Reklama

Reklama

Narozeninová Manéž Bolka Polívky

(pořad)

Obsahy(1)

Speciální vydání velké zábavné show Bolka Polívky k 60. výročí brněnského televizního studia... K šedesátému výročí fungování brněnského televizního studia se ve „vlajkové lodi“ a stálici tohoto studia – Manéži Bolka Polívky – potkají hudební hosté Rozhlasový Big Band Gustava Broma (kteří zahrají píseň "Hvězdy jsou jak sedmikrásky nad Brnem") a Ondřej Pivec spolu s těmi, kteří jsou neodmyslitelně spjatí s účinkováním v Manéži a Brnem. Pavel Liška se (ne)nechá přesvědčit, že Jaroušek je nesmrtelný. Neznámá, leč odvážně humorná brněnská herečka Mariana Chmelařová se pokusí Bolkovi ukázat, jak může být on-line svět nebezpečný. Pavel Zedníček přijde v neobvyklé roli zápasníka a Jitka Čvančarová nám zazpívá. Přijede také pandemie, ale nechť to zůstane překvapením. Srdečně vás zveme k obrazovkám – ke společným oslavám studia v Brně a Brna jako takového s principálem Bolkem Polívkou a jeho hosty. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

majky19 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, po zhlédnutí této Manéže jsem byl velmi zklamán. Myslel jsem si, že vybraní hosté tomuto pořadu dodají určitý šmrnc - zejména Pavlové Liška a Zedníček, ale bohužel ani ti to dneska moc nevytrhli. Bohužel si myslím, že Manéž má už to nejlepší dávno za sebou a tento díl se místy pohyboval až na hranici úplné trapnosti. Výstup Pavla Lišky nebyl vůbec zábavný, a celkově ten pořad na mě působil velmi laciným dojmem. Jednu hvězdu v každém případě dávám za vystoupení a oslavu výročí vzniku orchestru Gustava Broma, který byl povedený a celkový dojem z tohoto dílu aspoň trošku napravil. Myslím si, že kdyby Česká televize místo tohoto premiérového dílu udělala "sestřih toho nejlepšího", co v Manéže za uplynulých 34 let vzniklo, výsledek a dojem by byl rozhodně daleko lepší. V každém případě České televizi - studiu Brno, gratuluji k 60. výročí vzniku studia a přeji mu, aby i nadále do budoucna vznikaly pořady, které budou diváky nejen bavit, ale i rozvíjet a kultivovat, což se bohužel v poslední době ne vždycky úplně daří. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Smutné! Pořad, který byl za "komančů", ale i těsně po revoluci pro nás závanem svobody, plejádou skvělých nápadů a humorných vystoupení se dostal na úplné dno televizní zábavy. Je mi to hrozně líto, protože Bolka Polívku mám moc rád a považuji jej za jednoho z nejlepší herců. Poslední dobou však jen dokazuje, že už je daleko, předaleko za svým zenitem. Bohužel nepomohli ani přizvaní hosté, kteří jen znásobili zoufalost a nevtipnost celého večera. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama