Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Nová setkání se "starými" oblíbenými hrdiny seriálu Taková normální rodinka Pavlou, Káčou, Zdeňkem, s dvojčaty-raubíři Petrem a Pavlem, z nichž už jsou muži v nejlepších letech, ale také s novými členy rodiny Janou, Andulkou, Honzou, Mančou a dalšími. A samozřejmě se želvičkami Poldinkami... (TV Nova)

Recenze (69)

Bayonnet 

všechny recenze uživatele

Tohle se nemělo natáčet, akorát to kazí pověst původní rodinky, která byla dokonalá! A tady to zachraňují herci, kteří byli v původní rodince, ale už v sobě nemají takový elán a nadšení pro roli a ta mladá generace mě tam hodně vadila. Asi největším problémem tohoto sitcomu je, že pokud se někdo pokusí o sarkastický vtip ( kterých je pův. rodinka plná ), tak je podán s lehkostí, že je spíše nudný, a tu reklamu snad nebudu řešit, snad jen: Sponzoři jsou všude..... 2* ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že ani původní Dudkovu Takovou normální rodinku nijak zvlášť v oblibě nemám, nicméně její vybroušená situační komika, v našich poměrech až nevídaná, společně s tou kouzelně absurdní (ne)normálností členů rodiny ji rozhodně činí seriálem velmi kvalitním, a tak ačkoliv mnoho původních členů nezbylo, zdá se jistě příjemné sledovat nové příběhy starých známých, brnkajíce na strunu nostalgie.. Protože však došlo nejen k žánrovému posunu a zejména výměně scénáristky, když Fan Vavřincovou nahradila naprosto tragická seriálová hráčka Lucie Konečná, stojí tenhle seriálový, dejme tomu, sequel výhradně na hereckých výkonech, když většina zúčastněných dělá co může, na co má, mezi nimiž naprosto ční jako vždy skvostná Jana Štěpánková, které ta ironická poloha nesmírně sluší snad odjakživa.. Když nakonec Dušan Kain - Jo, pardon, vlastně Klein !! ;) - znovu zabijí svou vlastní pověst, vzniknul poněkud slabý patvar, navíc bez jakéhokoliv rukopisu naprosto antirežisérský, a tak to shledání po letech hodně zhořklo.. ()

Reklama

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Styl a vtip Fan Vavřincové je v Rodince zřejmý, přesto tento seriál nefunguje zdaleka tak dobře jako stará dobrá rodinka. Jana Štepánková, Hanzlík nebo Kolářová hrají dobře, myslím, že celkem bez problémů navázali na svoje postavy z původního seriálu. Ale něco tomu chybí. Že by to bylo úpornou snahou vyrovnat se původnímu seriálu? Každopádně hodnocení "odpad" mi nepřijde naprosto adekvátní. Takový shit to určitě není. Zajímavé je, že film má lepší hodnocení jak seriál, přestože většina recenzentů poukazovala na to, že tento styl se nehodí do kina, ale jako seriál do televize. ()

Maratonec odpad!

všechny recenze uživatele

Pokračování,které není hodno názvu,tak legendárního seriálu.Proč?U filmové verze z roku 2008 jsem byl mile překvapen.Zde sice hrajou někteří herci z originálu,ale to je asi tak všechno.Chybí originalita,duch, jiskra života a humor.Tady je pitvoření a záměny charakterů postav,vytratil se nápad a přidalo se vykrádání samo sebe...Dále škoda mluvit... ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Původní rodinku znám. Ale nehodlám tuhle házet do odpadu jen kvůli tomu, že se někdo rozhodl natočit pokračování, které profituje ze zavedené "značky". Rodince je třeba dát šanci. Tohle pokračování totiž není nijak příšerné. Trio původních herců má totiž jistý nadhled a své postavy hrají s lehkostí (zvláště Jana Štěpánková). Právě mezi triem probíhají nejzábavnější slovní výměny a ano, já se i pobavila. Větším problémem je mladší generace. Kam čert nemůže, strčí Vondráčkovou, ovšem k téhle slečně mám nesympatie odpradávna. Sympatická je Lenka Vlasáková, která jinak také nepatří mezi mé oblíbenkyně. Celkem příjemný je i projev hororové Manči. Na nervy leze jedině postava Nadi Konvalinkové, protože její "slevy slevy slevy" po chvíli nudí a produkt placement z ní trčí na všechny strany. Rodinka není nic výjimečného a patří spíše k milému průměru. Zapřísáhlí milovníci původní Rodinky tuhle jistě hodí do odpadu, jenže tam už místo zabírá příšerná adaptace Novy, na kterou se tady zapomíná. Ta totiž byla vyloženě příšerná a to Rodinka od Primy není. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • V původní rodince hrají raubíře kluci Hybšovi, tak tady je hrají „kluci“ Formanovi. (JT19)

Reklama

Reklama