Reklama

Reklama

Písničky z Manéže Bolka Polívky

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Manéž Bolka Polívky se za dobu své existence na televizních obrazovkách stala téměř legendárním pořadem. Mnohé scénky, divadelní skeče, komické situace či výroky si našly cestu k divákům a mnohdy také začaly žít svým samostatným životem. Ale Manéž není jen divadlo, ale také hudba a písničky, a to nejen v seriózním, ale především komickém provedení. A právě bezpočet výborných hudebních vystoupení, scének, písniček a hudebních parodií vám chceme připomenout ve střihovém pořadu nazvaném Písničky z Manéže Bolka Polívky. Průvodcem nemůže být nikdo jiný než Bolek Polívka, který s humorem sobě vlastním bude vzpomínat na společná vystoupení s Lucií Bílou, Arnoštem Goldflamem, bratry Tesaříky, Monikou Maláčovou, Zuzanou Stivínovou, Diegem Stirmanem, Veronikou Žilkovou, skupinou Backwards, ale i mnohými dalšími. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak co vy "Šaškové počmáraní"...Jo některé písničky které zazněli v Manéži ať už v nich účinkoval sám Bolek Polívka, nebo jeho hosté se prostě nedají zapomenout. Hudební vložky na tom ostatně byly nejlepší, tedy alespoň v mém případě. Je opravdu velká škoda, že postupem času začala kvalita jeho pořadu (pořadů) upadat, a spíš převládala trapnost. Nicméně tohle si alespoň ty tři hvězdy zaslouží... ()

curil 

všechny recenze uživatele

Kdo si oblíbil Manéže Boleslava Polívky, bude i spokojen s tímto "výtažkem" hudebních čísel z pořadu. Osobně mám raději Bolkova mluvená "čísla" a dialogy, to je nosný sloup pořadu, ale patří sem samozřejmě i muzikanti a zpěváci. Takže v sestřihu se objeví z českých umělců Ondřej Havelka se stepařským číslem, Arnošt Goldflam a jeho znázornění "Bedny od whisky", Veronika Žilková jako podroušená flétnistka, bratři Tesaříkové z písničkou z muzikálu "Hamlet", Lucie Bílá v "postelové scéně" nebo Zuzana Stivínová z písní "Kabaret". ()

Reklama

Reklama