a slashery 80.let je více než patrná. To by mi ale nevadilo, vadí roztříštěnost, kdy divák sleduje společně s vychovatelkou dětí na videu tři příběhy...což je hodně nadnesené, jelikož příběh má mít úvod, zápletku, vyvrcholení a závěr, což se zde jaksi nedostává. Asi nejtrapnější, a tedy i nejkomičtější je část s mimozemšťanem, který sem zavítal snad z počátků němého filmu. Kvituji dobrou hudbu a dostatek krve zejména v poslední čtvrtině. V některých záběrech kamera přeci jen uhnula - břicho těhotné ženy je sice rozříznuto, avšak vyjmutí dítěte je jen v záblesku a šmouze těžko postřehnutelné. Být ovšem patřičná atmosféra, nemusí jít gore až na hranu. Tak nevím. Snad za ty hlavy a pěkný ječák tu třetí dám... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama