Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Není to tak strašné, jak jsem se bála. I tak si ale příběh vydatně pomáhá nejrůznějšími příběhovými berličkami (hlavnímu hrdinovi se náhodou podaří zjistit, kde hledaná žena žije) a Zac Efron hlavní dramatickou scénu, v níž vysvětluje svou minulost, naprosto nezvládá. (Alespoň že v ostatních, civilnějších momentech působí relativně přirozeně.) A mimochodem od kdy mají tvůrci trailerů pocit, že je potřeba divákovi ukázat celý film zkrácený do dvou minut? ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Stačí napsat: Film podle Nicholase Sparkse a je jasno, která bije. Talisman je tím nejhorším příkladem romantiky, jaký jen může být. Všechno je jasné po pár minutách a divák se dál bohužel jen nudí, protože Hicks přes veškerou snahu nedokáže film zásadněji zachránit. Je sympatické, že se občas pokouší o hezké záběry, které jsou mnohdy kýčovité až běda a servíruje velmi slušnou, leč strašně krátkou úvodní iráckou sekvenci, ale bohužel to nestačí. Příběh nemá čím zaujmout a je děsivě nudný. Mluvit o hereckých výkonech asi není fér, když se po zúčastněných ani nechtějí. Efronovi stačí, aby tu byl, pěkně vypadal, občas zaplakal a odhodil triko, totéž (bez toho trika:)) platí o Schilling. Nebýt hláškující babičky, bylo by to asi ještě horší. Černobílost charakterů, kdy mariňáci jsou ti nejdokonalejší chlapi pod sluncem a nemají špatné vlasnosti, výsledku taky nepřidá. Řemeslně sice slušná, ale jinak naprosto zbytečná romance. 40% ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Neoriginálně natočená filmová adaptace románu Nicholase Sparkse, která ovšem díky fungující chemii mezi ultrasympatickým Efronem a půvabnou Taylor Schilling, povedenému soundtracku, fajnovým venkovským scenériím i celkově příjemné atmosféře rozhodně potěšila. Chybky by se našly, ale klady převažují! 7/10! [13.05.2012_Cinema City_Letňany] Recenze zde. ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Moc velký výběr k zabití času stráveného v autobuse nebyl, tak jsem zvolila The Lucky One (který jsem si dle názvu spletla s The Lucky Ones http://www.csfd.cz/film/231933-stastlivci/ ) - no hned po prvních záběrech mi bylo jasné, že to je omyl, no a taky jak to skončí... prostě romantická pohádka, která obsahuje samozřejmě dramatickou zápletku, k jejímuž rozuzlení stačí jedno: láska. Oujé! // Tohle jsou chvíle, které mi připomínají, že na cesty nemám zapomínat na knihu. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale herecký výkon Zaca Efrona ma zabil. To čo bolo? On nemá žiadny výraz v tvári. No najviac sa mi nepáčil výber hercov do hlavnej intímnej role. Vôbec žiadne poriadne iskrenie medzi nimi, ona vyzerá ako zrelá dospelá žena, on vyzerá ako malé decko, napriek tomu, že sa snaží tváriť dospelo. Dalo sa na to pozerať, ale rozčulovali ma tam niektoré cliché pasáže a "srdcervúce scény" a dlhé nudné posteľné scény. A samozrejme všetci sú tam tak strašne talentovaní vo všetkom. Všade kde sa pozrieš, génius. A samozrejme viac gýčový koniec už nemohli ani vymyslieť.. POZOR SPOILER: A to, že Keithovo telo nenašli nikoho nezaujíma? ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse. (Alizze)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Vzdialenosť medzi štátmi Colorado a Louisiana, ktorú vo filme urazil Logan Thibault (Zac Efron), je v skutočnosti zhruba 1850 kilometrov. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama