Reklama

Reklama

Cesta na tajuplný ostrov 2

  • USA Journey 2: The Mysterious Island (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sean je nejmladším potomkem rodu Andersonů, který žije poklidným životem s matkou a jejím přítelem Hankem. Brzy se však dostane do problémů se zákonem, když se vloupá do radiostanice, aby zachytil zprávu od svého dědečka. S pomocí Hanka ji rozluští a zjistí z ní, že tajuplný ostrov existuje. Hank sestaví pomocí několika knih mapu se souřadnicemi neznámého ostrova v Pacifiku a oba se vydají na cestu. Když se snaží pronajmout loď, nepodaří se jim najít nikoho, kdo by jim za vysokou odměnu vyšel vstříc. Štěstí se na Seana s Hankem usměje až s příchodem pilota vrtulníku Gabata a jeho dcery Kailani, kteří jsou ochotní oba dobrodruhy přepravit na určené souřadnice. Cestou je ale smete hurikán a oni se probudí na pláži neznámého ostrova se skalním průchodem do vnitrozemí. Pochopí, že se dostali na tajuplný ostrov. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (519)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Opravdu příjemné překvapení! Formát 3D nebyl úplně špatný (má otřesná zkušenost s posledním H.Potterem, kdy bylo vše placaté, mě nadlouho odradila), pohádkové obrazy, napětí, obří hmyz (miluji hmyz a šup hvězdu navíc), vtip a kouzelné dobrodružství, které, ruku na srdce, by leckdo rád prožil. A kdo jiný by měl opět inspirovat než Jules Verne? (škarohlídům bych řekl, že znám několik mládežníků, co po Cestě do středu Země po něm sáhli). Vzorová ukázka rodinné zábavy podle Hollywoodu. Jak v pseudoromantických seriálech a telenovelách zde vzniká láska včetně hrdinského zachraňování, ba co víc, sladký konec je jak pohár se šlehačkou. Jenže, jak by měl končit rodinný film? Měli všichni zahynout? Copak je to horror (kde se to dá, někdy je i vítáno)? Nechápu pohoršení v některých komentářích...A osobně se mi líbily citace ze StarWars - honička mezi stromy i kličkování Nautilu. A nechci ani přemýšlet o tom, zda když něco smete vlna, může se to opět vynořit v plné kráse. Jde přece jen o zábavu a tu jsem si užil. Možná i tím, když jsem sledoval skvěle se bavící děti v kinosále. Jen malá výtka k žánru - fantasy? Prosim? A kde je sakra magie? ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nejdřív bych chtěl pogratulovat distributorovi za překlad názvu pokračování Cesty do středu země. V tomhle případě je to stejné, jako kdyby po Madagaskaru přišla Malta 2. Jinak je to stokrát vymletá sláma, ve které je nejzajímavější zvířátko Dwayne Johnson, který když se objevil v záběru, měl jedno rameno v kuchyni na lednici a druhým shazoval křeslo v předsíni. Adventury mám rád, ale tady bylo největší dobrodrůžo snažit se maskovat, že celou dobu čumim jenom na rozkošnickou Vanessu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemám tolik dovolené, abych trávil pět neděl v baloně, kmital do středu Země, potuloval se v okolí Měsíce a rozhodně nevydržím z dechem na potopení do hloubky 20.000 mil. Na cestu na tajuplný ostrov jsem si však čas našel a zjistil jsem, že tvůrci hledaného místa neměli žádnou výraznou fantazii a autoři rodinných trampot se taky příliš nezapotili při dumání nad scénářem. Prostě jsem si připadal jako japonský turista, který si doma prohlíží fotky nafocené při běhu Českým Krumlovem a zklamaně zjišťuje, že nic výjimečného vlastně neviděl. Vlastně viděl - slečnu Kailani, jejíž přítomnost sice nezvyšovala kvalitu snímku, ale je zase dobrým důvodem pro to, abych se nesmyslně podíval na tento průměrný snímek ještě jednou. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dobře zvládnuté rodinné fantasy dobrodružství se vším, co k tomu patří - jednodušší zápletkou a ryze kladnými postavami (kluk-snílek, namakanec, sexy kočka, dědula a lehce přitroublý "Mexikán"). Vizuální zpracování pěkný, zvukově hodně slušný. Michael Caine v netypické roli lehce ujetého děduly. Ale je to skutečně rodinný film, takže se nedá očekávat nic jako promakaná pointa, nebo komplikovaný děj. # příběh 6 | hudba 8 | akce 6 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

K dvojce nepovedené Cesty jsem přistupoval s nulovým očekáváním a vzhledem k tato nastavené hranici se dá říct, že jsem ji dokoukal naprosto uchvácen, ono když nečekáte nic a dostane se vám sice hloupoučké, ale až strhující akční jízdy ( pro děti samosebou:) s přehlídkou pohledných triků, krásné Vanessy a krásné Vanessy:) tak odpustíte i ROCKové prsní tanečky a skvěle si odpočinete. Ve srovnání s fádní jedničkou tahle blbůstka prostě jasně vede. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (13)

  • V úvodu filmu ujíždí hlavní představitel před policií na jednoválcovém motocyklu Honda XR650L. Zvuková stopa motocyklu je však upravena na 4válec. (Max_FX)
  • V jedné ze scén je Gabato (Luis Guzmán) pokrytý ptačím výkalem, o scénu později má košili čistou a poté opět naopak. (LaserJet)

Související novinky

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

Pod Rockem se zatřese země

Pod Rockem se zatřese země

16.10.2013

Dwayne Johnson jen nedávno dotočil historickou fantasy Hercules: The Thracian Wars a právě předvádí bicepsy na placu Rychle a zběsile 7 v režii Jamese Wana. Má ale v plánu několik dalších projektů, k… (více)

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

Tenhle méďa bude válčit s bubáky

28.01.2013

A pomůže mu Dwayne „The Rock“ Johnson. Když má něco úspěch, zákonitě se vyrojí plagiáty. Méďa není výjimkou. Ale tenhle projekt, jehož hrdinou bude opět digitálně animovaný a mluvící plyšový medvídek… (více)

Dwayne „Lobo“ Johnson?

Dwayne „Lobo“ Johnson?

18.07.2012

Antihrdina Lobo nepatří do první komiksové ligy. Nebaví ho zachraňovat svět a předvádět se v pestrobarevných kostýmech. K jeho zjevu patří metalové pomalování, řetězy, lebky, démonické oči a tlusté… (více)

Reklama

Reklama