Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Vyčpělé a ztrapňující napodobování televizních estrád let minulých nemůže vyhrát v poměru se světovou značkou Got Talent. Snaha odlišit se bohužel odvrátila Nováky na temnou stranu planety ať už je jakákoliv. Jak jsem psal po premiéře - Nova se snaží těžit z úspěchů a sledovanosti Hvězdných pěchot, jenže když chcete něco množit (exponenciálně), musíte to dělat s čísly většími než jedna, protože jak známo školákům na základních školách - jedna polovina na druhou je jedna čtvrtina. A tady se ta hodnota nebezpečně blíží nule. (a snad i sledovaností, i když nás Novinky.cz krmí informacemi o opaku) Nezachrání to ani cirkusáci ani lidé s jedním talentem, který se jinam přenést nedá. A to nepočítám množství dětí, které nejspíš rodiče ženou ke slávě. Jeden velký omyl. Nulově hláškující porota jen zatloukává poslední hřebíček do rakve a Mareš kope hrob. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Talentmánie, ani v rámci konkurencie (Česko Slovensko má talent). To, čo hodnotím, je spracovanie. A kým zmysel a existenciu konkurenčného projektu chápem, zlátanina, ktorú vysiela Markíza nie je hodná ani deravého groša, pričom do nej dobytčí diváci lejú prachy každý jeden týždeň. Snaha vyťažiť peniaze už zo semifinálového hlasovania, debilná porota (Habera sa mi už zunoval, Adelka je fajn moderátorka, ale nikdy som nepochopil, prečo hodnotí talenty, who the hell is Alena Šeredová? a odkedy si Troška po svojich režijných "perlách" môže dovoliť hlasovať v talentovej súťaži?) a vypatlaný kokot Mareš mi nestoja ani za minútu strávenú pri TM. Totálna strela vedľa. (15%) ()

Reklama

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Za Zdeňka Trošku a občasná příjemná vystoupení. Ostatní figury jsou odporné. Šeredová nám ukazuje, že má IQ houpacího koně (co dělá kurva v umělecké porotě), Banášová si spletla pole působení (do poroty nepatří - nemá tam co dělat), Habera si v přítomnosti Trošky nemůže dovolit být vulgární a Leoš Mareš s fousama. Když se na to tak koukám, tak zde selhalo téměř všechno. Od výběru porotců až po všechny ty trapné tanečnice. Umělé, trapné, neživé! ()

castor 

všechny recenze uživatele

TALENTMANIA – plus: Banášová a Habera, mínus: všechno kolem, rozněžněný a věčně uplakaný Troška, vyhořelý Mareš, prapodivné výměny v porotě, tlačení na pilu za každou cenu, neustálé cpaní laciných životních příběhů a milion reklam k tomu jako bonus. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT – plus: dvojice moderátorů, Kraus a Slávik, příjemný a snesitelný formát, mínus: Bílá bez názoru a s medovými výroky, neustálé natahování všeho, co se ještě krapet natáhnout dá. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Prasárna. Způsobilo mi to vyloženě fyzickou nevolnost. Skládá se to z kýblů trapnosti a hnusu, kterýma divák dostane bez varování do obličeje. Viděla jsem jen jeden díl, druhej jsem jenom poslouchala. Byl tam imitátor co neumí nikoho napodobit, ňákej krákorající pár a břišní tanec. Jako by všichni ty fakt talentovaný už byli v Čes.Slov.má talent. Vyčpělostí zapáchající Mareš se jen opakuje, ale co předvádí GS je beyond imagination. Ještě nikdy mi za někoho nebylo tak trapně, jako když se oba převlíkli za sultány a Genzer si rozklepal špeky na břiše. Někdo z nich řekne ultra-super trapnej vtip, následuje vejskot a smích a pak záběr na kamenný obličeje v hledišti. K porotcům, Habera uráží, Banášová je na tohle moc inteligentní a Troška brečí. Zpívá děcko - Troška brečí. Přijede kluk na vozejku - Troška brečí. Polonahý chlápci visej na hrazdě - Troška brečí. Jestli Nova nešla do kytek už dávno, tak teď si to definitivně pohnojila. Odpornost. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno