Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (564)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nádherný citlivý příběh o síle lidskosti a nekonečné lásce. Všecko se povedlo, režie, scénář, casting, ale nejvíc hudba a úchvatná detailní kamera. Po čase zase jedna z malých všedních radostí, která mi zpříjemnila dvě hoďky času a naplnila mé srdce příjemným pocitem souznění a naděje. Jednoduše v pár slovech od Lea: "..tyto momenty nárazu, tyto záblesky vysoké intenzity, které nám úplně převrátí život naruby, ve skutečnosti navenek definují to, kým jsme." Přesně tak a kdo se nedokáže zamyslet a pochopit hlubokou myšlenku, tak nikdy doopravdy nemiloval, nebo neví kým je, v horším případě to ani vědět nechce. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Už při vstupu do sálu jsem se zalekl těch slintajících holek sedících na dvojsedačkách, čekajících na Tatuma v trenkách. Jelikož sem hero jak cyp, sebral jsem všechnu odvahu a zasedl. Co mně nasralo vzápětí už nebyli fanynky, ale kupa reklam, ne trajleru na filmy, na které bych se moh eventuelně těšit, ale nějaká kuchařka s vycpaným potkanem a reklama na oči, či nějaký filmový festival - kurva hotova propaganda, ale že by mne nalákali na nějaký film, to ne! (CineStar, CineStar...) Protože oficiálně patřím do klubu "romantická sračka" nemoh jsem si nechat ujít tak krásně sladkou, emocionálně vypjatou filmovou lahůdku. Sem romantik od kosti a proto sem se vžil do Leove kůže a donesl Paige růže! Jenomže slečna mně nepoznala, s růžema mně do prdele hnala! Ještě malou chviličku a už bych byl vyronil sluzičku. 4/10 ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není co hrát, ani co vyprávět. Ta historka se dá odříkat za 5 minut a film ji nedokázal ničím zajímavým doplnit. Reální protagonisté si prošli neuvěřitelnou situací, se kterou se vypořádat se snad ani nedá, ale pořád je to jako příběh velmi jednoduché. Je obdivuhodné, jak se s tím vypořádali. Film, bohužel, udělal z jejich osudu kýčovitou limonádu. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Slaďák "ze života" nasnímaný i ozvučený skrze opotřebovanou romantickou šablonu, při kterém si ale mráz uspořádal na mých zádech divoké ródeo a emoce se ve mně vzpouzely, jako bych to celé místo bojovníka Tatuma prožíval já sám. A viníkem není ani ochotnická režie, ani lehce prkenný Channing, nýbrž božská Rachel McAdams - nejkrásnější lidské stvoření pod sluncem, která opět na sto minut zcela ovládla mé bezbranné smysly. Pokud se usmála, byl jsem šťastný, když se rozbrečela, měl jsem sám na krajíčku, a jelikož byly všechny tyhle pocity ještě mnohanásobně zesíleny mocně pulzujícím duševním vývojem Tatumovy postavy, byl jsem jinak neoriginálním příběhem naprosto pohlcen, přičemž fantastický první dojem podtrhlo i nepřepálené a vkusné zakončení.... Stal se ze mě přeci jen objektivní divák, a proto zůstávám jen u 4*, ale mých soukromých tisíc hvězdiček si schovávám pro chvíli, kdy mi láska také hodí klacek pod nohy a já budu moci právě zde, u toho nejroztomilejšího úsměvu a nikdy se nevzdávajícího milence, hledat láskyplnou útěchu... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ako to už býva, zhodujem sa v komentári s užívateľom Botič; tiež sa cítim previnilo. Je to ženská, komerčná romanťárna, vo svete, v ktorom existuje Moment to Remember navyše úplne zbytočná. Na druhú stranu, Rachel McAdams je dobrá herečka, hrajú tam The Cure a človek im fandí. Keby som mal niečo vytknúť, tak hlavne načančanosť a archetypné, sitcomové vedľajšie postavy. Takpovediac zlí rodičia, model ex-boyfriend, naj kamaráti, z ktorých jedna je modelka, druhý jej frajer (charakterom nosiaci klobúk) a tretí debil v športovom, s rovnými vlasmi. Hrdinovia žijú v ateliérovom byte a obaja sú umelci (o ktorých umení sa ale nedozvieme nič). Sterilný film s Tatumom, ale má prekvapivo celkom efekt. Len si musím teraz asi pustiť nejaký horor, víš jak. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)
  • Natáčení probíhalo hlavně v Chicagu, v Torontu a také v místní nemocnici v Newmarketu. (Greg)
  • Keď Paige (Rachel McAdams) zistí, že má tetovanie, je ho na fotke vidieť na pravej strane chrbta. V priamom zábere na tetovanie je však presne v strede. (toi-toi)

Reklama

Reklama