Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (722)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $454,023▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Jejda Russovci padajú dole ako kameň. Strašne výplachové béčko, to je fakt ako gól v takýchto bezduchých prkotiniach utápať také peniaze.  Akčný filmy, ktorý je novou obdobou Komanda z množstvom dobrých hercov ale tu nemajú skoro čo hrať a chýba tomu lepšia iskra a aj odľahčenosť. /40%/ ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sofistikovaný je Šedivec asi jako Arnoldovo Komando, ale ta opulentní, nesmyslná destrukce a akce vedená velmi zábavným Chrisem "Loydem" Evansem za to stojí. Hromada exotických i domácích lokací se střídá jako na běžícím pásu. Gosling si znuděného svérázného agenta docela užívá a Billy Bob je taky hodně fajn. Příjemné béčko z Netflixu, kterému přidává, že jsem byl s rodinou na natáčení nejlepší scény v celém filmu osobně. Mám si udělat pohodlí, že jedeme do Prahy nebo že jedeme do vězení? ()

Reklama

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Jedno z nejhorších "áčkových" béček, co jsem kdy viděl, a za ten střih akční sekvence v Praze by se měl někdo hodně, hodně stydět. Nejhorší je, že to ani nevypadá jak film od Russoovců, protože všechny jejich marveloský kousky i Cherry byly daleko stylovější a líp natočený záležitosti s vlastními ksichtem, kdežto tohle je jen tupá prázdná skořápka. Fascinující, jak se dá spláchnout 200 mega do kanálu. 4/10 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Překrásná akce v čele s chuděrou tramvají, civilní Gosling i maniakální Evans ve zdánlivě starosvětské špionážní jízdě - která ale selhává ve scénáři tak moc, že jsem nechtěl věřit jménům autorů. Tohle že je od těch samých psavců, kteří dokázali v Avengers chytře, zábavně i dojemně poskládat řadu setkání charakterů z různých konců vesmíru? Není možná. Na druhou stranu by to vysvětlovalo, proč se řadoví agenti (toho času navíc pod dohledem) během pár minut přesouvají z jednoho konce světa na druhý. Škoda, zábava je to příjemně bezuzdná a ryze popcornová, ale nepříjemně často stejnou měrou hloupá. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale další velká produkce Netflixu, ze které zkrátka to srdíčko nejde cítit. Luxusní herecké osazenstvo bych tím pádem řekl že je zcela nevyužité, protože zajímavě zde hraje jen Chris Evans. Ryan Gosling rozhodně není a nikdy nebyl akčním hercem. Sledovat jej tedy v roli, kterou dokonale zvládli Craig, Cruise nebo Damon = špatný zážitek. Russovci uměli skvěle ukočírovat Marvelkovky, ale v The Gray Manovi naprosto selhali. Úplně zbytečný film. PS: s navíc hodně hnusnými triky, které jakoby vypadly z nějaké novější Seagalovky. Ty výbuchy, prostě vypadají strašně. 50% ()

Galerie (103)

Zajímavosti (26)

  • Ryan Gosling (Šestka) o své postavě prohlásil: „Je to takový hrdina-dělník. Chce jen udělat svou práci a jít domů, nijak ji neromantizuje.“ (Jolinar)
  • Natáčelo se od 27. června do 21. července 2021. (TommyZR)
  • Ve filmu se objeví noční scéna v Bangkoku. Tato scéna byla především z logistických důvodů natáčena také v Praze, v areálu kancelářských budov v Karlíně. Z podobných důvodů se na Hlavním nádraží v Praze natáčela scéna dějově zasazená do Vídně. (danielsekyra)

Související novinky

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

03.09.2022

Bratři Russoové jsou na gigantické rozpočty už celkem zvyklí. Dvojitá porce Avengers filmů na závěr třetí fáze MCU je ale možná přece jen trochu rozmazlila. Následně totiž pro Netflix natočili… (více)

Reklama

Reklama