Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Před tím než na tenhle film půjdete do kina, zapomeňte, že Portman hrála v nějaké Černé labuti.:-) Kombinace Natalie s Ashtonem je docela dost vyvedená. Tentokrát mi ale trošku chyběla Kutcherova roztomilost, kterou všichni tolik kritizují a považují za neprofesionální. Nicméně opravdu vtipné scénky tady byly. Na Nataliinu dýni jentak nezapomenu! Mile mě překvapilo i obsazení vedlejších rolí. Jedno velké povedené klišé. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

NEMÁM rád většinu romantických komedií (čest vyjímkám). Přesto jsem se rozhodl dát těch 108 minut v sázku a to především díky jedné z mých NEJoblíbenějších hereček. Taky se ukázalo, že ona je to jediné, co stojí za zmínku. Kutcher - jako vždy - jen dotváří dokonalý hollywoodský kýč, za čož ho jen těžko můžeme vinit, pravděpodobně se tak už narodil. Stále a dokola se mi potvrzuje, že chemie, kterou mívala kombinace těchto dvou žánrů, je dávno vyčerpaná a nenávratně pryč. Není to zdaleka první film od Reitmana, co jsem viděl, ale za to určitě jeden z nejhorších - 40% za Natálku. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Pozdržet distribuci filmu o pár měsíců, mohlo by na plakátech stát "ve filmu souloží držitelka Oscara Natalie Portman". Scénář bohužel i při poměrně velkém tempu dialogů nenabízí moc humorných replik, takže hlavní devizou je docela sympatické obsazení (aby ne že) a celkem civilní dojem z filmu. Jak je u současných romantik zvykem, prvnímu milovníkovi občas chybí trochu víc chlapský rozhodnosti, ale úplná figurka naštěstí taky není. Koukatelný, díky většímu než malýmu počtu záběrů na Natálku i zapamatovatelný. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dost jsem se na to těšil a měl přehnané očekávání. Přesto ale něšlo o bůhvíjaké zklamání. Sázka na americkou komediální jistotu - hudba, pohoda, dobrý hlášky, suchý narážky, skvělá Natalie (to ona tvoří celý film). Jenom ten děj byl trochu nekonfliktní - jako když nůž prochází máslem, chyběla gradace. Nicméně zaručeně pobaví (čekejte víc než občasný úsměv). 66% ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5 Presne typ filmu, ktorý ma nudí, znervózňuje, nie je ani romantický, vôbec nie vtipný, predvídateľný, nalinajkovaný podľa vopred jasných premís, obsahuje povinné klišoidné scény, ktoré mi dvíhajú hladinu adrenalínu atď. Natálka si asi chcela po náročnom Black Swan oddýchnuť niečím ľahším, Aštonko hrá fešáckeho trtka ako všade inde. Film, ktorý je taký istý, ako ďalších tisíc. Otravné,plytké, nezaujímavé a zbytočné... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Scénář nesl původně název "Fuck Buddies". Pod tím by ale samozřejmě nemohl být film distribuován a propagován, tudíž byl pozměněn na "Friends with Benefits". Ani tento titul ale filmu nezůstal, protože pod tímto názvem již (zhruba ve stejné době) vznikl snímek Kamarád taky rád (2011). (oje)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama