foto

Jiří Brožek

  • nar. 1947
    Roudnice nad Labem, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

2016 Decibely lásky
Jak se zbavit nevěsty
2015 Život je život
2014 MY 2
Na druhý pohled (TV film)
Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (E12)
2013 Co v detektivce nebylo (TV film)
Donšajni
Chvilková slabost (TV film)
Kovář z Podlesí
Nevinné lži (TV seriál)
Lež má rozbité auto (E02)
Slečna Flintová (TV film)
2011 Cigán
Odcházení
Tajemství staré bambitky (TV film)
2010 Cizí příběh (TV film)
Legenda o létajícím Cypriánovi
2009 Jarmareční bouda
Klub osamělých srdcí (TV film)
Operace Dunaj
Proč bychom se netopili (TV seriál)
2007 ...a bude hůř
O rodičích a dětech
2006 Hezké chvilky bez záruky
Obsluhoval jsem anglického krále
2005 Eden (TV seriál)
Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště
Sluneční stát
2004 Lovec a datel (TV film)
2003 Krysař
Městečko
Nuda v Brně
2002 Černá slečna, slečna Černá (TV film)
Miláček (TV film)
Perníková věž
2001 Babí léto
Elixír a Halíbela (TV film)
Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
Vadí nevadí
2000 Anděl Exit
Český Robinson (TV film)
Vlci ve městě (TV film)
1999 Praha očima...
1998 Česká soda
Je třeba zabít Sekala
1997 Modré z nebe
Výchova dívek v Čechách
1996 Bubu a Filip (TV seriál)
1995 Holčičky na život a na smrt
Má je pomsta
1994 Amerika
Andělské oči
Měsíční údolí
Příliš hlučná samota
1993 Konec básníků v Čechách
Krvavý román
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Lepší je být bohatý a zdravý než chudý a nemocný
Městem chodí Mikuláš (TV film)
1991 Žebrácká opera
1990 Kouř
Poslední motýl
Silnější než já
Svědek umírajícího času
Vracenky
Zvláštní bytosti
1989 Atrakce švédského zájezdu
Blázni a děvčátka
Člověk proti zkáze
Vojtěch, řečený sirotek
1988 Dobří holubi se vracejí
Kamarád do deště
Oznamuje se láskám vašim
Pražská 5
Tichý společník
1987 Discopříběh
Jak básníkům chutná život
Když v ráji pršelo
Nejistá sezóna
Šašek a královna
1986 Kdo se bojí, utíká
Krajina s nábytkem
Pěsti ve tmě
Smrt krásných srnců
Vlčí bouda
1985 Balada o snu (divadelní záznam)
Dobré světlo
Duhová kulička (TV film)
Tísňové volání
Vesničko má středisková
Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Návrat domů (E06)
Moje druhá první láska (E05)
Válka si nevybírá (E04)
Trápení kocoura Žolyho (E03)
Malý muž a velká žena (E02)
další epizody
1984 Cesta kolem mé hlavy
Džusový román
Ferko a Ambróz (TV seriál)
Jak básníci přicházejí o iluze
Láska z pasáže
Rozpuštěný a vypuštěný
Sanitka (TV seriál)
Všechno nebo nic
Všichni mají talent
Všichni musí být v pyžamu
1983 Fandy, ó Fandy
Jára Cimrman ležící, spící
Lekár umierajúceho času (TV seriál)
Radikální řez
Sestřičky
Slavnosti sněženek
Záchvěv strachu
1982 Brehy nehy (TV film)
Jak svět přichází o básníky
Když rozvod, tak rozvod
Plaché příběhy
Poslední vlak
Slaná růže
Sněženky a machři
Vítr v kapse
1981 Dostih
Jako zajíci
Kalamita
Pozor, vizita!
Zakázaný výlet
1980 Cukrová bouda
Nevěsta k zulíbání
Postřižiny
Romaneto
Vrchní, prchni
1979 Drsná Planina
Kam nikdo nesmí
Lásky mezi kapkami deště
Panelstory aneb Jak se rodí sídliště
Zlatí úhoři (TV film)
Žena pro tři muže
1978 Báječní muži s klikou
Kulový blesk
Past na kachnu
Střepy pro Evu
1977 Řeknem si to příští léto
Sázka na třináctku
Tichý Američan v Praze
1976 Koncert pre pozostalých

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2013 Po Jantarové stezce (TV film)
2012 Gen D (TV film)
Tvoje slza, můj déšť: Přítomnost Arnošta Lustiga
2010 25 ze šedesátých aneb Československá nová vlna
2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)
2004 Bezesné noci
2002 Klíč k určování trpaslíků podle deníku Pavla Juráčka
2001 Milan Hlavsa a Plastic People of the Universe
1996 Mladí muži poznávají svět
Tři životy Vladimíra Pucholta (TV film)
1970 Plastic People of the Universe (studentský film)

Herecká filmografie

1993 Krvavý román
1991 Corpus delicti
1989 Čas sluhů
1976 Konečně si rozumíme

TV pořady

2013 Český lev 2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace