Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná, nevkusná, rádoby velkolepá show bez špetky atmosféry. Tohle se Ti opravdu nepovedlo, Novo. Jen se mi líbilo, jak se vždycky něčím snažili přebýt konkurenční ČS má talent - to bylo ubohé, naštěstí to však projeli na plné čáře. Jinak proti Nově nejsem zaujatý, jako většina uživatelů tady, avšak tento pořad je prostě propadák. To se radši opravdu koukněte na ČS má talent na Primě. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Některé talenty jsou tu vskutku obdivuhodné (operní zpěv malé dívenky, hra na pilu,...), což si minimálně tu hvězdičku zaslouží. Zpracování pořadu je typické - velkolepé, resp. "velkolepé" - snaží se o připoutání co nejvíce lidí, přičemž velmi často sklouzává do té nejlacinější zábavy (vtípky dua GS či občas Mareše). Zdeněk Troška tu je za toho hodného porotce, který na každém najde to pozitivní a i naprostému antitalentu to dovede podat tak, že on odejde s hlavou vztyčenou. Banášová je takový střed a Haberu hodnotím jako nejlepšího porotce, jelikož jeho argumenty jsou vesměs pádné, avšak mnohdy až přehnané. Suchánka s Genzerem blíže komentovat nebudu. 1,5* za ty lidi, kteří umí něco, co většina ne, avšak jediné, co jim z této soutěže zůstane, budou zážitky (nepočítaje výhru pro vítěze). ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

obecně nemám moc realityšou v lásce, tahle talentmagória to jen zase potvrdila... tu a tam člověk narazí na nějakou zajímavost, ale věnovat sledování takovýho času nebo snad nedejbože ještě peněz (ano, o to jde asi především), to fuck ne. navíc tady nejde mluvit ani o nějaké originalitě či skvělém moderování, prostě jen tvorba ovcí z diváků a pečení sledovanostních koláčů. 20% ()

Amroth666 odpad!

všechny recenze uživatele

____ MŮJ ODPAD JE NAPROSTO OPRÁVNĚNÝ. ____ Kdybych měl přimhouřit obě oči, vyšel by mi stejný verdikt. Každý si vzpomene na ať už Českou superstar, tak třeba Československou. Sice tam byl pořád ten trapný Mareš s jeho ubohými vtipy, ale pořád se dalo na co koukat a i porota byla docela dobrá. A teď se vraťme do reality. Všechno je úplně NAHOVNO!!! Jinak se to řící nedá. Omlouvám se, ale když v porotě sedí totání ne-režisér, namyšlená modelka a bývalá kolegině Leoše Mareše v moderování Adéla Banášová, ani Habera to nezachrání. Dokonce i on mně po prvním dílu úplně otrávil. NOVA předvedla také jednu věc, kterou jsem si u ní všiml před pár měsíci. NOVA KOPÍRUJE!!! Poprvé jsem si toho všiml, když jsem se na ČT1 koukal na film s hlavní rolí Al Pacino a Nova hned musela konkurovat a nasadila film, kde Al Pacino hraje také hlavní roli. TV PRIMA mně natchla svojí energií do každých dílů, kterou dodávala skvělá porota a dva nejlepší moderátoři, hlavně pro mně Jakub Prachař. Prima skrátka KONEČNĚ ztrapnila celou pošahanou NOVU. Jsem jim za to vděčný. Odpad Talentmanii patří jasně, není o čem diskutovat. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

První díl stačil. Mareš je s každou další show trapnější, nad složením poroty zůstává rozum stát (už Troška je sám o sobě hodně podivnou volbou, ale co tam dělá ta Šeredová?) a z celého pořadu jsem měl asi takový dojem, jako že si na Nově řekli "Prima koupila originální formát, musíme rychle uplácat nějakou kopii, ať nad náma nemá výhodu". No a tak uplácali tenhle trapný plagiát. Je pravděpodobné, že sestřihy z castingů a pozdější díly budou vypadat jinak než ten zahajovací díl, ale už jen za ten si to odpad zaslouží. Nova chtěla mít start své show bombastický za každou cenu a dopadlo to spíše odpudivě. Jaký má smysl vysílat živě dvě a půl hodiny ze zámku (a jen tak mimochodem, proč zrovna zámek?), kde Mareš vítá členy té strašlivé poroty, sem tam si jde promluvit s nějakým soutěžícím a čas od času do toho hodí nějaký prostřih z castingů? No a do toho ještě několik estrádních vystoupení a zakončení velkým ohňostrojem. Nejsem fanouškem těchto reality show, ale ČSMT na Primě je mnohem, mnohem lepší a hlavně má nějakou úroveň, tady Nova klesla na úplné dno. Doufám, že celá Talentmania skončí neuvěřitelným fiaskem, aspoň by byl od těchto nováckých show a nejspíš i od Mareše na chvíli pokoj... ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama