Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nedávno natočil Edward Zwick nebývale kvalitní a chytrou komedii na otřepané téma "sexem k lásce" a nyní stejné téma zpracovává komediální klasik Ivan Reitman, který každým novým filmem ukazuje to, že jeho úspěšná léta jsou dávno pryč. Téma vztahu založeném na sexu zpracovává stylem mladého amatéra a výsledný dojem nezachrání krásná Natálka a už vůbec ne Kutcher, který hraje jako před deseti lety (nebo kdy se to poprvé dostal k filmu). Nevtipná a neromantická nuda. ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Klapka. "Předem nalinkovaný romantický film , bez jakýchkoliv nečekaných dějovích zvratů , u kterého nemusíme ani na minutu trnout , jak to dopadne" po tisícistéstopadesátédevátééé. Škoda že Reitmana (nebo kohokoliv) nenapadne , když už ne ony klišoidní pasáže zcela překopat (což by nemusel průměrný americký popcornový divák unést ve zdraví) , aspon jim změnit pořadí ! to by byl panečku mazec:) No z naprosté šedi to vytáhla jenom Natalie , která může na rozdíl od ostatních hereček v tomto žánru , nabídnout kromě hezké tvářičky i velmi osobitý a zapamatovatelný projev. Zbývá už jen Kačer (čti kačr) , který je tak nějak neutrálně sympatický jako vždy.Výhodou je , že občas vytlačuje ůsměvné repliky smrtící kadencí (2x za hodinu) a že tyto scénky můžete náhodně zaměnovat ve všech jeho filmech , aniž byste zaznamenali rozdíl. ()

Reklama

Ant 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie. Zápletka není nic nového, ale obsazení to zvedá o jednu příčku nahoru. Portmanku normálně vubec nemusím, ale tady byla její postava opravdu sympatická a s Kutcherem jí to sedlo. Celkově jsem se u Reitmanova filmu bavila mnohem víc než u Love and Other Drugs. Nejen že má tenhle film příjemnější humor, ale pusobí mnohem uvolněněji a opravdověji. Dojem mírně kazí jen zbytečné závěrečné ohlednutí. 3,5* ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

V poslední době se točí nějak víc filmů o nezávazných vztazích. Tenhle přišel do kin skoro ve stejné době jako Láska a jiné závislosti a oba dva mě zaujaly svými plakáty, které vypadaly hodně podobně (polonáhý pár + postel). Do kina bych ani na jeden nešla, ale nyní jsem se na oba dva podívala. Jak jsem tak trochu čekala, ani jeden z nich nebyl až tak dobrý, i když Hlavně nezávazně je určitě lehký nádprůměr. Zatímco film Láska a jiné závislosti působil nemastně neslaně, tady u Hlavně nezávazně se mi docela líbilo zobrazení vztahu dvou hlavních postav, který působil tak nějak přirozeně přátelsky. Zdálo se, že si Natalie a Ashton docela padli do noty. Žádný zázrak se sice nekonal, ale ve výsledku to byl milý film lehce nad tři hvězdy. ~(3,1)~ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZA JAKÝCHKOLIV PŘÍLEŽITOSTÍ SPOLU BUDEME MÍT SEX. VE DNE , V NOCI. NIC VÍC“..... /// Hlavně nenápadně! – vlastně NEZÁVAZNĚ! Humoru tu trochu je, romantika narůstá přímou úměrou s ubýváním sexu a film má hlavní trumf v N.Portman, která tuhle odlehčenou romantiku vynáší do lehce nadprůměrných vod. To, že si ti dva způsobí ,,komorovou extrasystolu“ se očekává, takže jednou to jistě vydrží i méně romantičtí nadšenci. Stačí, když jim stačí N.Portman (která dneska vypadá (zase) krásně) nebo hovory o zkoušení podivných věcí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Neustále slýchám větu: ,, Máš 45 vteřin na to, aby ses udělal! 2.) Nemůžu se soustředit na porno, když je kolem tolik opravdovýho sexu. 3.) Moje bejvalky neustále končí v baráku mýho táty. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Na pozvánkách na neveřejnou projekci byl snímek uveden pod názvem "Hooking Up". (ČSFD)
  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama