Reklama

Reklama

Záměna

(seriál)
  • USA Switched at Birth
Drama / Rodinný / Romantický
USA, (2011–2017), 73 h 20 min (Minutáž: 41–63 min)

Tvůrci:

Lizzy Weiss

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Katie Leclerc, Vanessa Marano, Constance Marie, D. W. Moffett, Lea Thompson, Lucas Grabeel, Ryan Lane, Sean Berdy, Jason Brooks, Blair Redford, Austin Butler (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(103)

Obsahy(1)

Když dvě dospívající dívky, Bay a Daphne, zjistí, že byly při narození vyměněny, obrátí to jejich životy vzhůru nohama. Bay žije s rodiči a bratrem v přepychové vile a neslyšící Daphne s matkou a babičkou v chudinské čtvrti. Přesto se však jejich rodiny dohodnou na společném bydlení, aby si tak všichni mohli vynahradit ztracený čas. (alyssa18)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Když seriál začal, mělo být Bay a Daphne 15 let. Ve skutečnosti představitelce Bay (Vanessa Marano) bylo 18 let a představitelce Daphne (Katie Leclerc) 24 let. (michy9073)
  • Kathryn Kennishová (Lea Thompsonová) v seriálu napsala knihu o výměně. V USA byla později kniha uvedena i ve skutečnosti. (Dlee)
  • KatieLecrec (Daphne) trpí i ve skutečném životě tzv. Menierovým syndromem, jehož hlavními příznaky jsou mimo nevolnost hlavně šelesty, hučení v uších a zhoršení sluchu. Tyto záchvaty se mohou objevovat v pravidelných i nepravidelných intervalech a mohou trvat několik hodin, ale i dní. Katie tedy - jak sama prozradila v jednom z rozhovorů - někdy slyší naprosto perfektně, jindy naopak neslyší vůbec nic. (Dlee)
  • Názvy epizod jsou pojmenovány po uměleckých dílech. (..Lucas..)
  • Tri hlavné postavy – Daphne, Emmett a Melody – hrajú herci, ktorí sú nepočujúci aj v skutočnosti. (katherine.)

Reklama

Reklama