Reklama

Reklama

Velký třesk

  • Česko Hledání zmizelých (více)
Trailer

Intenzivní pátrání po pohřešovaném končí... na počátku. Jedné pozdní noci v Los Angeles, zavítá návštěva ke dveřím soukromého očka Neda Cruze (Antonio Banderas). Ruský boxer nedávno propuštěný z vězení přichází s lukrativní nabídkou práce. Úkol zní najít jeho ztracenou sestru Lexie a její skrýš diamantů v hodnotě 30 milionů dolarů. Cruz však brzy zjistí, že zdánlivě běžný případ pohřešované osoby může zavinit konec světa, jaký známe dnes. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Strašně strašně strašně divnej film, kterej ani neví čím vlastně chce být... Kriminálkou? Thrillerem? "Uměním"? Fakt nevím! A neví to ani režisér ani Banderas... Původní pokus o jakous-takous noir-detektivku se v polovině filmu převrátí v podivný (pseudo) sci-fi pokus a divák se diví a s pocitem WTF "žasne"?!?! Atmosféru to sice vcelku má, natočeno to taky není špatně ale do konce to vydržet je vážně záhul, protože se to celkově děsně ale děsně vleče! ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Mam rad filmy na temu noir, ale tento bol taky nezazivny a docela ma aj dost nudil. Nemyslim teraz, ze je to nejaky brak, ale chcelo by toho viacej, aby ma to bavilo sledovat s napatim, co sa bude odohravat dalej. Niektore dialogy boli zbytocne rozsiahle, co len filmu uskodilo, akoby malo pomoct v napredovani tohoto detektivneho filmu. Film hyri roznymi farbami co mi ani nevadilo, bolo to take pestre a film aj ako tak ozivilo. Dokonca sa aj dostal rad na taky mensi katastroficky prvok, ked sa pri konci filmu prepadavala zem, ked unikali na aute. Bolo to pekne a napinave, ale bohuzial to nemalo dlhu trvanlivost. Film ako celok je prilis roztahany a niektore sceny mi tam prisli navnivoc. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

Hledá někoho (údajně živýho) a koho nikdo neviděl, někdo ho sleduje a přemejšlí, proč si striptérka (aktérka mokrých snů většiny chlapů) vybrala největší Darvinovu můru..... Film MÁ MÍT speciální, záhadnou atmosféru. Soukromé očko Banderas vypráví příběh a já se snažím podlehnout atmosféře stejně jako u Angel Heart, či třeba (a hlavně) nalézt v příběhu energii jako u Sin City. Jo, připomíná (vykrádá) to hodně filmů, ale podlehnout ????... nato jsem už starej kořen! Film, z něhož na konci nemám žádnej dojem. Prázdno. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Uvidím, v jakejch sračkách má Nova prsty. 2.) Chystám se experimentovat s viagrou a amfetaminem. 3.) Potřebuji vysvětlit pojem ,,božská částice“. 4.) Často doma mluvíme o tom, že realita je jen matematický nástroj. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Akční, zvláštní, kriminální × nemastné neslané. Ono to asi nebylo tak špatné, ale něco mi v tom vadilo. Asi ta snaha o Marlowa, snaha o ležérní styl, který se kombinuje s drsností a suchostí soukromého detektiva. A astrofyzikové a molekulární nadšenci mi tam přišli trochu mimo, chvílemi to vypadalo jako v jiné dimenzi. Film si nepouštějte po obědě, jinak u něj usnete. ..a z těch 30 miliónů v diamantech bych postavila novou laboratoř, abych mohla zkoumat další elementární částice, které se nacházejí v atomech.. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Halucinogénny thrillerový patvar silne béčkového razenia. A tým razením nemyslím iba svietenie ako z televízneho Hustler filmu z 80. rokov či prvoplánovo krkolomné kamerové uhly, ale tiež výber niektorých hercov a vykreslenie ich postáv. Nebyť zopár Banderasovych hlášok a šialeného vývinu deja v poslednej tretine, ktorá podnieti divákovu zvedavosť ako film dopadne, bola by to fakt tragédia. Ono stavať takto lacne vyzerajúci film na sofistikovanom flashbackovom rozprávaní príbehu plného otázok je už samo o sebe hara-kiri. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v okolí mesta Spokane, ktoré sa nachádza na severozápade USA v štáte Washington. (MikaelSVK)
  • Ed Limato, slavný filmový agent, který pracoval například s Richardem Gerem nebo Melem Gibsonem, se dle vlastního vyjádření do filmového scénáře na první pohled zamiloval. Účast ve filmu nasměroval bezprostředně Antoniu Banderasovi, jemuž se shodou okolností scénář zalíbil stejnou měrou. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno