Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (412)

wampilenka

všechny recenze uživatele

Nebudu hodnotit, neboť jsem viděla jen 15 minut a navíc zdejší odpad je příliš vysoké hodnocení. K těm patnácti minutám: Holka na vozíčku "recituje" svoje básničky o tom, jak by chtěla chodit a jak má ráda svou sestru. Z jejích básní je zcela zřejmé, že talent (jakkoli související s poezií) nemá. Porotce i diváky dojme k slzám. Ti ji, citově vydření až na kost, pustí do dalšího kola. Co to bylo?! Nevěřila bych, že můžu televizní kultůru nenávidět takovým způsobem jako teď. Do smrti mě bude strašit plačící Troška (a ostatní zrůdy), kterak se vyjadřuje k jednoduchosti (a "pěknosti") zaznivších básní. ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavní hnusy: Leoš Mareš, Zdeněk Troška, trapáci, co se předvádějí, trapáci, co si myslí, že mají talent, vysílání/vysírání pětkrát týdně, odpočítávání spuštění v pravém horním rohu obrazovky, ale to nejhorší, kvůli jejich debilnímu protažení prvního dílu jsem šel spát místo toho, abych se kouknul na Vyjednavače. Oprava... vysírání už jen dvakrát týdně. ()

Reklama

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Vyčpělé a ztrapňující napodobování televizních estrád let minulých nemůže vyhrát v poměru se světovou značkou Got Talent. Snaha odlišit se bohužel odvrátila Nováky na temnou stranu planety ať už je jakákoliv. Jak jsem psal po premiéře - Nova se snaží těžit z úspěchů a sledovanosti Hvězdných pěchot, jenže když chcete něco množit (exponenciálně), musíte to dělat s čísly většími než jedna, protože jak známo školákům na základních školách - jedna polovina na druhou je jedna čtvrtina. A tady se ta hodnota nebezpečně blíží nule. (a snad i sledovaností, i když nás Novinky.cz krmí informacemi o opaku) Nezachrání to ani cirkusáci ani lidé s jedním talentem, který se jinam přenést nedá. A to nepočítám množství dětí, které nejspíš rodiče ženou ke slávě. Jeden velký omyl. Nulově hláškující porota jen zatloukává poslední hřebíček do rakve a Mareš kope hrob. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Talentmánie, ani v rámci konkurencie (Česko Slovensko má talent). To, čo hodnotím, je spracovanie. A kým zmysel a existenciu konkurenčného projektu chápem, zlátanina, ktorú vysiela Markíza nie je hodná ani deravého groša, pričom do nej dobytčí diváci lejú prachy každý jeden týždeň. Snaha vyťažiť peniaze už zo semifinálového hlasovania, debilná porota (Habera sa mi už zunoval, Adelka je fajn moderátorka, ale nikdy som nepochopil, prečo hodnotí talenty, who the hell is Alena Šeredová? a odkedy si Troška po svojich režijných "perlách" môže dovoliť hlasovať v talentovej súťaži?) a vypatlaný kokot Mareš mi nestoja ani za minútu strávenú pri TM. Totálna strela vedľa. (15%) ()

GilEstel odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesný produkt současné televizní zábavy. Mareš je sice profesionál, ale je ho moc a je všude. Jeho styl humoru je zaměřen primárně na jednu menší skupinu diváků, která tvoří fanatické jádro všech těchto pořadů. Podává to způsobem, který neurazí (většinou) ani jiné skupiny diváckého spektra, což je součástí jeho osobitého stylu. Porota strašný. Jenom tam slintaj ty svoje rozumy, hrajou si na hodnýho a zlýho policajta a tváří se, že všemu rozumí. Přitom je nesmysl, aby člověk mohl alespoň s minimální mírou odbornosti posoudit tolik různých stylů a disciplín. O nějaký objektivitě nemůže být vůbec řeč. Jde jen o to zaujmout, ne něco umět. Kdyby někdo uměl říhat v oktávách a byl při tom dost vtipnej, tak může klidně vyhrát. Slovenská část poroty....Na Slovensku okoukaný porotcovský matador Habera, který se již stává okoukaným a trapným i u nás. Dále pak sice chytrá a v nové roli porotkyně trochu jiná Banášová, která nemůže s výsledkem pohnout k lepšímu. Divím se, že se stále těmto hrůzám propůjčuje. Jediný důvod asi je, že za to dostává dobře zaplaceno. To ale není omluva, pro to angažovat se v něčem podobnym. Ještě chvíli ať v tom pokračuje a ztratím k ní veškerý respekt, který si dříve vytvořila. Troška sice fajn lidový vypravěč se šiším přehledem v kultuře a showbyznysu, ale po pár večerech začíná taky lézt na nervy. Šeredová byla sázkou na neznámou pěknou tvář, ale jak televize brzy sama zjistila, šlo omyl. Chodit po mole a říci do kamery nějakou myšlenku jsou dvě dost odlišné věci. Pokus zachránit to duem Genzer-Suchánek byl výkřik z nouze kamsi do tmy. Nakonec tím došlo až na parodické ztrapnění vlastního pořadu v duchu TELE TELE. Jen nevím, co to udělalo s diváky, kteří mají rádi kulturnější zábavu. Ti už museli být asi opravdu zhnuseni nebo to brát jako nutnou recesi. Konec konců, začít brát tyto pořady jako recesi, je asi jediná šance, jak udržet pořady tohoto druhu při životě. Až odpadne ta rádoby vážná a seriözní stránka, kterou se to snaží mít, pak ten pořad snad konečně začne být brán takový, jako skutečně je. Ještě pár let a tyhle sms televizní soutěže se z obrazovek ztratí stejně jako kdysi televizní estrády. Zatím se připravme na to, že ještě minimálně pár let nás tím budou krmit. Přimět diváka mezi 20. a 24. hodinou koukat 1,5 hodiny na reklamy, je taky umění svého druhu. Není nad to, počkat si 15min reklam pak rekapitulaci a znovu 15min reklam, abyste se dozvěděli, zda váš favorit vyhrál. Mistrnná práce s gradací napětí. S potěšením konstatuji, že jsem neviděl ani jeden celý díl této soutěže a jsem tomu rád. Stačilo vidět kousek, něco si přečíst a prodiskutovat to s jinými otrlejšími televizními diváky. Kdybych snad byl někdy nucen sledovat to celý, asi bych musel být v komentáři už hodně vulgární. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama