Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

jardoch 

všechny recenze uživatele

Tento film si mě získal jednou věcí.Nevzpomínám si na film,který by mě zaujal tak originálním a vtipným názvem:-DProstě v té trafice za výlohou nemohl zůstat.Bylo by nefér,dávat odpad!Jednu hvězdičku si tento film zaslouží.O ději už si asi každý udělá obrázek a není nutné film ani vidět:-)...ovšem já ho bohužel viděl:-( ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Asylum je pekná ukážka toho, ako sa dá na tomto svete prežiť aj keď z niekoho lezú iba hovadiny. Navyše riadne strelené hovadiny. No a tie trikové efekty, pánečku. Zemanove filmy sú proti tomuto spred vyše pol storočia ako niečo z úplne iného a vyššieho galaktického levelu. Na hranici odpadu samozrejme, tá jedna hviezda dajme tomu za tú trápnosť a strašné herecké výkony, na ktorých sa dá pobaviť, ale to je len taká z núdze cnosť. 10/100 ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Bohužel, už zdaleka ne tak ultimátní brak a záměrná esence všeho zla, jakou představoval první díl. Mega Shark vs. Crocosaurus se snaží být co nejkvalitnější, což se místy daří, když přijde řada na překvapivě slušné repliky (nikoliv scénář!!!), a konečně trochu solidní triky (co se helikoptér týče, to byla vždycky slabina), většinou ale spíše ne. Ve výsledku ani ryba, ani rak, která nedosahuje zrůdnosti, představované některými ultrafláky tohoto studia, ale ani té nejvyšší zábavnosti způsobené záměrným přístupem tvůrců, s čímž koketoval Megafault a kde exceloval právě Mega Shark vs. Giant Octopus... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Ten žralok právě znukleárněl!" Ano, a něco podobného se stalo s celým filmem. Krokodýl Dundee, co vypadá spíše jako chátrající Indiana Jones, právě ulovil vycpané prase a nyní ho čeká lov krokodlaka...tedy Crocosaura. A co čert nechtěl, dokončení naplánované akce mu přerušil megažralok! Nejen Nigel Dundee Putnam hodlá získat zpět buď krokodlaka, nebo jeho vejce, v pohotovosti je i snad celé námořnictvo Spojených států. Aby také ne, když to vypadá, že Panamský průplav zmizí z povrchu zemského...Samozřejmě je to ptákovina s naprosto otřesnými triky, hereckými výkony i dialogy. Ovšem krátce po začátku se děj rozjede a nonstop akce trvá až do konce. Kdo zná Asylum, nemůže být překvapen. I přes všechny uvedené příšernosti jsme se bavil, byť komedie není v žánrové kolonce uvedena. ()

Fíma odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že tu není i záporná stupnice, protože tohle má u mě minus pět. Kdyby to bylo jen pitomé, kdyby to bylo jen špatně natočené, kdyby v tom byly jen ubohé triky, prkení herci, slaboduché dialogy, ale ono to hlavně mělo tu nejhorší hudbu v historii filmu! Neskutečně mě vytáčela ta rádoby napínavá hudba, která hrála pořád a pořád a stále dokola ve smyčce. Ne jen ve vybraných pasážích, ale neustále. Asi aby ještě víc dokreslila, jak moc je to napínavý film. Ve výsledku jsem neustále čekal: teď, teď! A ono nic, hudba stále gradovala, stále gradovala, ale film degradoval, degradoval, až zdegradoval (nebo zdegeneroval) na úplný suterén lidské tvořivosti (přesahující rámec filmové tvorby). Tohle je úplné dno lidské tvorby od prvních nesmělých krůčků jeskynních malířů až po dnešní postmoderně postmodernisticky postmoderní postmodernu. Ve srovnání s tímto už se mi ani roztavený kontejner jakožto umělecké dílo nezdá tak zavrženíhodný. To mi připomíná jeden z, dle mého názoru, nejznámějších případů moderně moderního nevkusismu první kategorie, veleumělecké veledílo (v kontextu tohoto filmu spíš megaumělecké megadílo) Damiena Hirsta: Žralok naložený ve formaldehydu. A tam by měl, dámy a pánové, skončit i tento megažralok a i všechny ostatní megapotvory tohoto megastupidního megastudia. Meganazdar! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)
  • V priebehu súbojov žraloka a krokodíla sa mnohé zábery opakujú a môžeme si pri nich všimnúť aj mnoho chýb v kontinuite. Napríklad v jednom zábere žralok odpláva od nehybného krokodíla, načo ho hneď po prestrihu drží krokodíl v zuboch za chvostovú plutvu. (ČSFD)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama