Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzanu právě propustili z vězení a ona se chystá začít nový život. Do vězení se dostala poté, co s kamarádem Ronym a jeho partou kradli auta a Rony na ni vše shodil. Teď je to však Rony, kdo jako jediný na ni před vězením čeká. Ona odmítá do jeho auta nastoupit, vydá se na cestu domů stopem. Zastaví jí dva kamioňáci Juraj a jeho černý spolujezdec Vápno. Když se Zuzana dostane domů, zjistí, že se její matka odstěhovala, a od sousedky dostane všechny dopisy, které matce z vězení psala. Ani jediný není otevřený... Nezbývá jí než nastoupit do auta k Ronymu, který na ni čeká před domem. Dostane se s ním do jeho motorestu, kde se scházejí kamioňáci a prostitutky. V motorestu dělá vedoucí svérázná starší žena, které neřekne nikdo jinak než „mama kami“. Zde se opět Zuzana setkává s Jurajem a jeho spolujezdcem Vápnem. Zuzana se Jurajovi líbí a ani on jí není nesympatický. Na Zuzanu si však stále dělá nároky Rony, i když ho ona odmítá... Rony potřebuje realizovat svůj kšeft s falešnou vodkou, a tak posílá Juraje do Ruska, do Petrohradu. Juraj si však vyžádá jako spolujezdce právě Zuzanu, s čímž Rony souhlasí. Na cestě se Juraj se Zuzanou sblíží. Když se však oba z Ruska vrátí, Juraje náhodou v motorestu uslyší hrát a zpívat vlivný český producent a nabídne mu angažmá. Juraj na jeho nabídku přistoupí a odjíždí do Prahy... (TV Prima)

(více)

Recenze (177)

`barocco 

všechny recenze uživatele

Fontana pre zuzanu 2 je taka snaha natocit akcny film v euforickej dobe ked sa mohlo doslova vsetko... To ze s tymto zanrom nemal v tej dobe skusenosti vlastne ziadny vtedajsi ceskoslovensky reziser (s prizmurenymi ocami snat len Jirí Sequens...) zda sa Rapsovi vobec nevadilo.... vysledok je presne taky aky sa dal ocakavat.... rozpacity... ()

Gloory odpad!

všechny recenze uživatele

Čiré peklo!!...panebože a já sem to viděl jako malej, vůbec si to nepamatoval, teď viděl asi dvacet minut a žasnul jak strašlivej ODPAD to je, pak mrknu sem a zjistím, že u toho mám dvě hvězdy....DVĚ HVĚZDY!!...za co asi??...možná za odvahu někoho, kdo obsadí Ibrahima Maigu, Růžičkovou, Haberu a nějakou rádobyslovenštinou blekotající Vejmělkovou do filmu, a nebojí se, že ho někdo potká na ulici a minimálně zastřelí... (A ten Majga-co to je vůbec za tvora?..to tenkrát byla nějaká kvóta přikazující obsazení min. jednoho retardovanýho černýho dementa na film, nebo co?) No zkrátka nejčistší ODPAD!!!...ble...jdu se vyblít... ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Přelom režimu zastihl pubertální Zuzanu ze sídliště v nečekaných problémech. Zatímco v polovině 80. let pouze snila o svém prvním chlapci, začátkem 90. let se musí vypořádat s pobytem v ženské věznici a s nástrahami podsvětí po návratu do života s podmínkou... První svobodný slovenský film přínáší poněkud jiná témata, než první české svobodné filmy Tankový prapor a Obecná škola. Dušan Rapoš neví, co by nabídl dříve, zda exploatační film, cosi akčního (na úrovni Nahoty na prodej) nebo novodobý muzikál. Jednotlivé figurky jsou čistě devadesátkové karikatury a otrlý divák se skutečně pobaví. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem byl kdysi v kině a nelíbilo se mi to. Po dvaceti letech dnes viděno podruhé. Zajímavé je, jaká to byla divná doba, kdy se točily tyhle filmy. Už jsem na to zapomněl, ale musel tady v republice být ve všem ukrutnej bordel. Touha točit americký gangsterky a žít na vysoké noze, prostě všechno najednou a pořádně zamíchat. 55% ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Famózní koláž zápaďácké akce, bravíčkovských fotorománů, post-totáčové exploatace a bollywoodu. Jestliže "Nahota na prodej" byla zrcadlem doby, pak žánrově vycizelovanější flák Dušana Rapoše je teenagerským vlhkým snem stejné éry. Paľo Habera dostál svému vzhledu českého Dempseyho, Helena Růžičková spojila svou image českého Buda Spencera s aluzí na samotného Bruce Leeho (viz traktát "Buď jako voda") a Láska šialená je cringe vypalovačka jak žádná jiná. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (16)

  • Film si svojou návštevnosťou 343 206 divákov držal prvé miesto v návštevnosti Slovenských filmov v slovenských kinách dlhých 14 rokov. (Raccoon.city)
  • Na premiéru filmu v bratislavskom letnom kine sa tvorcovia dopravili vrtuľníkom. (Raccoon.city)
  • Leoš Mareš povedal, že tento film nikdy nevidel a že: "Tá vec snáď do Česka ani nedorazila." (Arsenal83)

Reklama

Reklama