Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 3

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (861)

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je film až také veľké béčko s lacným príbehom, rýchlym strihom a príliš moderným vizuálom. Inak to má sympatického hrdinu, ktorého hláškovanie je podobne zábavné ako v Smrtonostnej pasci či v Poslednom skautovi. Útek z MS-1 je síce jednorázová, ale celkom príjemná záležitosť. Spomienka na hrdinov hláškujúcich s kadenciou guľometu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Ukrutně laciný a v podstatě tupý film, ale je krásné, že to tvůrci vědí a v defacto se baví stejně jako divák, který nevěřícně zírá na obrazovku co pár minut. Nečekal jsem, že Guy Pearce umí být až takhle cool a že Maggie Grace má až takové koule. Překvapení na všechny strany, aneb i za pár babek se dá natočit celkem solidní akční film, který nestaví na pitomém scénáři (kupodivu ale nevadí), nýbrž na charizmatu hlavních představitelů a smršti arogantních hlášek. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Guy Pearce mě v tomhle filmu brutálně překvapil! Celou tu dobu jsem věděl, že tenhle film existuje, ale celou tu dobu mě štvaly komentáře, kde se psalo, jak se kamera klepe a celé je to vlastně k hovnu. Nakonec jsem si ale udělal čas a na film se podíval. No a musím říct, že kamera se v tomhle filmu dá vcelku snadno přehlídnout. Co se už přehlídnout nedá, tak naprosto perfektně napsaná postava, kterou naprosto dokonale zahrál právě Guy Pearce. Hned jak jsem jeho postavu viděl, vzpomněl jsem si na ty nejlepší akční role 80. Let. John McClane a tak dále. Guy tady hlásí o sto šest, všechno ho sere, všechno ho rozčiluje. No prostě klaďas, na kterých jsem vyrůstal. No a taky proto jsem z tohoto filmu ve výsledku byl neuvěřitelně nadšený. Takové postavy už se ve filmech moc nevídají. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Orgasmu jsem sice nedosáhla, ale i tak jsem si sledování "Útěku z MS-1" užila: agent Snow v podání Pearce je drsnější než struhadlo, hláškuje s kadencí mašinkvéru, kromě toho je zdatný kadeřník, schopný z všední pipiny vyrobit sympatickou holčinu, sci-fi prostředí a serepetičky žádný zázrak ani průser, akční scény uspokojivé (s výjimkou úvodní honičky na motorce, to byl na hovnačky udělaný opruz), záporáci hned dva, z toho jeden krásně odpudivý a šílený jak Caligula na perníku... scénář prostoduchý až přiblblý, jak je u akčních filmů normou. Nic moc jsem nečekala, obstojně jsem se pobavila, takže zvedám palec a střílím tři nadprůměrné hvězdičky, čtvrtá utekla jen o pubický chlup. 68% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

No, nevim co mam k tomuhle filmu říct, hodnotím nejhůř ale, tady šlo všechno prostě vedle. Hlavní hrdina Guy Pearce ? No nevim nevim. Dát pěstí ženské a pak ji obarvit vlasy ? No přijde mi to moderně hloupej film. Už i ty scény na začatku nic extra. Prostě je to pro mě tak na 10% což není ani jedna hvězda, tak tudíž - odpad! ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • V závěru filmu je odhaleno křestní jméno hlavního hrdiny Snowa (Guy Pearce) Marion, což Snow komentuje slovy, že byl jeho otec fanouškem Johna Wayna. Waynovo rodné jméno je totiž Marion Robert Morrison. (JayZak)
  • Hlavní antagonisti, bratia sa volajú Alex a Hydell. Alek Hidell bolo falošné meno, ktoré používal Lee Harvey Oswald. (Pat.Ko)
  • Natáčanie prebiehalo v metropole Srbska - Belehrade, a tiež v Štúdiu PFI, ktoré tam sídli. (MikaelSVK)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama