Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (475)

F.man 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale Sander mě v tomhle vrcholu úchyláren prostě bavil. That's My Boy je totiž přestřelený až tak moc, že vlastně funguje jako opravdová parodie komedie. Sice pravda hodně prasácká a dost white trash schválně hloupá, ale převážnou stopáž není trapná. A to je vlastně největší úspěch který může komedie s Adamem mít. Vanilla Ice banged grandma? That's fucking awesome! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ak ma niekto rad komedie s Adamom Sandlerom a neocakava nic vynimocne ani originalne, bude sa bavit, avsak ak niekomu jeho humor lezie na nervy, tak by som vobec neodporucal si pozriet tuto komediu. U mna to bol taky priemer, na niektorych scenach som sa nasmial, niektore mi az tak smiesne neprisli a to som sa pred par rokmi nasmial aj na blbom NORBITOVI (2007) s Eddiem Murphym. Mozno ma uz tieto blaznive komedie pomaly prestavaju bavit, alebo som uz nimi nasyteny. Proste nic nove so Sandlerom. Prekvapili ma aj kratke ulohy hercov ako James Caan alebo Susan Sarandon. Asi naozaj plati to, ze pre starsich hercov uz nema hollywood co ponuknut a tak zoberu vsetky mozne ulohy. _________ Adam Sandler - (Donny) +++ Justin Weaver - (Mladý Donny) +++ Andy Samberg - (Todd) +++ Leighton Meester - (Jamie) +++ Vanilla Ice - (Hrá sám seba) +++ James Caan - (Otec McNally) +++ Milo Ventimiglia - (Chad) +++ Blake Clark - (Gerald) +++ Eva Amurri Martino - (Mary McGarricle - mladá) +++ Susan Sarandon - (Mary McGarricle v súčasnosti) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak ja som trpezlivy divák. Snažím sa, ale tu už mi ta trpezlivost došla. Každý další Sandlerov film je horší a horší. Absolutna absencia humoru, za to však nabitý nechutnými a oplzlými rádoby vtipnými scénami. Velkost jeho fanklubu je desivá, pretože ak je toto umenie, ktore baví tolko ludi, tak sme vážne už totálne v prdeli... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Dost nekvalitní český dabing ! Čekal jsem určitě více. Tento film jsem shlédl jen kvůli mému oblíbenému herci, Adamu Sandlerovi, ale to byla snad jedinná pozitivní stránka tohoto filmu. Přišlo mi to opět stupidně americké. Když to tak shrnu, tak dávám 4 hvězdy za Sandlera a za film (jako příběh) dávám odpad!, čili výsledná 2 hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler je rozporuplnou osobností a filmem "Můj otec je šílenec" to jen dokazuje. Když pominu skutečnost, že český název je zase unikát a nemá žádnou spojitost s anglickým názvem, samotné herectví Adama Sandlera je hodě kontroverzní záležitostí. První část jsem si říkal, jestli to ten člověk myslí ještě vážně. Po filmu "Jack a Jill" jsem ho skoro zatratil, protože to byl vážně film příšerný. Po první hodině filmu "Můj otec je šílenec" jsem se v tomhle názoru téměř utvrdil. Adam Sandler hraje blba, prostě alfa samce, který kašle na hygienu, kašle na to, jak se chová a jak vypadá. Ne, nečekejte, že se na tomhle něco změní. Sandler celou dobu hraje stejně, ještě u toho musí mít pěkně imbecilní dikci. Ani trochu mě neupoutal a spíš jsem měl tendenci k tomu, abych film vypnul. Neudělal jsem to a nakonec jsem si zvykl. Když se mi tohle povedlo, celkem jsem se i bavil. Musíte však přijmout skutečnost, že to nebude inteligentní humor. Bude to humor vulgární a blbý, prostě klasický Adam Sandler, který je ještě posunutý dál, jako kdyby si jeho postava ani nechtěla zasloužit sympatie. Skutečně není proč k němu cokoli sympatického cítit. Je to nýmand, který nic nedokázal, ale je to největší borec na světě, který měl navíc v nezletilém věku poměr se svou učitelkou, která o devět měsíců později porodila dítě. Ano, Domy (Sandler) má syna Hana Sola, kterýsi ale raději říká Todd (Andy Samberg). Společně se k sobě nehodí, ale přesto mezi nimi chemie funguje. sandler si navíc pozval další zajímavé herce a celebrity. Celkem potěší role Vanilla Ice, uvidíme Susan Sarandon, skvělou postavu má Milo Ventimiglia. Sandler se nebrání žádným tématům, opět mu není nic svaté a nakonec je vtipný. Nebo aspoň film je místy celkem vtipný. Rozhodně se na to takhle ale nebude dívat každý. Po úvodním zklamání ze snímku však musím uznat, že zas tak hrozné to není a nějaký smysl to v sobě má. A samozřejmě nesmí chybět moralita na závěr, i když tentokrát v bizarním pojetí. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/12/sherrybaby-lets-dance-unesena.html ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Sám sebe si ve filmu zahrál rapper Vanilla Ice. (Claude Speed)
  • Masérku, kterou Donny (Adam Sandler) sváděl, ztvárnila jeho manželka Jackie Sandler. (..Lucas..)
  • Eva Amurri Martino si ve filmu zahrála mladší verzi své skutečné matky Susan Sarandon. (Avalon820)

Reklama

Reklama