Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (861)

Fr 

všechny recenze uživatele

MS 1 - VĚZENÍ S MAXIMÁLNÍ OSTRAHOU....: OBRANNÝ SYSTÉM JE AUTOMATICKÝ... SOLÁRNÍ SYSTÉM, NA BÁZI VZDUCHU... AUTOZAMĚŘOVACÍ 100MM DĚLA VYROBENÉ MILLAND AEROSPACE..... /// a Marion Snow, odsouzenej na 30 let za vraždu prvního stupně a špionáž proti USA ( bez možnosti podmínečnýho propuštění – smolař!). Guy Pearce je zrovna ten typ, kterýmu by to tam mohlo slušet a na konci mu jeho roli bude závistivě pomlouvat (no tak určitě, dal tam srdíčko, štěstíčko u něj taky stálo...) třeba i Bruce Willise (topící se ve sračkách). V Bessonově duchu (a s nevokoukanejma ksichtama) všechno běží jako po másle: akce – maličko keců – akce – problém – akce - ..... (podle chuti si doplň sám...). Vobčas to zahapruje v CGI, taky u fanatickejch hledačů logiky může nastat kolaps, ale jinak je to PARÁDNÍ BLBÁ ZÁBAVA, páchnoucí béčkem a prošpikováná stejně laděným humorem od začátku do konce. DOST BYLO PŘEDEHRY, JE ČAS VYPADNOUT! Já bych si s dovolením také vzal..... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Su blázen do potetovanejch čuráků, odsouzenejch na doživotí. 2.) Přemejšlím co si voblíct, abych neshořel v atmosféře. 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Výbušné, odvázané, dech beroucí, neobhajitelné. A tím spíš neodolatelné. Guy Pearce našel svoji novou kariérní výzvu a po boku čím dál krásnější Maggie se ukázal jako prvotřídní frajer. Díky neutuchající kadenci hlášek a vražednému tempu je tak z Lockout pecka, která mě k sobě na půldruhé hodinky zamkla a na konci celého uříceného vyplivla zpátky do světa, kde si na vesmírná vězení ještě asi nějaký ten rok počkáme. Čirá akční zábava v nejpozitivnější formě. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Ukrutně laciný a v podstatě tupý film, ale je krásné, že to tvůrci vědí a v defacto se baví stejně jako divák, který nevěřícně zírá na obrazovku co pár minut. Nečekal jsem, že Guy Pearce umí být až takhle cool a že Maggie Grace má až takové koule. Překvapení na všechny strany, aneb i za pár babek se dá natočit celkem solidní akční film, který nestaví na pitomém scénáři (kupodivu ale nevadí), nýbrž na charizmatu hlavních představitelů a smršti arogantních hlášek. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Strašně mizerně odvedená práce na úvodní digitální honičce mi téměř znechutila další sledování. Už jsem se zděsila, že začínám být v poslední době závislá na výběru béčkových ujetostí! Musím ale uznat, že dál to byl jinak velice příjemný sci-fi film, jedoucí po celou dobu ve svižném, akčním tempu, i když je od začátku hned každému jasné, komu se podaří z vesmírné věznice zdrhnout, žejo. Hlavní záporák se jim ale poved. To byl vrah jak víno. Chlípné, impulsivní, nevyzpytatelné a na první pohled totální mačo s výrazem úplného dementa a s netrpělivým, potetovaným ukazováčkem na spoušti. Co mě však docela pobavilo, byl závěr počínající sestupem ve skafandrech skrz atmosféru ... i vzhledem ke svému žánru - ha ha ha. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ona by to byla takový taková bezvýznamná píčovinka, nebejt postavy hlavního hrdiny, jehož kombinace cynismu a sebevědomí byla nadpůrměrně stylová a bavila od 0:00:01 do 1:31:04, některý hlášky pana Snowa byly lahodný a poslouchaly by se znova a znova. Celkový dojem kazila prezidnetova dcera, jednak v současný době začínám být na dcery prezidentů těžkou alergii, protože není nic horšího než když si nula myslí že je bůh a jednakt nějak rychle se nám dcerunak změnila z rozklepaný nány v drsňačku, to bylo směšný, ale jinak, jo frantici, můžete si v klidu zazpívat Marseillaisu, protože jste docela nečekaně zabodovali. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Při útěku ve větracích tunelech s dcerou prezidenta má Snow (Guy Pearce) baterku připevněnou na rameni na pravé straně, zatímco v následujícím záběru na straně levé. (ledofredo)
  • Wilhelmov výkrik: väzeň, ktorý zakopne a spadne hneď po tom, čo vyjde zo stázy. (Pat.Ko)
  • Společnost CanalPlus, která vlastní s Johnem Carpenterem práva na film Útěk z New Yorku (1981), žalovala scenáristu Luca Bessona o 3 milióny eur za přílišnou podobu scénáře se zmíněným filmem. Se žalobou uspěli, ale mimosoudní vyrovnání bylo nakonec nižší. (BoredSeal)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama