Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (723)

Hild 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu jde strašně vidět, že všichni zúčastnění si natáčení náramně užívali, upřímně si nemyslím, že Russoovci měli s filmem větší ambice, než natočit zábavnou akční jednohubku a jako taková film docela funguje. Vůbec mi to nevadilo, děj je strašně jednoduchý, ale akční scéna střídá další a lokace se taky mění jak na běžícím pásu, takže film má fajn tempo a rychle vám uteče. Ovšem film naprosto selhává v momentech, kdy se snaží o nějakou osudovost. Jelikož si zde nedali žádnou práci s budováním postav, tak během vážnějších scén je vám to vlastně úplně jedno, o postavy se nebojíte a celé je to takové prázdné. A nedokážu pochopit, jak film za 200 miliónů může mít místy tak hnusné CGI (co to bylo ta scéna s letadlem?), ale jinak některé akční scény mají fajn nápady (honičku v Praze si jistě užije každý) a jak jsem psala, na páteční večer naprosto neškodný film. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Marvel skupinka (réžia, scenár, hudba, herci) dostala neuveriteľných $200miliónov, aby natočila naháňačku, ktorá sa ťahá cez niekoľko krajín. Priznám sa, že som čakal od príbehu niečo na štýl Jasona Bournea, Ethana Hunta, či Jamesa Bonda, no žiadny premyslení príbeh sa nekoná a dostali sme len perfektne natočenú akciu, ktorej je tu toľko, že chápem kam tie prachy zmizli. Mám rád akčné filmy, takýchto tu bola už hromada, no nie za také prachy. Dobre sa na to pozerá, moc to nenudí, akciu strieda zaujímavý výber lokácií, či konflikt dvoch profi zabijakov. Herci sú trefne obsadení a výborne sedia vo svojich rolách. Ryan Gosling a jeho podanie vyzerá ako keby stále hral vo filme Drive, čo mi trošku prišlo divné, ale zvykol som si na moc nehovoriaceho zabijaka. Za to Chris Evans ten sa odviazal, odložil štít a vymenil ho za Adolfové fúzy. Ana de Armas a Billy Bob Thornton sú tiež dobrí, hlavne Anna ukázala, že vie aj akčné filmy. Finále kde si to rozdal Evans proti Goslingovi je tiež celkom oku lahodiace, tak ako celý film, keďže rozmýšľať pri tomto moc nemusíte, je fajn, že je aspoň na čo pozerať. Ja som sa bavil a kludne by som si dal aj dvojku, pod podmienkou, že vymyslia niečo originálnejšie. 75% - 4* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Dejovo síce slaboduché, no akciou sa tu trozhodne nešetrí. Ryan Gosling bol síce ako terminátor, nie a nie ho trafiť, ale pokiaľ hľadáte niečo na efekt a nenáročný relax pri telke plnej akcie, súbojov a strielačiek, tak smelo do toho. Aj keď Rambo je proti tomu šuvix. Čisto chlapská záležitosť k pol litri whisky. Na konci vám možno ukápne aj nejaká tá slzička :). Priemer. 60/100 ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Překrásná akce v čele s chuděrou tramvají, civilní Gosling i maniakální Evans ve zdánlivě starosvětské špionážní jízdě - která ale selhává ve scénáři tak moc, že jsem nechtěl věřit jménům autorů. Tohle že je od těch samých psavců, kteří dokázali v Avengers chytře, zábavně i dojemně poskládat řadu setkání charakterů z různých konců vesmíru? Není možná. Na druhou stranu by to vysvětlovalo, proč se řadoví agenti (toho času navíc pod dohledem) během pár minut přesouvají z jednoho konce světa na druhý. Škoda, zábava je to příjemně bezuzdná a ryze popcornová, ale nepříjemně často stejnou měrou hloupá. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Lokace se tady sice střídají jak na běžícím pásu, problém je, že těch 200 mega rozpočtu na výsledku NENÍ vůbec vidět. 80% stopáže se totiž odehrává v potemnělých interiérech, takže oko divákovo se nepase a těch pár kamerových přeletů dronů to nespasí. A akce? Vysloveně zapamatovatelné je tu pomálu a když už teda je, je nudná, bez nějakých nápadů a technických vyfikundací, Paul Greengrass by měl dát bráchům nějakou učební lekci režírování akčních scén, protože tohle je unylý výsledek. Highlightem je jedině Praha a její několikaminutová tramvajová nálož, ale ani ta mi tep nezvýšila, libovolná akční pasáž z Bournea má mnohem větší koule. Jediným světlým bodem je pouze ten, u kterého bych to nečekal. Chris Evans je tu výborný a ačkoliv by jeho role mohla svádět k přehrávání, Evans se až na závěr drží rozumně zpátky a na psychopata par excellence to bohatě stačí a ten bavoráckej pornoknírek dělá taky svoje. Netflix už se pomalu stává synonymem tunelu na prachy. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (27)

  • Část filmu se natáčela v Praze. Producent filmu vyčíslil náklady na natáčení v Praze na 30–35 milionů amerických dolarů. (Vencelides)
  • Příslušníci české zásahovky mají ve filmu české zbraně CZ 805 BREN, ve skutečnosti používají už dlouhá léta německé pušky H&K G36C, které můžeme vidět v rukách některých řadových policistů. (UncleMorty)

Související novinky

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Scorsese vs. Marvel znovu

Scorsese vs. Marvel znovu

31.10.2023

Pár let staré komentáře Martina Scorseseho k Marvelu, vůči němuž se režisér ohradil a filmy studia označil za pouťové atrakce spíš než filmy, jsou dobře známé. Teď ale do kin zamířil snímek Zabijáci… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

Bratři Russoové opět utrácí ve velkém

03.09.2022

Bratři Russoové jsou na gigantické rozpočty už celkem zvyklí. Dvojitá porce Avengers filmů na závěr třetí fáze MCU je ale možná přece jen trochu rozmazlila. Následně totiž pro Netflix natočili… (více)

Reklama

Reklama