Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

blazma 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se docela těšil, pár hereckých tváří které mám moc rád v jednom filmu. Nakonec z toho bylo přesně to co jsem očekával. zápletka, která nemusí být nereálná.. pocity které jsou taky uvěřitelné stejně tak i motiv který známe na začátku a stejně tak i ten který se dozvíme na konci filmu. flashbacky do minulosti nejsou nijak otravné, což mnohdy v jiných filmech bývají, ale zde jsou přijatelné. Jediné co mi vadilo byl ten samotný konec.. Jak to pro dva z nich skončilo takovým happy endem.. ti lidi se snažili zamaskovat vraždu a hodit to na jednoho z nich a vypadá to jako by jim na konci vše bylo odpuštěno? trošku zvláštní konec. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka s hezkou formální stránkou, zajímavým obsazením a neodhalitelným vyústěním příběhu plných otázek. Fokus na naplnění žánrových formulek je v ní ale silnější, než snaha vytvořit osobité, rafinované dílo, které by bylo stejně zajímavé (ne li zajímavější) na druhé shlédnutí. Holt je to téměř hvězdně obsazená mainstreamová předělávka, kterým se něco takové daří výjimečně. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Loft po třetí :D Remaky akosi nemusím, obzvlášť keď je všetko ako cez kopirák a bez zmeny. Ale pri Lofte by som ani zďaleka nebol až taký kritický ako väčšina ľudí tu. Áno, je to o inom, keď už človek od začiatku vie akým manipulatívnym štýlom sa celý film bude uberať, ale stále je to rozhodne kvalita! Našťastie som Loft videl naposledy pred cca 10 mesiacmi, tak som už aspoň trochu pozabudol, že ako sa ktorá postava predvedie vo vzťahu k svojim nerozlučným priateľom. Ale čo sa týka výberu obsadenia a samotného spracovania, tak som celkom spokojný. Aj keď originál je vždy predsa len originál... avšak ten kto nevidel ani jeden z predchádzajúcich dvoch verzii Loftu, tak určite bude nadšený! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka preverí, akí veľkí sú všetci kamoši a ako veľmi dokážu držať pri sebe. Prachy, kariéra, spoločenská prestíž a aj keď je to kamoš, tak predsa len červík závisti hlodá a vŕta. Keď sa do toho zamieša ešte samica, je o prúser postarané. Ja som sa bavil. Americký remake rovnomenného holandského filmu z roku 2010 ma prekvapil. Väčšina pokusov amerických filmárov previesť úspešné európske filmy do amerického prostredia takto nedopadnú. Opäť som sa neubránil porovnaniu a výsledok je jednoznačný. Skvelý bol už začiatok filmu, kde sa objaví mŕtvola sexi dievčaťa. Aj v pôvodnom filme mi pripadá typologické obsadenie hercov horšie. Môžem kvitovať ani dobrý námet filmu o piatich priateľoch a ich záletoch. To sme už pred tridsiatimi rokmi s dvoma kamarátmi praktizovali tiež, ale nebol to žiadny prepychový loft, ale väčšinou garsónka alebo menší byt na sídlisku. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Netradičný pokus o klasickú detektívku - kto je vrah?... Skončil len pri pokuse, nie je to žiadna sláva, ale zámer bol celkom dobrý. Z partičky piatich najlepších kamarátov sa stane partička najhorších kamarátov, hneď pri prvom momente, keď ich priateľstvo začne byt skúšané poriadnou šlamastikou (eufemisticky povedané). Ale už keď si človek myslel, že príde nečakaný a zaujímavý zvrat... tak nejaká séria zvratov skutočne prišla, ale len s veeeľmi nezaujímavým výsledkom - kde všetko zariadia prášky na spanie zamiešané v alkohole (tak stará vec, ale tu ju hlavný zaporák využíval dosť intenzívne). Proste typický film v modrých percentách. PS: Niekedy (alebo skôr väčšinou) filmovému priemyslu nerozumiem, načo je dobré, točiť ten istý film behom par rokov tri krát? Na doplnenie, toto je americký remake, holandského remaku, belgického originálu. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Matthias Schoenaerts je jediným hercem v obsazení, který účinkoval také v belgickém snímku Loft (2008), v němž ztvárnil hlavní roli. (Conspi)
  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama