Reklama

Reklama

Duch doby - Stále kupředu

  • USA Zeitgeist: Moving Forward
všechny plakáty

Obsahy(1)

Již třetí film ze sárie Zeitgeist opět poskytuje kritický náhled na společnost dnešní doby. Tentokrát se zabývá tématy jako neudržitelnost peněžní a tržní ekonomiky, neefektivní využívání zdrojů vedoucího k poškozování lidského zdraví a planety a tím, do jaké míry jsme ovlivněni okolím oproti genetické výbavě. Řešení, které zde je nastíněno, stojí na co nejefektivnějším udržitelném využívání energetických zdrojů a zajištění co největšího blahobytu pro všechny lidi, bez propastných rozdílů a nerovností, na kterých je systém založen v dnešní době. (Narya89)

(více)

Recenze (87)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Ano, je to vicemene uz po treti to same, obzvlast se jedna o jakousi Addendum v2.0, ale forma je zde konecne dovedena k dokonalosti. Od zacatku do konce velmi koncepcni vize - pricina, dusledky i reseni. Detailni (a pravdiva) analyza proc je svet kapitalismu, ve kterem zijeme spatna cesta, kterou je nutne zmenit. Jinymi slovy - proc je svet ve kterem zijeme totalne v pici. Zeitgeist: Moving Forward je "povinna cetba", jedna z tech veci, kterou je proste nutne videt a prozrit, je to free na YT, takze vsichni - check it out! "Now, we have to change our system - or perish." 9/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Zeitgeist je séria najlepších dokumentov aké som videl. Množstvo hlbokých myšlienok, kvantum informácií, ktoré pohltia diváka natoľko, až to vyznie tak, že sa snažia zmeniť jeho myslenie. Raz a navždy by sme mali pochopiť dôvody našej holej existencie na planéte. Od genetiky, ktorá za nič nemôže, závislosti, dotyku tela, násilí medzi ľuďmi a jeho zrode, ekonomike, po mnohé iné faktory, ktoré ovplyvňujú náš život. Taký je "duch doby". ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Asi mám zde v tomto případě už problém se značkou Zeitgeist. To, že Peter Joseph "vyžírá" brand a už se dost opakuje (i když jsem na druhou stranu čekal větší opáčko jeho finančnictví - to se naštěstí ale nedostavilo) a pár věcí, hlavně hraných částí, bylo opravdu hodně laciných. 60 % ()

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

To si snad děláte prdel, ne. Takže sociální inženýrství a totalitu jednoho druhu nahradíme sociálním inženýrstvím a totalitou tisíckrát horšího kalibru, jo? Jděte se bodnout, řešení evidentně není tak jednoduché, aby ho vykoumalo pár levičáckých dokumentaristů, co jim jeblo v kouli a řekli si, tak jo, my teda zchráníme svět. Ale aspoň je mi jasný, kdo vlastně tohle celý financuje: jedině ilumináti a bilderberg jako svou skrytou, rafinovanou propagandu, protože když jsem to dokoukal, říkal jsem si, to raději novej světovej řád, než tohle! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento dokument popisuje niečo, čo som v duchu plánoval roky, až kým som sa nedozvedel o projekte Venus a zistil som, že to existuje už desiatky rokov, ale stále to nebolo realizované. Nasmeroval ma k tomu, že dnes patrím k dobrovoľníkom pomáhajúcim Projektu Venus. Je tu veľmi veľa odpovedí na to, ako fungujeme. ()

Reklama

Reklama