Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devatenáctiletá studentka překladatelství a tlumočnictví Laura chce být úspěšná za každou cenu. Ačkoliv se s přítelem dělí o nájem a přivydělává si brigádami, její finanční situace začne být neúnosná. Jednoho večera v zoufalství odpoví na inzerát staršího muže, jenž hledá něhu za sto eur na hodinu. Laura se zapřísahá, že se k tomuto nouzovému řešení uchýlí pouze jednou, aby pokryla nezbytné náklady. Lze však z bludného kruhu prostituce a rychle vydělaných peněz jen tak lehce vystoupit? (claudel)

(více)

Recenze (17)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Mazec!! Silně erotický drama o mladý studentce 19 let, co se vydá na dráhu "prostitutky při škole", aby školu dodělala. Extrémně cílevědomá mladá dívka jde prostě za svým cílem doslova do roztrhání těla. Silně explicitní, hodně k zamyšlení. Na TV film až šokující. Někdy až hraničící se "sexplotationem" ... Každopádně Deborah Francois to hraje fakt geniálně a všechno jsem ji maximálně věřil. No a taky je to neskutečná "fresh kost", která je v tom filmu víc nahá než oblečená, což bylo pro mne hlavním lákadlem, nepopírám ... (ten den jsem ji viděl ještě ve Španělské hrůze Pečovatel)... :-PNemohu nevzpomenout na velice tématicky podobný snímek LILJA, tento je však ve všech ohledech mnohem kvalitnější!! ... Doporučuju !! 4,5* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Silné erotické drama na hraně sexploitationu, místy nepříjemné, autentické, bezvýchodní a velmi realisticky podaný náhled do dnešní prostituce. Příběh se zaměřuje na krásnou 19 letou Lauru, která je na škole, ale chybí ji peníze vše splácet a tak zkusí tu "poslední" možnost sex za peníze. Vzniká zde nekontrolovatelná a osudná spirála, kde sledujeme hlavní hrdinku chodit z jednoho bytu do druhého a provádět celkem dost chlípné věci. Nahota je zde zobrazená v plné kráse a z některých pánských uchylů může být slečnám nepříjemně. Francie opět ve formě. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí*, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí***. 7.5/10. ()

Reklama

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Film o problému, který byl v jednotlivosti zobrazen a potvrzen pádnými dialogy a v závěru zobecněn pomocí sociologie a jejích statistik. Bohužel jsme byli svedeni na cestu, která není jedinou a prošli jsme bez povšimnutí mnoho křižovatek a odboček. Jednou z hlavní (jedno zda jde o křižovatku nebo odbočku) je: "Když na to nemáš, tak toho nechej!" Ve starších civilizacích to platilo bezprecedentně: "Když sex, tak konec studia a hybaj do práce!" Když nestačí na studium sociální podpora, prospěchové stipendium (a Laura ho asi měla), příspěvek na ubytování a brigády o víkendech a též denní jídlo do stovky a kromě výdajů za studium pokud možno žádné další, pak už opravdu není, co by mělo stačit a je možno směle nasenout na kolotoč: Výdelěk - Spotřeba - Ještě větší výdělek - Ještě větší spotřeba.... Rozetnutím této rotace je "Téměř žádná či minimální spotřeba", nikdy "Ještě větší či co možná největší výdělek."Angličané mají dva hezké idiomy "Easy Money" a "Easy Meat". Film si můžeme promítnout i v těchto termnech. A navíc mi tu chybí genderová paralela: Kdo živí na studiích kluky? Nevěřím, že by to byly právě lehké holky. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Belle de jour, Sleeping Beauty a nyní mladá Laura ve filmu Mes cheres etudes. Co mají společného? Hledají únik z každodennosti - ať už ve formě materiální nebo psychické. Tenhle film osciluje na hraně dokumentárního filmu, jak je patrné v závěru, kdy moderátor mluví o studentské prostituci. Film dobře zachycuje proměnu Laury, kdy zpočátku se snaží být nad věcí a mít nad vším kontrolu až po ten konec, který byl nakonec očekávatelný. Ten její "mac" byl fakt sympaťák :) Oproti tomu Joe a jeho "pojďme do klubu".... :-x A roztomilé bylo, jak to celé šlo do kopru, když si Laura pořídila mobilní telefon. Ano, tahle komunikace je zkáza lidstva. Rozhodně snímek stojí za zhlédnutí už kvůli svojí aktuálnosti - strava, byt, knížky, školné... Díky bohu už nejsem studentka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten snímek má výborný nápad. Je o dívce, která se na vysoké škole rozhodne, že je vlastně docela fajn vydělávat si peníze tím, že jí za to starší páni platí. Sice nevím proč, vzhledem k tomu, jak se při tom tváří, ale někomu stačí málo očividně. Bohužel ale snímek v tomhle tématu nepřinese nic skutečně zajímavého, nečekaného. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama