Reklama

Reklama

Áno, šéfe!

(pořad)
Reality-TV
Slovensko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)

Recenze (80)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa mi páči, že tu nejde o nejakú lacnú šou, ale ide tu skôr o rady a pozdvihnutie prevádzok do ziskovosti, do kvality a dobrého fungovania. Jaroslav Žídek je veľký odborník a skvelý kuchár, ktorý naozaj vedel nájsť problém a vedel to dať najavo. Tu sa jednoducho berie ohľad na celkový stav prevádzok. Zlepšuje sa rôznymi nápadmi, tematikami. V priebehu krátkej doby sa snaží o čo najväčšiu pomoc od kuchyne po obsluhu, na Michelinove hviezdy to síce nikdy nebolo, ale pomoc bola vidieť. Veľmi som si obľúbil tento program, ktorý sa tak ako česká verzia podobá, teda je skôr totožný s americkými predlohami, ale tu je to vedené ozaj normálne a ozaj s manažérskymi schopnosťami k nejakým reálnym výsledkom a poučeniam. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV pořad. Co na to říct. Některé díly jsou koukatelné. Vybavuje se mi hlavně díl ze školní jídelny. Nicméně sledovat slovenskou verzi Pohlereichovi české verze, bylo zvláště v roli mistra amolety Jaroslava Žídka, místy velice bizarní, zvláště, když se snažil (jakožto Čech) komolit slovenštinu, aby zapadal mezi místní hospodskou chásku. | Průměr: 40% | ()

Reklama

sehe 

všechny recenze uživatele

Presne takto si predstavujem dokonalého šéfkuchára.Impozantná postava Jara Žídka a jeho nespochybniteľná profesionalita a razenie teórie,že nie iba chuť jedla,ale i čistota,obsluha,kvetinky na skrášlenie prostredia,tak toto všetko dokopy robí pôžitok a zážitok z jedla.Vôbec mi nechýba stokrát hovoriť ,,TY VOLE" ani rôzne nadávky používané v českej verzii Áno,šéfe!A hlavne naučila som sa,ako krájať cibuľu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pan Žídek je sympaťák, ale jeho civilnější přístup je v kontrastu s teatrálním Polreichem je hodně kamarádská šou, na kterou si nejprve divák zvyklý na českou verzi musí zvyknout. Po všech dílech si říkám jestli není lepší než Polreich. Zatímco v české verzi jsou většinou vybírány restaurace úplných tragédů ( asi aby byla bžunda ), kterým ve většině případů nepomůžou už žádné rady protože jsou tak zadlužení nebo tupí, tak ve slovenské verzi jsou vybíráni restauratéři, kteří opravdu chtějí něco změnit a taky v drtivé většině následně změní i za cenu celkem velkých investic. Osobní nasazení pana Žídka i mimo vypnuté kamery svědčí o promyšlené a cílené snaze těm lidem opravdu pomoci - klobouk dolů. Pohlreich je jen jeden a udělal toho hodně, ale Žídek mne přesvědčil, že tento typ pořadu může přesáhnout tv formát do reálného života těch restaurací. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Jaroslav Žídek se snažil jít trošku jinou cestou než Zdeněk Pohlreich a pro mě jakožto fanouška české verze to byla příjemná změna. Obě dvě verze mají něco do sebe. Je hloupost říkat, která je lepší, ale mě bavili obě. Jen mě mrzí že ta slovenská má jen 2 řady. Škoda... Doufám že se nám Jarda ještě někdy vrátí ;) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
  • Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
  • Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)

Reklama

Reklama