Milan Hlavsa a Plastic People of the Universe
Dokumentární
Česko, 2001, 74 min
Celovečerní dokument o vyjímečné, netradiční skupině. Poslední zpovědi lídra kapely Milana "Mejly"Hlavsy, který vlivem zhoubného nádoru 5.1.2001 umírá. Vydejte se na exkurzi k těmto undergoundovým legendám. (Hadža)
gouryella
Pro me obycejny dokument o skupine jejiz hudba je mi naprosto cizi, ale ktera je pro me symbolem boje za svobodu.(31.7.2002)
Radko
Nemastný - neslaný dokument o skupine, ktorú mám veľmi rád a atmosféru koncerov mi skôr, než brblavé mudrovanie jej členov, pripomenú v hlave znejúce úvodné valivé tóny a slová "Chvíli přihlížel jak se bourá vůl, sám zkusil palicí rozbít voko, potom ho polili při splachování dvora, nasral se a šel"(2.2.2006)
alanP
Velice nepovedený (ve všech ohledech) dokument. Raději si v Levných knihách kupte kompletní diskografii a poslouchejte a poslouchejte...(25.11.2008)
smrtubohem
odpad!Havlovo oblíbená a lidmi nepochopitelným způsobem přeceňovaná klaka, ve skutečnosti tlupa zhulenejch a zfetovanejch budižkničemů. Dokument jsem neviděl, ale ani nepotřebuju, vím co vím,a to mi ke "štěstí" úplně stačí. Pan Bondy(dvorní textař), jehož vrcholem je báseň Hovno, mě o svých "kvalitách" a umělecké "úrovni" undergroundu přesvědčil už dávno.(21.2.2009)