Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Show 5/10/// +někteří soutěžící byly opravdu skvělí (Dominik Turza, Matůš Pišný a můj favorit Alena Smolíková a fenka Keysi), jednoznačně povedené finále, Palo Habera v porotě, systém vyřazování (stylem turnajového pavouka) -přeslazený úvodní večer, to bylo něco naprosto otřesného, ke všem něžňoučký Zdeněk Troška (to se bojí říct kritiku?), Novácký vlezlí a vtíravý útok na diváka, obrovské množství reklamy, otřesný, trapný, zarostlý a všude se vtírající Leoš Mareš (a kde jsou ty moderátorky, které se rvali o post moderátorské dvojky? Od castingu jsem o nich neslyšel), mimochodem Leoše nejvíc setřel jeden soutěžící (klaun Pupa) se slovy "musíš na mě pořád šahat", z toho jsem nemohl :DD, jinak co tam dělal Genzer a Suchánek? Kdybych chtěl koukat na ně, tak koukám na jejich pořad/// Hned od začátku mi bylo jasné, že tady je něco špatně. A ono toho bylo špatně víc. Kdyby mě takovéto soutěže nezajímali víc než je zdrávo. Nebo jinak to řeknu, kdyby se do soutěže nehlásili zajímavý soutěžící, tak tento pořad ihned ignoruji. Naštěstí stačilo ignorovat jenom porotu a jednoho trapáka a dalo se na to celkem dívat. No nic nebudu to dál rozebírat, napsal bych toho ještě hodně negativního. Jen doufám, že další "ročník" této soutěže nevznikne a teď mě omluvte jdu si opět na YouTube pouštět ty nejlepší videa ze soutěže :§)/// Celkem 40 %/// ()

uiu 

všechny recenze uživatele

To, že je někdo "talent", by mělo vycházet z předpokladu, že se nikdy neučil hrát na housle v hudební škole, ale přesto to skvěle umí, nikdy nechodil do taneční školy, ale perfektně tančí, nikdy veřejně nezpíval a přesto svým vystoupením strhne davy. Ovšem do soutěžích takovýchto talentů se přihlašují jen lidé, co chodí od dětství do kroužků a jejich "talent" se od nich očekává. Do takových pořadů by se měli hlásit skupinky lidí, kteří si jen tak z hecu složili skupinu z kamarádů a zjistili, že něco skutečně umí a jde jim to dobře, ne skoro profesionální artisti z cirkusu, kteří to dělají jako obživu. Až to někdo vyhraje tak co? Stejně po něm za měsíc pes neštěkne, stejně jako po všech Superstar, tak proč se tím zatěžovat :) ()

Reklama

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Všichni na to nadávají a já také nemůžu říct snad žádnou chválu na tento pořad. Jako většina komentujících si nenechám ujít srovnání s česko slovensko má talent, že je talentmania horší, s tím souhlasím, spousta lidí tady nadává na pitominky, co tam vybírají, na Mareše, na porotu a způsob hodnocení, s tím také souhlasím a beru jako negativní na talentmanii. Ale po tomto všem, co dál si budem říkat, mají to takle schválně, aby na to nalákali lidi, aby je oblbli a věřím, že to funguje, že ta hloupost má větší sledovanost než česko slovensko má talent a já se nedivím, protože ty jednoduché lidi to prostě baví. Já se k nim tedy neřadím, ale tímto také neříkám, že se na to někdy nepodívám, protože někdy tam sou opravdu perdy, kde takovy lidi vyhrabali, jen kroutim hlavou. Ale ať je to okopírované, hloupé apod. lidi to nezajímá oni po takové zábavě jdou a dokud tohle bude vydělávat, jako že bude, protože těch jednoduchým lidí je mnoho a těch filmových kritiků tady, co to odsoudí, málo, tak bude takových pořadů jedině přibývat. Jasný příklad ulice - je to na odpad, ale znám mraky, mraky lidí, co se na to dívají a žerou to každým dnem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem tušil. Konina největšího kalibru, která se zahraničnímu originálu kvalitativně nepřibližuje vystupujícími a už vůbec ne naprosto nevhodnou až trapnou porotou. A navíc nesnáším ten humbuk kolem show, která už řadu let běží v Anglii. Bohužel úspěch bude obrovský vlivem špatného vkusu tuzemských diváků a tak bude tato populární komerční televize (ano TV Nova je komerční) dále rejžovat na pořadech, které už jsou v zahraničí téměř zapomenuty. ()

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Prasárna. Způsobilo mi to vyloženě fyzickou nevolnost. Skládá se to z kýblů trapnosti a hnusu, kterýma divák dostane bez varování do obličeje. Viděla jsem jen jeden díl, druhej jsem jenom poslouchala. Byl tam imitátor co neumí nikoho napodobit, ňákej krákorající pár a břišní tanec. Jako by všichni ty fakt talentovaný už byli v Čes.Slov.má talent. Vyčpělostí zapáchající Mareš se jen opakuje, ale co předvádí GS je beyond imagination. Ještě nikdy mi za někoho nebylo tak trapně, jako když se oba převlíkli za sultány a Genzer si rozklepal špeky na břiše. Někdo z nich řekne ultra-super trapnej vtip, následuje vejskot a smích a pak záběr na kamenný obličeje v hledišti. K porotcům, Habera uráží, Banášová je na tohle moc inteligentní a Troška brečí. Zpívá děcko - Troška brečí. Přijede kluk na vozejku - Troška brečí. Polonahý chlápci visej na hrazdě - Troška brečí. Jestli Nova nešla do kytek už dávno, tak teď si to definitivně pohnojila. Odpornost. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama