Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (861)

novoten 

všechny recenze uživatele

Výbušné, odvázané, dech beroucí, neobhajitelné. A tím spíš neodolatelné. Guy Pearce našel svoji novou kariérní výzvu a po boku čím dál krásnější Maggie se ukázal jako prvotřídní frajer. Díky neutuchající kadenci hlášek a vražednému tempu je tak z Lockout pecka, která mě k sobě na půldruhé hodinky zamkla a na konci celého uříceného vyplivla zpátky do světa, kde si na vesmírná vězení ještě asi nějaký ten rok počkáme. Čirá akční zábava v nejpozitivnější formě. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je Neskutečnéj Nářez! Film pro mně jako Dělaný!! Hlavní Hrdina namakaný Frajer s dost ostrými Hláškami.. Dcera Prezidenta Štavnatá Kočka! Vězni Perfektní.. Hlavně JednoOčko to byl Skvělý pSychouš! Celou dobu Skvělá Atmosféra! Perfektní Akce, Triky.. Špičková Kamera.. Já si film užíval na Plné Koule.. A pustil jsem si to v očekávání, že to bude Pětka a stalo se! ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Vypatlaný remake 80. let. Nebyla to vyloženě katastrofa, ono popravdě? čekal jsem víc… Guy je opravdu hodně nevyužitý herec dneška, kde dostává jenom takové splašky a když už čuchne k hlavní roli, tak sním někdo vyjebe, což mně jako spořádaného hltače podobných elementu neskutečně sere! Pearce má na víc a MS One není vyloženě shit, no nejsem hotový, jak jsem předpokládal, ehm. Prostě taková imbecilská sranda s kulervouci zapletkou, která neuspokojila moje ego, no 4/10 samozřejmě dám, protože vzpomínám na časy minulé, kde tyhle snímky plnili kina… né jak dneska. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: FilmDistrict // Počet premietajúcich kín v USA: 2,308 // Otvárací Víkend USA: $6,231,836 // Hlášky Guya Pearcea a herecká retardácia Josepha Gilguna sú hlavným dôvodom úspechu filmu. Tvorcovia si však kľudne mohli odpustiť posledný zoskok a začiatočnú digitálnu naháňačku, ktorá bola asi tak kvalitná, jak 15 minútová práca v skicári. No na spríjemnenie večera je Lockout určite postačujúci. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, který bychom v 90. letech milovali, ale dneska nám přijde jenom jako fajn jednohubka připomínající starý časy. Naštěstí je to ovšem jednohubka hodně zdařilá, která šlape od začátku do konce a člověk se nenudí. Guy Pearce hláškuje, Maggie Grace to sekne a akce je vzhledem k rozpočtu hodně dobrá. Jen ten záporák je slabší a nějaké velké akční finále bohužel taky chybí. Ale i tak hodně přijemná akční jednohubka. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Snow (Guy Pearce) odhaluje svoje krstné meno Emilie (Maggie Grace) na konci filmu: "Marion... môj otec bol fanúšikom Johna Waynea." Skutočné meno Johna Waynea bolo Marion Robert Morrison (druhé meno neskôr zmenil z Robert na Michael, keď jeho rodičia rozhodli dať svojmu ďalšiemu synovi meno Robert), ktoré sa zmenilo na John Wayne, keď sa stal hercom. (Pat.Ko)
  • Wilhelmov výkrik: väzeň, ktorý zakopne a spadne hneď po tom, čo vyjde zo stázy. (Pat.Ko)
  • Ve filmu si jde všimnout že jeden z vězňů má airsoftovou zbraň, konkrétně se jedná o Maruzen airsoft CA870 CQB. (dc125)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama