Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Výborný zimný snežný thriller presne podľa môjho gusta. Príbeh je fajn a potešilo ma aj tých pár podporných mini zápletiek. Kvalitné je aj obsadenie, nečakal som až toľko známych tvárí. Dobré súrodenecké duo presvedčivo chladnokrvný Eric Bana a krásna Olivia Wilde. Výborné rodičovské duo Kris Kristofferson a Sissy Spacek. Najmenej výrazný mi prišiel Charlie Hunnam. Odporúčam. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nepatřím mezi skalní fandy zmrzlých filmů, takže sníh, vánice a sněžné skútry v potoce mne rychle donutily k myšlence, že bych měl přiložit do kamen. Naštěstí mne zmrzlá Liza poměrně brzy rozehřála svou nahotou a tak jsem si sváteční posezení rozhádané rodinky, doplněné o mladou poldu a ochranitelského úchyla, nakonec celkem užil. ()

Reklama

Morien 

všechny recenze uživatele

Film se mi zase zdá docela dost naivní vzhledem k tématům, o kterých se rozhodl po jednávat. (Ponejvíce scéna s trenérem hned na začátku, ale ta jakoby nezasvěcená neobratnost je roztroušená po celém filmu, ale co já vím, jak to mezi sexistickými šerify a uprchlými zločinci chodí. Jako kdyby režisér spolu s herci nebyl schopen odhadnout správnou intenzitu emocí, jakou si jednotlivé scény vyžadují.) Na druhou stranu ale zjišťuji, že i naivní filmy se mi v poslední době hodně trefují do nálady, pokud je v nich dost sněhu, lesa, indiánských náčelníků a flitrových minišatů. Flitrové minišaty nejsou podmínka, ale Olivia Wilde v nich je vážně k sežrání. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Uff. Tak tohle bylo hodně velké zklamání. Relativně zajímavý snímek na první pohled a taková rozbředlá ptákovina po shlédnutí. Eric Bana je fajn, i když přehrává, Olivia je stále pořádně sexy, to je ovšem vše. Scénář který se sype podobně jako sníh z mraků, přehnaně stereotypní archetypy pro které by označení jako klišé bylo více než kompliment a neskutečně otravný Charlie Hunnam. Zimní thriller jen pro ty nejméně náročné, který není schopn nadchnout ani v jediném ohledu a topí se hluboko ve vodách průměru. Škoda. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už na začátek bych chtěla říct, že kdyby se režisér věnoval spíše napínavějším a akčním scénám, tak by to pro film byla velká výhoda. Bohužel se zaměřil spíše na dlouhé a nudné scény a dialogy bez akce a tak jsem první hodinu filmu jen tak stěží přežila a zajímavé to pro mě začalo být až poslední půlhodinu, kde je o akci hodně postaráno. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Původní název filmu byl Blackbird a Kin. (R´Hell)
  • Zach Dean sa rozhodol napísať scenár k tomuto filmu po tom, čo bol pasažierom letu JetBlue 292 v roku 2005, ktorý lietal vyše dve hodiny v tvare osmičky nad južnou Kaliforniou, aby sa pripravil na rizikové pristátie. Dean vtedy uvažoval o svojej smrteľnosti a chcel napísať niečo o rodine. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2012 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama