Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ten Sandler už je vážně v řiti, nevím, jestli podlehl tlaku středního věku anebo co, ale jeho poslední komedie jsou neskutečnej brak. Škoda, na jeho úleťárnách typu Velký táta anebo Mr.Deeds jsem víceméně vyrostl a měl jsem ho spolu s Jimem Carreym z těch komiků nejradši. Buď ať radši točí filmy typu Volání o pomoc anebo se na to rovnou vys... Protože tohle je zralý po Jack a Jill na další odpad!... Jedna hvězda za tu letmou osmdesátkovou náladu, jinak jen další trapas. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler už zachází opravdu daleko. Můj otec je šílenec jede přesně v kolejích vyjetých předešlým snímkem Jack a Jill, tentokrát však bez hvězdy která by ze sebe dělala kašpara. Od toho tu stačí stará dobrá Sandlerova parta. Necelé dvě hodiny nudy, fekálního humoru, nudy a trapného Sandlera. Komu není rady, tomu není pomoci. [25%] ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to dobrý snímek, který pobaví a neurazí. Sice je to trochu pofidérní a dětinské, ale chvílemi opravdu baví. Adam Sandler už dávno není tak charismatický, jako dřív, ale pořád je vtipný. Leighton Meester je krásná a sexy, takže se bylo i na co dívat a samozřejmě umí i výborně hrát. Atmosféra je skvělá, děj je trochu moc klasický a celkově je to velmi předvídatelné. Ovšem není to žádná katastrofa, ale ani strop. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ok. Možná jsem naivní a ještě pořád od Sandlera čekám pecky jako Píseň pro nevěstu, Satan junior nebo Rockeři, k nimž se trochu přiblížil Zohanem, ale zároveň si uvědomuji, že člověk stárne, trochu se mění a podobné trefy do černého nepadají každou chvíli. Ale Sandler pořád baví, když už ne vyloženě on sám (tady se snažil, ale byl nějak pozadu), tak alespoň dokáže do filmu narvat zábavného mnoho ostatního a srát na politickou korektnost. Společně s Vanillou Ice (ano, přesně tím) tady teda píchají starou babičku, nastávající jeho syna, kterou počal se svou učitelkou si to rozdává se svým bratrem a jen se divím, že Sandlera nakonec neojela matka jeho budoucí snachy :-). Je to vtipné, je to zábavné, má to několik wtf momentů (tetování NKOTB, Vanilla Ice, nadrbaná učitelka a naprosto skvělí James Caan a úžasná Susan Sarandon). Obecně celkově vzato, úroveň posledních Sandlerovek za posledních 5-10 let trochu poklesla ale naštěstí je kolísavá, ve smyslu tom, že ještě občas vyletí radostně vysoko. Jen toho vylízaného debila Nicka Swardsona, kterého Sandler do svých filmů přitáhl místo Roba, bych nejradši umlátil a vykastroval - přesně v tomhle pořadí. Nesnáším ho. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

57% hodnocení? Why so serious? Já se u toho královsky bavil a dokonce zvažoval i pět hvězd. Příběh je tak nějakej klasicky sandlerovskej, ale kadence vtipnejch scén je prostě naprosto maximální. Už úvod s tim, jak malej Sandler klátí svoji učitelku, je jednoduše peckovej a zasmál jsem se u toho hned několikrát. Taky potěšil Vanilla Ice, kterej dostal snad největší prostor za svoji filmovou kariéru, hraje sám sebe a pracuje tu v rychlým občerstevení (tantiémy za Ice Ice Baby moc nevyšly, 50% dostanou Queen a 60% manažer, takže je díky tomu v minusu :))) a je tu fakt vtipnej, třeba když ožralej vleže chčije do vzduchu a křičí "Sledujte, jem kašna! Hodte do mě minci a něco si přejte, zmrdi!" Výborný scény se ale točej hlavně kolem vztahu Sandlera se Sambergem. Pvní tu hraje exkluzivního ztroskotance a druhej celkem úspěšnýho manažera, kterej je ale hroznej moula, protože ho nikdo nevychovával. Navíc to okoření i spousta freaků a to, jak dokázali tvůrci vypilovat svatební scénu by zasloužilo medaili. :) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Když Donny (Adam Sandler) předá Jamie (Leighton Meester) svatební dar, je střídavě kniha otevřená a zavřená. (Timak)
  • Susan Sarandon postavu učitelky, která má poměr s nezletilým žákem, ztvárnila již v minulostoi, a to v seriálu Studio 30 Rock (od r. 2006), konkrétně v 17. epizodě 5. série. (Avalon820)
  • V čase 1:16:57 je nad Donnym (Adam Sandler) vidět část mikrofonu. (ČSFD)

Reklama

Reklama