Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Filmy v jistém smyslu legendární společnosti Asylum mně dlouho unikaly, ale tentokrát to klaplo a já mohl shlédnout tento snímek. Ten je v zásadě pokračováním filmu Megažralovk vs. obří chobotnice (ten jsem však neviděl), akorát obří chobotnici nahradil prehistorický krokodyl, rozuměj crocosaurus. Děj je v zásadě prostý, objeví se obě monstra, lidé je střídavě nahánějí a vše vyrcholí soubojem obou potvor. Takže kde začít...příběh je plný různých ať už logických či řekněme technických nesmyslů, zpracování obou monster a triků vůbec je na velmi slabé úrovni, stejně jako herci, kteří jsou prakticky neznámí, i když asyláci vždycky najdou aspoň jednu známější tvář, v tomto snímku je to Robert Picardo alias Doktor ze Star Trek Voyager a abych jenom nekritizoval tak Gary Stretch celkem ušel. Zkrátka Megažralok vs. crocosaurus je typickým produktem společnosti Asylum se všemi klasickým atributy, což však může být za jistých podmínek i zábava, ale tu jsem v tomto snímku příliš nenašel (maximálně, když jsem se uchechtnul nad nějakou obzvlášť blbou hláškou), nícméně až zase budu příležitost shlédnout nějaký podobný "vs." či "meganěco" film tak se rád podívám, protože něco takového se opravdu nevidí každý den. ()

corbeau odpad!

všechny recenze uživatele

Pohled do zákulisí tvorby filmu: "Jacku už máš ten scénář hotovej?" "Tak ze dvou třetin, šéfe" "Ty se s tím patláš... vždyť už na tom děláš skoro dva dny! Navíc lidem je příběh stejně ukradenej, chtěj vidět netvory, jak ničej všechno kolem sebe" "Šéfe, vy si fakt myslíte, že ty ubohý animace, co dělá váš syn někoho nadchnou?" "Neurážej mýho syna! na to, že je mu 6 je velice nadanej... No nic, nemám čas se s tebou dohadovat, musím ještě stihnout ten casting" "Casting?" "Chybí nám hlavní ženská postava, tu blonďatou pornoherečku jsme podle tvýho báječnýho nápadu nechali sežrat a vod tý doby nemůžem nikoho sehnat..." "Ale na co cansting? Vždyť je úplně jedno jak hraje, jedinej náš požadavek vždycky byl aspoň metr kolem hrudníku" "No vo tom právě mluvím, jenže to z fotek nepoznáš, takže si ji stejně musíme prohlídnout naživo." "A co ten Stretch?, už ví, že jeho honorář bude asi tak 35$?" "Jsme domluvený, že dostane 20% podíl z tržby, kolik to dělá si už musí spočítat sám... ostatně pochybuju, že jako profesionální homeless si za tři dny vydělá víc. Hej, kde to vázne s tou umělou krví? Cože, to jste ji na Megapiraňa spotřebovali všechnu? No, co se dá dělat, hlavním hrdinům plácněte na obličej trochu tempery, ostatní se bude muset natočit bez krve - a šetřete s tím, barvy jsou dneska drahý jak ďas..." ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Děkuji Universal Channelu, že se rozhodl vysílat Asylovské MEGA pecky. Jen je škoda, že kromě obou MEGA VS. filmů Mega Python vs. Gatoroid a Mega Shark vs. Crocosaurus, zatím nezařadili do vysílání díl, který předchází tomuto souboji. Technicky je tento kousek na stejné úrovni, ale zjistila jsem, že mu cosi chybí. Jakmile film skončil, na programu následovala opět Mega Piranha a já se utvrdila v tom, čím to je. Ani ultra drsná, hezká, avšak nepříjemná agentka Hutchinsonová se nedokáže rovnat se silnou Asylovskou trojkou ve složení Paul Logan, Tiffany a Debbie Gibson:) Tento film je dějově i charakterově velmi jednotvárný a poněkud plytký. Zcela postrádá Asylovskou propracovanost, obsáhlost a efektivnost kolosálního Mega Python vs. Gatoroid:) Hlášky jsou sice opět chrleny jedna za druhou, ale tento souboj žraloka a krokodýla mě jaksi nikterak uspokojit nedokázal:) "Naším úkolem je zničit a zabít pažraloka šavlozubého", "Nezničíte ho." - "Ani s celou palebnou silou armády?" :) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Uznávám že je to kokotina jak troky ale já se bavil dokonce i zasmál což se my nedaří ani u některých komedií. Herecké výkony jsou nulové o ději škoda mluvit a režisér v průběhu filmu asi nepoužíval ani mozek (vi v ponorce bylo 2001 lidí a přežil 1 černoch zatímco ta ponorka je tak malá že by tam sotva vlezlo 100) Do toho si připočtěte obřího žraloka který žere z ničeho nic neexistující ponorky (i jadernou i když jsem nějak nepochopil kdy ji sežral) a ničí lodě svým ocasem (ty scény patří k nejvtipnějším z celého filmu) a obřího krokodýla, který vyleze z jeskyně, která je x krát menší než on (asi se smršťuje) žere kosatky :-) a když je stresovaný vypouští stovky vajíček. Prostě zkráceno tento film nelze brát vážně to se asi opravdu nedá. P.s. megažralok by si zasloužil i 3 díl snad to Asylum natočí Bonus 1 hláška která mě dostala jak poznáme až se ti malí krokodýli vylehnou poznáme to tak že určité území bude zamořené malými 7 metrovými krokodýli kteří žerou lidi :-) ()

Crackonosc odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že existuje horší film, než Megažralok versus obří chobotnice, protože už jsem se bál, že jsem se dočkal dna kinematografie. Naštěstí mi druhý díl tohoto skvostu ukázal, že je pořád kam klesat. Každopádně na párty plný opilých či jinak omámených individuí jen těžko seženete něco lepšího ;-) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Mimo iné tvorcovia špeciálnych efektov zabudli pridať vlny v scénach, keď žralok vyskočí a dopadne do vody, a rovnako tak aj pri podvodných výbuchoch. A pokiaľ ide o výbuchy, samozrejme, nekonajú sa ani rázové vlny. (ČSFD)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)
  • Rovnako ako v iných filmoch podobnej kvality, ani v tomto nedokázali tvorcovia udržať konštantnú veľkosť digitálnych monštier. Zatiaľ čo v úvode je hlava krokodíla len o trochu väčšia než človek (tak, aby sa mu akurát zmestil do papule), neskôr je zmienené, že má dĺžku 500 metrov a je dokonca rovnako veľký ako budovy. (ČSFD)

Reklama

Reklama