Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Klapka. "Předem nalinkovaný romantický film , bez jakýchkoliv nečekaných dějovích zvratů , u kterého nemusíme ani na minutu trnout , jak to dopadne" po tisícistéstopadesátédevátééé. Škoda že Reitmana (nebo kohokoliv) nenapadne , když už ne ony klišoidní pasáže zcela překopat (což by nemusel průměrný americký popcornový divák unést ve zdraví) , aspon jim změnit pořadí ! to by byl panečku mazec:) No z naprosté šedi to vytáhla jenom Natalie , která může na rozdíl od ostatních hereček v tomto žánru , nabídnout kromě hezké tvářičky i velmi osobitý a zapamatovatelný projev. Zbývá už jen Kačer (čti kačr) , který je tak nějak neutrálně sympatický jako vždy.Výhodou je , že občas vytlačuje ůsměvné repliky smrtící kadencí (2x za hodinu) a že tyto scénky můžete náhodně zaměnovat ve všech jeho filmech , aniž byste zaznamenali rozdíl. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nápad nie je originálny, no o to viac sa treba snažiť, aby to fungovalo medzi našimi dvoma hlavnými hrdinami. A bohužiaľ, v tomto filme to absolútne nefunguje. Ak chcete komédie na tento štýl, ktoré podľa mňa fungujú tak doporučujem si skôr pozrieť filmy typu Friends With Benefits alebo Sleeping With Other People. Netvrdím, že tie filmy boli super ale oveľa lepšie zvládli tému, ktorú mali predostretú. Problémom v prvom rade je fakt, že Ashton Kutcher a Natalie Portman medzi sebou nemajú moc dobrú chémiu a často to príde silené. Okrem toho ani postava Emmy nie je podľa mňa veľmi zaujímavá a často robí úplne irelevantné rozhodnutia. Adam je na tom trošku lepšie, ale ani on ma nejako výrazne nebral. Čo si viac pamätám z filmu sú skôr niektoré bočné postavy, ktoré dávajú pár správnych šťuchnutí tým správnym smerom. Ako napríklad Emmina kamarátka Patrice v podaní Grety Gerwig. A čo sa jej týka v tomto filme, myslím si, že už mala role, pre ktoré si ju človek zapamätá oveľa viac. Toto je okey, ale človek proste vie, že táto dáma má viac talentu. Ale rovnako aj všetci ostatní. A problém je, že sú zaseknutí v scenári, ktorý ich nikam neposúva. Neviem čo viac by som povedal, je to podľa mňa proste zlý film. A s veľkým množstvom potenciálu, ktorý ho mohol spraviť zaujímavým. Škoda. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nedávno natočil Edward Zwick nebývale kvalitní a chytrou komedii na otřepané téma "sexem k lásce" a nyní stejné téma zpracovává komediální klasik Ivan Reitman, který každým novým filmem ukazuje to, že jeho úspěšná léta jsou dávno pryč. Téma vztahu založeném na sexu zpracovává stylem mladého amatéra a výsledný dojem nezachrání krásná Natálka a už vůbec ne Kutcher, který hraje jako před deseti lety (nebo kdy se to poprvé dostal k filmu). Nevtipná a neromantická nuda. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Před tím než na tenhle film půjdete do kina, zapomeňte, že Portman hrála v nějaké Černé labuti.:-) Kombinace Natalie s Ashtonem je docela dost vyvedená. Tentokrát mi ale trošku chyběla Kutcherova roztomilost, kterou všichni tolik kritizují a považují za neprofesionální. Nicméně opravdu vtipné scénky tady byly. Na Nataliinu dýni jentak nezapomenu! Mile mě překvapilo i obsazení vedlejších rolí. Jedno velké povedené klišé. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě zarazily nechutné výrazy hodné teenagerské spodiny, takže jsem už pomalu lámala hůl i nad zbytkem filmu. Naštěstí se někdo pořádně praštil do hlavy a něco mu tam naskočilo s tím, že hlavní hrdinové mají něco přes 30. Našlo by se pár příjemných chvilek a povedených scén, z nichž jediná mi vykouzlila na tváři měsíček a tou bylo rande. Jakože nejsem žádná puritánka, fakt mě rozesmála hláška jednoho z aktérů: "Neviem sa sústrediť na porno, keď sa okolo mňa stále len sexuje."☺ Ale že se ten Ashton neviňátko umí sladce zatvářit? Role srdcařů mu holt sednou... ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem "Dos". (oje)
  • Pieseň, ktorú spieva Alvin (Kevin Kline) svojmu synovi Adamovi (Ashton Kutcher) k narodeninám, napísal a skomponoval samotný Kevin Kline. (U_S_O)
  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama