Reklama

Reklama

Dilema

  • Česko Manžel, nebo milenec? (více)
Trailer 2

Ronny Valentine a Nick Brannen jsou od studií nejlepší kamarádi. Teď spolu mají malou firmu zabývající se vývojem nových automobilových technologií a designu. S Ronnyho přítelkyní Beth a Nickovou manželkou Genevou po boku jsou ti dva neporazitelný tým. Na posledním autosalónu se Ronnymu podaří malou lstí domluvit schůzku se zástupci firmy Chrysler. Pokud by jednání dopadlo dobře, měli by oba o budoucnost postaráno. Jenže pak se Ronnyho svět obrátí vzhůru nohama, když nechtěně spatří Genevu v náruči jiného muže. Ronny se před tím, než tuhle nepříjemnou zprávu sdělí Nickovi, rozhodne zjistit víc. Coby amatérský detektiv promění svůj život v komický chaos. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (199)

HArna 

všechny recenze uživatele

Velmi slabý film, dvě hodiny o ničem...no o přátelství - jo super......ale prostě téhle komedii chybý všechno co by komedie měla mít. Za celý ukrutně dlouhý dvě hodiny jsem se nezasmál. Tak trochu poslední dobou chybý na tohle téma nápad - no nejen na tohle. Na druhou stranu jsem nic od toho nečekal - nic jsem nedostal a doufám, že už to nikdy neuvidím. Bez nápadu! ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení, ačkoli některé recenze tvrdily opak. Původně jsem čekala obyčejné suché komediální drama, které se bude tradičně snažit vtlouct divákům do hlavy nějaké ty moudrosti o důležitosti rodiny, ale nakonec to byl přesný opak. Vtipný a především odlehčený film se skvělými herci. Hlavně Tatum mi tu způsobil šok v podobě dobrého hereckého výkonu. Už by měl hrát jen samé potetované magory, ti mu zjevně jdou jedna radost. ()

Reklama

MareT. 

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat?? Je to typické slovní drama, které ale má určitý smysl a naštěstí je to všechno uvěřitelné. Na druhou stranu se díváme na skoro dvouhodinový příběh, který rozebírá jednu každodenně dějící situaci (i když prekérní) a sem tam to něčím zamotá. Je to spíše o těch hereckých výkonech, které stojí za to. Čistý průměr, nic víc, nic míň. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O čem, že tenhle film vlastně byl? Jo to byli ti dva, dost podobní, blázni, co rozjeli spolupráci s nadnárodním gigantem automobilového průmyslu a málem se k vytouženému kontraktu ani nedostali. Nebýt té pozitivní nálady a příjemných postav, film bych asi během pěti minut vypnul. V rámci komedie jsem se moc nezasmál a jediný, co mě drželo na kanálu byl samotný nápad. Na Howarda bych ale tenhle film určitě netipoval. Na něj je to moc obyčejný, v porovnání s Čistou duší nebo Šifrou Mistra Leonarda. I když ten nápad není nejhorší, což o to. Každopádně takový Ridley Scott si před nedávnem také natočil nenápadnou komedii Dobrý ročník a naopak dokázal, že i komedie mu nedělá problém. Tady prostě Howard pohořel. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dlho som si hovoril, á sakra ako som počas tej korony pribral. Našťastie ma z depresie vytiahol Kevin James, pretože oproti nemu je aj hroch len sušienka. Jediný rozdiel je, že na hrocha ešte neušili sako. Inak ho ako komika mám rád a rovnako tak, vlastne ešte viac, Vinca Vaughna. Lenže scenár im neposkytol príliš veľa úsmevných situácií, Jamesovi v podstate žiadne. Dobrý nápad s neverou nie je vyvinutý ani do silnejšej drámy (čo sme ani nečakali) ani do extra komédie (a to sme už tak nejak očakávali), takže najvtipnejšie momenty paradoxne prišli vtedy, keď sa tam sporadicky objavil Channing Tatum. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Pro snímek se rozhodovalo se mezi názvy Cheaters, What You Don't Know a The Dilemma. Vítězná byla nakonec třetí varianta. (Kuzmik)
  • Vince Vaughn přijal hlavní roli, protože rád hraje ve filmem s řešením problémů, jako jsou Trable v ráji (2009) nebo Rozchod (2006). O roli jeho parťáka se následně sám přihlásil Kevin James. (Kuzmik)
  • Na zápasech Chicaga Blackhawks má každá z hlavních postav na sobě dres týmu. Ronny (Vince Vaughn) nosí dres s číslem 88, jenž v té době oblékal Patrick Kane, Nick (Kevin James) má na sobě dres s číslem 19, který nosil tehdejší kapitán Jonathan Toews, Geneva (Winona Ryder) má dres s číslem 2, jehož majitelem byl Duncan Keith, a Beth (Jennifer Connelly) má dres s číslem 36, který tehdy oblékal Dave Bolland. (Koldyn)

Reklama

Reklama