Reklama

Reklama

Deset let je docela dlouhá doba a člověk, ať chce, nebo nechce, se za ty roky změní. Když po deseti letech náhodou narazíte na starého kamaráda ze školy, může se stát, že v něm už jen těžko poznáte osobu, na kterou si pamatujete. Jsou však i lidé, na které po takhle dlouhé době nezapomenete, ať se snažíte sebevíc. Film je o jednom obyčejném srazu spolužáků po deseti letech a na takových srazech se může stát prakticky cokoliv. (Foox)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (63)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Sice si myslím, že podstatu třídních srazů po letech možná nejlépe a nejmrazivěji vystihl Nick Nolte ve filmu Off The Black a to tak, že vůbec nejde o to nostalgicky zavzpomínat a pobavit se s bývalýmy spolužáky, ale vysondovat kdo co a jak a dokázat si, že vy jste to v životě dotáhli dál než ostatní, ale tahle hodná hollywoodská varianta mě dokázala obměkčit. 7/10 a za vylitýho týpka přihodím. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Takhle atmosférické a živé pojetí třídního srazu po deseti letech na filmovém plátně dlouho nebylo. Fajn dialogy a dobře trefený feeling neznáma, kdy se dotyční sice znají, ale přece jen 10 let je určitým způsobem v poznávání vrací o krok zpět - a to je na filmu to nejlepší. Bohužel tu ale také nechybí neslaný nemastný konec a pocit, že dobré postavy o kterých chcete vědet víc dostávají trestuhodně málo prostoru (Dawson, Issac), zatímco provaření hluční tahouni (Tatum, Pratt) jsou tam zbytečně příliš mnoho času a přitom jako charaktery nemají moc co nabídnout. ()

Reklama

lareinna 

všechny recenze uživatele

Neviem o čom bol tento film..?! O tom, že sa stretlo na stretávke pár kámošov zo strednej kdesi v miestnom pajzli, ožrali sa, trošku zahulili v aute, Kate Mara si s fešákom prehodila pár „plnohodnotných viet“, Jenna Dewan pobehovala sem a tam pre chvíľkové skrášlenie obrazovky a to je asi všetko. Nuda. Vlastne ten obsah pod obrázkom stačí, pretože v tomto filme sa naozaj toho viac ani neudeje. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Taková upřímná a uvěřitelná jednohubka, kterou člověk nejlíp pochopí, když už za sebou nějaký ten sraz po letech má. Prostě se tam pak někde najdete a nostalgie to táhne výrazně nahoru. Navíc je zajímavé, když ty herce teď o něco starší vídáte jinde, tahle sestava už by byla drahá dát znovu dohromady. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jediná, ale zato neotřesitelná zásada školních srazů-----------------NETAHAT NA SRAZ SVÉHO PARTNERA!!!----------------------- K tomu tady bohužel došlo a tak se první půlka dosti vleče, protože se čeká, až drahé polovičky, znuděné a uzívané, odtáhnou spát na hotel nebo někam...Na sraz se jezdí řešit a hledat staré věci, tahat kostlivci ze skříní a říct věty, které měly být už dávno řečeny anebo je dokonce po dvanácti rumech vykřiknout nahlas přede všema. Jezdí se tam okouknout jak která spolužačka vypadá a co by se s ní ještě dalo dělat, jezdí se tam navodit si pocit, že jsme pořád ještě ti staří bouráci, kterým záleží jen na holkách a kamarádství. To, jak to nakonec dopadá, je úplně jiná věc a každý se s tím musí poprat jak umí. Americká kultura má dosti jiný přístup k látce, ale lidi jsou to v základu víceméně stejní. Takže i tento film šlape po vyšlapaných cestičkách výše naznačených. Je tam pár naprosto blbých momentů, ty bych zrušil, spousta sentimentu pro sraz nezbytného, ale taky pár dobrých vtipů a pár pěkných postaviček do džezu. Vcelku slušně napsané dialogy a pro každého nějaká ta krasotinka. Pro mne Kate Mara. 75% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Pieseň "Never Had", ktorú Reeves (Oscar Isaac) spieva v bare, herec sám pre film napísal. (drtickaa)

Reklama

Reklama