Reklama

Reklama

Obsahy(1)

SuperStar je zpět! Poprvé v historii nejoblíbenější pěvecké show v Čechách a na Slovensku usedne za porotcovský stůl hned pět velkých osobností česko-slovenského showbyznysu: moderátor a showman Leoš Mareš, zpěvačka a finalistka 1. česko-slovenské SuperStar Monika Bagárová, skvělá herečka Patricie Pagáčová, výjimečný muzikant a bavič Marián Čekovský a legendární Paľo Habera. Buďte společně s nimi na začátku hledání nové SuperStar! (TV Nova)

(více)

Recenze (60)

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Kolikátý ročník už tahle tragédie jede?? Co tam, u Satanových gulí, dělá Solaříková, která rádoby adeptům řekne, že v žádným případě nepostupují, ale když ji přehlasují, tak hned oznamuje, že se na dotyčnýho bude nadále těšit? Co za piče tam přijdou, že všichni ostatní jsou nuly a bez jedniček jako jsou oni sami jsou nic? Proč tohle má pofidérní podporu ve sledovanosti?? ()

Lukrecie odpad!

všechny recenze uživatele

X let jsem tento formát neviděla a nehodlám to již opakovat. DÁVÁM ODPAD, a to ne kvůli soutěžícím, ale KVŮLI POROTĚ. Její hodnocení je velmi prapodivné. Nechají projít průměrného ničím nezajímavého soutěžícího nebo jen někoho, že je dobrý týpek, ale zpěv nic moc. A pak tam zkoupou téměř hotovou zpěvačku, že je jen hezká tvářička. Habera si nevidí na špičku nosu v porotě má hezkou tvářičku - nezpěvačku. Kritika Pagáčové (i když jako herečku ji mám velmi ráda) je zde zcela na místě. To je jako kdyby u taneční soutěže hodnotil někdo, kdo tanci vůbec nerozumí. To ubírá soutěži na úrovni a věrohodnosti. Zákulisí této soutěže musí být pěkný hnus a prosakuje k divákům právě v chování poroty!!! Habera je nechutně hnusnej, nepříjemnej a zlej. Chápu, že má jako předseda velkou zodpovědnost a asi i nějaký scénář, ale má za to královsky zaplaceno, tak se má ovládat. Ale nemá právo se na někom vybíjet, zchlazovat si žáhu nebo dokonce i ponižovat. A pokud nemáte na "hvězdnou pěchotu" tak to pak nemůžete házet na nadějné zpěváky. Ta už tam dávno nemá co dělat. Nebo někoho hanit za jeho názor např. na ekologii! Největší pohodář, profík a sympaťák poroty je Marián a pak Monika. Zahraničním formátům nesaháte ani po kotníky. Tam jsou totiž vyzrálé osobnosti, profíci, co se chovají slušně, lidsky a empaticky. A nakonec - ti nejlepší se prosadí i bez vaší stupidní a slizké soutěže! ()

Reklama

tyna97 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za Palův zpěv hned v prvním díle. Dále uvidíme. Březen – porotci mají absolutní hudební hluch, slyší něco, co tam není a naopak neslyší to, co tam opravdu je. "Poprvé v historii 5 porotců". Proč?! Složenina z moderátora (ne, zpěvák to není), herečky, někoho, koho bohužel ani neznám, Bagárové (která se chová, jak kdyby daný "zpěváky" stvořila sama a která mě dost uzemňuje svými /za mě/ hrozně neupřímnými a umělými proslovy, o jejích podivných outfitech nemluvím, na to by Nova mohla udělat jinou "soutěž") a Pala, který si to všechno musí trpět již od samých začátků téhle nesmyslnosti. Životní příběhy vládnou všemu a když jej nemáš dostatečně zajímavý, silný a dojemný, NEpostoupíš. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Připadal jsem si jak na nějaké silné droze. Opravdu mě zaráží, co chtějí tvůrci říct tou absolutně neorganickou porotou. Jakou kvalifikaci mají rozhodovat o zpěvu Leoš Mareš nebo herečka Patricie Pagáčová? Před startem jsem si to omlouval tím, že z Mareše se stane později ten přísně utajovaný moderátor, ale to asi nebude, pak jsem si nalhával, že bude nějak přes ty social media Instagram, což zní jako blbost samo o sobě. Nevím, asi bude dělat humor. Nechápal jsem nic. Čekovský evidentně také něco nitrožilně požil, jinak nevím, proč vydává stále nějaké dementní zvuky. Habera chvílemi na to také vypadá a to až tak, že nadměrně používá spojení ''brutálně NE'' či zapomíná, že není v soutěži ČS má talent a není Jaro Slávik. Nejvíc ale fetoval štáb, střihač a scénárista, kdy přivádějí snad pouze samé exoty či divné klony Štikových, relativně zajímavé lidi posílají domu a hoptaunfanjouap pošlou do dalšího kola (ukázalo se o co tady jde a nejde) a absenci moderátora nahrazují zvláštními videi porotců chovajících se jako orangutani. SuperStar is fucked. 10% ()

dogma97 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, s chlastem v ruce a nejlépe se stejně uvolněnými společníky by se ty dvě hodiny daly přežít - pokud by se ovšem tento formát obešel bez aranžovaných scének "budí mě TV štáb a jsem nahá", nepokrytá kalkulace se "zamilovaným párem" a nesnesitelně slizského Mareše, který komentuje výhradně fyzický vzhled zpěvaček a jejich interakce s mužskými kolegy. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Poprvé v historii mohli použít soutěžící kromě kytary také klavír. (TheSlezy)
  • Závěrečný finálový díl soutěže Superstar sledovalo v průměru víc než milion diváků starších 15 let. Byl to nejlepší výsledek nedělního večera. (TheSlezy)
  • V superfinále, které bylo 31. 5. 2020, přišlo celkem 675 000 SMS hlasů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama