Reklama

Reklama

Letité manželství Petea a Debbie je v krizi. Čtyřicítku mají na krku a oba se snaží skloubit partnerský život, kariéru a péči o děti. Čas na přemýšlení, jak si užívat život, jim moc nezbývá. Postupně se začínají bořit nejen jejich iluze, že jim mládí vydrží navěky, ale také vzájemný vztah, který je značně opotřebovaný lety společného života. Finanční stabilita dosud velmi dobře zajištěné rodiny se začíná hroutit, Peteova nezávislá nahrávací společnost se blíží bankrotu a Debbie má podezření, že ji její zaměstnanec v butiku okrádá. Soužití s dospívajícími dcerami také moc nefunguje, navíc se oba snaží o sblížení se svými komplikovanými otci. A aby toho nebylo málo, Debbie zcela nečekaně a samozřejmě neplánovaně otěhotní... (TV Nova)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (302)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Supr. Tuna popkulturních narážek, skvělí herci ve vedlejších rolích (Lithgow, McCarthy, Segel, O'Dowd) a nádherně zvučná američtina Leslie Mann. Megan Fox je tu sice minimálně, jakmile se však objeví v záběru, okamžitě si krade celý film pro sebe. A navíc si přivydělává jako GFE. Tenhle film prostě nemůžu nemilovat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Apatow dospěl,ale bohužel pro diváka to dal najevo touhle "komedií" (jasně Apatowovskou komedií),která je sice v mnoha ohledech pravdivá,ale zároveň v mnoha momentech uječená,neskutečně iritující a pro evropského diváka těžko zkousnutelná.Tenhle bezkrevný kousek plný zbytečného blábolení o ničem nemůže diváka nadchnout a nezachrání to ani těch pár světlých momentů.Dost možná tenhle kousek docením až zpětně podobně jako Zbouchnutou,ale šance je hodně malá.Minimálně mi ale čtyřicítka připomněla,že bych měl dokoukat Lost...6O% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Zase si to přetáhnul Judde. Novému snímku Judda Apatowa opět nechybý drsný a hrubý humor a ani závažná dospělácká témata. Jenže celý je to rozplizlé přes 2 hodiny a film je až bolestivě natahovaný. Najdou se zde navíc scény, které už opravdu balancují na hranici trapnosti (proč tam je proboha ta Melissa McCarthy!!??). Herci to ovšem stále zvládají na jedničku, hlavně tátové John Lithgow a Albert Brooks potěšili, a několik opravdu vtipných scén se zde zase najde. I tak má ale člověk pocit, že kdyby celý film byl tak o půl hoďky kratší a vystřihli se všechny trapný fóry, tak by to bylo mnohem vtipnější i Apatowsky pravdivé. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Pro někoho, kdo nemá ženu a dvě děti a jehož život nezabředl do každodenního stereotypu a shonu za zabezpečováním rodiny, musí tenhle film být neskutečným utrpením. Ještě před deseti lety bych to považoval za nudnou sračku pro losery, kterýma se nikdy nestanu....a teď tomu dávám čtyři hvězdičky a to jen proto, že na pátou je to přehnaně dlouhý. :-) Ale neměnil bych. ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith to má od narození, Judd Apatow se k tomu dopracovává a jeho poslední filmy už začínají mít pekelně blízko k tomu, co považuju za chytré a zábavné rom/comy. I když na špičku žánru, která je právě od Smithe, by to ještě pořád chtělo hodně dobrousit a hlavně prostříhat, protože ty Apatowovské stopáže jsou opravdu skoro škodlivé. Ale i tak se koná přesně to, v co jsem pevně doufal. 75% - a všem doporučuji, aby se rozhodně nenechali odradit nízkým zdejším hodnocením. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (17)

  • Cameo si ve filmu střihl zpěvák kapely Green Day Billie Joe Armstrong. (pajik)
  • Maude Apatow (Sadie) a Iris Apatow (Charlotte) sú aj v reálnom živote dcérami Leslie Mann (Debbie), ktorá ich má s režisérom filmu Juddom Apatowom. (matkoulko)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama