Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Saljack odpad!

všechny recenze uživatele

Dušan Klein je fakt umělec v každém směru. Nenavazující události připomínající povídky nikam nesměřující děj. Prostě si to jenom tak plyne. Je to celý jedna neskutečná nuda s hrozně křečovitou srandou. Kolářová hraje opět stejnou roli, silně pochybuji, že umí také nic jiného. Herci o kterých sem si myslel, že jsou dobří u mě naprosto klesli. Na tohle jít do kina, tak po 5 minutách odcházím. ()

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi sporadicky vypínám film před koncem (ať už je to sebemenší sračka). Zde jsem ale udělal vyjímku. Stačila mi hodina. Fakt, že jo. Nudné, trapné, krkolomné, nic-neříkající a hlavně úplně zbytečné zmodernizování slavného seriálu. Nechápu to. Pokud u žánru komedie, se člověk ani jednou nezasměje, tak je asi někde problém. Nemůžu pochopit, jak se k něčemu takovému dostal Dušan Klein a už vůbec nerozumím faktu, že se řada výborných českých herců, zaprodala k takovému omylu. Je to dozajista jeden z nejhorších porevolučních filmů, který u nás vznikl. Je nespravedlivé, že filmy typu Playgirls 1,2 apod. se potácí v dolních příčkách žebříčku. Přitom je zde spousta filmového odpadu, který je nadhodnocen. 38% ? To jako myslíte vážně ? Je zde vůbec nějaký smysl pro účelnou a důkladnou kritiku ? Rodinka je hrozný film. Nelíbilo se mi opravdu nic. Společně se svým dřívějším remakem by se těmto filmům měli srazit procenta. To vím teda jistě. S takovými produkty do Evropy, o světě ani nemluvím...nemá cenu chodit ! ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, beru to tedy na milost, ačkoli jsme poprvé spíše zuřil a nehodnotil. Podruhé jsem se občas pousmál a nyní jsem se na to podíval naposledy. Konstatuji, že když to nesrovnávám se seriálem, dá se na to jakž takž dívat. Jako inscenaci tomu tedy dám tu třicítku s tím, že občas se zasmát dá. Ale skutečně jen občas a v žádném případě to nesmíte srovnávat.  30 % ()

kacka274 

všechny recenze uživatele

Každou chvíli jsem čekala, kdy se začnou diváci ve studiu smát...tolik to připomíná podvečerní sitcom. Snad jen podle obsazení herců by nhodhý divák tušil, že to bude jinak. Je to škoda, slušně obsazené, bardi hrají dobře, i Lucka Vondráčková a další mladší účastníci. (Jen ta Frösslová mi přijde tak šíleně dřevnatá, už v několika filmech či seriálech a furt se to nelepší. Připomíná mi to Cimrmana: ,,Pořád jsme se divili, že Čeněk nemá v žádně roli úspěch. A konečně jsme na to přišli. Čeněk nemá talent!") Ale chybí tomu náboj, šťáva...je to celé nějaké křečovité...naopak přebývá product placement. Zbytečně nasazený Náhlovský působí trochu trapně. Možná je tam moc postav, možná to téma ani primárně nelze zpracovat jako film, protože se nelze seznámit s jednotlivými postavami, jejich chováním a jeho důvody a pak vlastně sledujeme jen sérii scének a skečů stejně jako pravděpodobně v Kameňáku, který jsm naštěstí nikdy neviděla. Ovšem s povděkem kvítuji absenci sprostých slov a agresivních scén. Příjemná oddechovka, lépe však, kdyby si nečinila filmové ambice. Slabší tři hvězdy. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Stalo se to čeho jsem se obával. Představte si dvě místnosti, v nich asi 10 lidí a v podstatě žádný děj, přesně taková je Rodinka. Chtělo by to více vtipné nebo zajímavé rozhovory, které by mohly vše zachránit. Připomíná to spíš dnešní český nekonečný seriál trvající 90 minut, ovšem na trochu lepší úrovni. Nejzásadnější problém vidím ve skrytých reklamách, které se šíří jako vir dnešními českými filmy. Díky nim se musel přizpůsobit i scénář. Bez Bramacu by se rodince asi nerozbila střecha a bez Penny marketu by paní Konvalinková nenosila igelitové tašky s nákupem. Je toho ale víc. Rodinka je prostě oddechová záležitost na kterou se jednou podíváte a stačí to. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama