Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší pěvecká show opět přichází! TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám zapsat se do myslí Čechů a Slováků. Na začátku příštího roku začnou vysílat novou ČESKO SLOVENSKOU SUPERSTAR!
Další ročník úspěšného pěveckého projektu slibuje nevšední zážitky. Už jen složení poroty je více než zajímavé. Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní už otřelý Palo Habera a Gábina Osvaldová.
Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš, kterého není nutné dlouze představovat.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album a oslovit spoustu fanoušků obou zemí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (317)

Bat55 

všechny recenze uživatele

V podstate to isté, ako vždy. Už je to dávno ohrané a dávno to už nemá také kúzlo ako prvé série a ako predchádzajúca (prvá) Česko Slovenská Superstar. A do toho v porote tentokrát oxiduje Rytmus, ktorý ide podľa môjho názoru mimo ostatných porotcov (stačilo mi v prvom semifinálovom kole). Tak prečo som dal vlastne 3*? Nemôžem povedať, žeby ma to nebavilo a zároveň nemôžem povedať, že je to blbosť (aj keď vlastne je), na ktorú sa nedá pozerať. Práveže dá a bohužiaľ já som ten prípad, ktorý Superstar pozerá (lepšie ako hodiny vysadávať na Facebooku a kecať o somarinách). A vôbec sa za to nehanbím, aj keď filmy nehodnotím tak pozitívne (teda, ktoré sa mi nepáčia) i keď sú kvalitatívne úplne inde, teda aspoň podaktoré, ale mňa nudili. /60%/ ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Docela průser. A hlavní vinu na tom nemají jen nevhodně zvolení nováčci z poroty, ale především režie. Vemte si například hvězdnou pěchotu. Jak se mám u nějakého vystoupení smát, když je tam dotyčný ukázán asi jen 30 vteřin, přičemž je ještě většinou dobrovázen vloženou hudbou v pozadí a dalšími různými efekty (banán). Superstar ztratila veškeré kouzlo přirozenosti a je z ní jen obyčejný křečovitý klip. ()

Reklama

StrYke 

všechny recenze uživatele

Trochu budu opakovat komentář uživatele DaliX... Když jsem viděl první Super Star na mé obrazovce, začátky se mi zalíbily. Někteří lidé dokázali svou blbostí nebo neschopností pobavit, samozřejmě že se do mě teď nějací lidé pustí s keci: "Tak si tam běž sám", ale já se tam necpu! A porota byla poprvé jakž takž ucházející, dokázali soutěžícím říct svůj nesouhlas s citem, aby je neurazili. Ale už poněkolikáté se tahle trapárna vrátila a znovu začala otrvovat mnohé filmové fanoušky, kteří ji mají prostě už dost. Ne jen, že se vrací i ten idiot Leoš Mareš, ale také Pavol Habera, který sice dokáže ty úplně nejméně schopné parádně utřít, ale také se občas chová jako úplně namyšlenej a bezcitnej vůl - a to mluvím ještě slušně. Zrovna nedavno byla "epizoda" (nebo jak se tomuhle říká), kde přišel údajně dvacetiletý týpek a ihned se do něj porodci pustili že vypadá na padesát a že má hroznej sestřih atd... Fajn, když někdo podvádí tak at ho klidně sejmnou, ale také znám jednu herečku, který je sotva dvacet a vypadá na čtyřicet. To je prostě na image, navíc ten týpek měl ještě barevný vlasy a byl hubený, to mi na padesátiletýho moc nesedne... Ale fajn, kdyby Česko Slovenská SuperStar stála alespoň za něco, tohle by se dalo přehlédnot. Nemusím snad ani říkat, že finálové kola jsou již strašná otrava, nic nepobaví a jediné čeho se divák dočká jsou neustále se opakující soutěžící s nějakou písničkou, pološílený a stupidní fanoušci a samozřejmě ten píč*s Leoš Mareš. A podělaná porota. Byl bych rád, kdyby se zase ujala v televizích zábavnější trapárna jako byli například VyVolení nebo Big Brother, ale tohle...? Jestli někdy potkám nějakýho tvůrce nebo šéfa televize Nova, možná se neudržím a zastřelím ho! Ale za ty začátky 1* dám. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Všichni dobře víme, že nejde ani tak o hledání talentu, ale spíše o to pobavit lidi, no a v neposlední řadě samozřejmně o peníze. Jako TV pořad tedy ještě pořád dobrý (i když už trochu ohrané), ale zda-li má soutěžící opravdu šanci prosadit se v showbussinessu díky tomuhle, to už je otázka druhá... Nejvíc mi však vadí ta rádoby velkolepost... // Pár talentů se myslím našlo, ale SuperStar obecně už prostě obecně začíná nudit. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Pri prvej, nanajvýš druhej sérii, bol tento hudobno súťažný projekt ako tak zábavný, ale toto už sa naozaj nedá pozerať. Do kedy ešte chcú ľudí otravovať s takýmito kravinami? Už to nemá žiadnu úroveň. Horšiu moderátorskú dvojicu akou je pojašený kozel Leoš Mareš a akási exotická kráska, čo si hovorí Tina som už dlho nevidel. No a slávna porota? Samozrejme, že v nej nesmie chýbať socialistický poprocker Habera. Ten je jasný. Ku nemu pribudol raper z Piešťan Patrik Vrbovský. Arogantne sebavedomý trkvas. Vulgárny, namyslený narcista. A do štvorice ešte nejaké dve české krošne, ktoré ani nepoznám. Blondýna s chlapským tetovaním na ramenách a stará, škaredá, drzá žaba Osvaldová. Kvarteto smiešnych klaunov. Za číslom hľadajú tvár superstar, ale jediné čo najdú bude odpad! ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Už druhá česko-slovenská edícia. (buLLiTT)

Reklama

Reklama