Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sovietska vesmírna stanica sa zrútila na Zem, priamo na Manhattan, do opusteného tunela newyorského metra. To by vôbec nebol problém, ak by pád stanice neprežili organizmy, nachádzajúce sa na jej palube: zmutované jedovaté pavúky. Kreatúry sa rýchlo rozlezú po okolí, požierajúc všetko, na čo natrafia. Aby toho nebolo málo, potvory rastú akosi príliš rýchlo a rovnakou rýchlosťou rastie aj ich apetít... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (61)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Opět studio Nu Image a zase podobná blbinka jako jejich stejnojmenný "majstrštyk" z roku 2000. Tvůrci si tu vystačí v podstatě jen s jednou podzemkou, barákem a dvěma ulicemi. V čem se ale film zřetelně liší od brášků a strejdů je to, že design a pohyb digitálních potvor jsou zvládnuty až nečekaně dobře. A když se tak zpětně zamýšlím, tahle televizní "guilty pleasure" sranda je vlastně snad i nejlepší pavoučí film za posledních deset let. Trochu smutné zjištění, co si budeme nalhávat, ale v té záplavě sraček typu Ice Spiders nebo Arachnia buďme rádi alespoň za to. Uvidíme, co na to řekne ještě kolega Big Ass Spider. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tibor Takács má punc béčkového televízneho režiséra, ktorý točí brakové nízkoropočtové nezmysly. Hlúpe scénare, príšerní herci, smiešne digitálne triky, prostoduchá réžia. Tento krát ma však príjemne prekvapil. V rámci filmoch o vraždiacích pavúkov sa mu podaril reparát. Čakal som, že to bude rovnaká sračka ako jeho snímok "Snežní pavúci" z roku 2007. Ale nebola. Zmutované pavúky z Manhattanu ma pobavili. Film "Spiders" sa mu napočudy celkom podaril. *** ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to strašná blbinka, ale i navzdory tomu, som sa i bavil. Nebolo to len o pavúkoch, ale i o zahladení stop, čo určite s originalitou nemá nič spoločne, ale práve na to, sa dosť dobre pozeralo. Film nemá skoro žiadne gore a to vzhľadom k tomu, že sa jedná o pavúčich killerov, je naozaj dosť divné. Tí menši pavúci vyzerali dosť realisticky, čo , ale neplatí o veľkej mame, to bol ťažký trapas. Film na logiku vobec nehrá, stačí si všimnúť, že pavúkom nič nerobia zbrane, ale keď už na nich hlavný hrdina vytiahne destu, tak zomierajú ako muchy. Vedel som, že logika, vzhľadom na príbeh, tu nebude, ale nečakal som, ani toľko primitivizmov. Herci, no taký Patrick sa aspoň snažil, ale ostatný, za veľa nestali i keď, sú tu aspoň pre mna, známe tváre. Akčná stránka filmu, bola o čosi lepšia, ako tá príbehová a zas som sa tak nenudil, tak dávam slabé 3*. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Já tedy pokud vidím v místnosti pavouka neječím ani neutíkám, přeci jenom nejsem malé holka, ale u tohoto kousku jsem měl několikrát tendence odejít (rozuměj, film vypnout)... Technicky je film zpracován více než dobře, tím jsem byl docela překvapen, ale co z toho, když je to obyčejná nuda... Kdyby se alespoň nebral tak sakra vážně, mohla vzniknout další Arachnofóbie nebo Pavoučí teror, ale ne... Prostě nejlepší pavoučí horor, Tarantula, opět nepřekonán... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o podprůměrné "bulharské" béčko s extrémně retardovaným scénářem a podřadnými herci, mají Spiders 2013 v rámci žánru nadprůměrně povedený look, už jen ta úvodní kosmická scéna je parádní. Nechápu, že nějaký producent nasype fůru doláčů do výpravy a filmařského týmu včetně desítek komparsistů, a pak k tomu přihodí scénář od regulérního mentála. Tohle už bylo příliš blbé i na mě, milovníka pokleslého braku. Nehledě na to, že celý příběh se velmi brzy smrskne do jedné dějové roviny, ve které dédy a jeho ropuchovitá stará hledají uprostřed pavoučího teroru svou malou princeznu. Ale druhou dám, nejen za nechtěnou zábavnost, ale hlavně za halucinační závěrečný boj s pavoučí godzillou, něco tak šíleného se totiž moc často nevidí. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama