Reklama

Reklama

Sourozenci Addison (Eric Bana) a Liza (Olivia Wilde) jsou na zběsilém útěku z kasína, které právě vyloupili. Cestou havarují a na místě zůstává mrtvý policista. Addison a Liza se rozdělují a každý dál prchá svojí cestou. Vysílené Lizy se ujme bývalý boxer Jay (Charlie Hunnam), který se vrací domů oslavit Den díkůvzdání. Právě tam se ale oba uprchlíci znovu setkávají a jejich nesmlouvavý souboj překročí všechny hranice rodinných limitů. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (203)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $66,351 Tržby Celosvetovo $1,936,000▐ dobrá atmosféra, herci slušne to ustoja na to že to mohla byť všedná šablónová rutina, len škoda že to občas skĺzne do balastu pri niektorých riešeniach policajtov, pozerateľný priemer /60%/ ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn námet si myslím, chyba tkvie v povrchnom spracovaní. Zdalo sa to na mňa až príliš že hŕŕŕŕ a veľa zbytočných scén a na záver som mal taký pocit že veľa vecí zostalo nevyriešených, ako keby sa o nich ani nehovorilo. Niektoré postavy úplne zbytočné a iné postavy zase neprepracované do väčšej hĺbky. Plejáda hercov sympatická ale až tak úplne im to neladilo. Hudba výborná. A hlavne je že som sa nenudil pri tom. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Je to docela umění natočit zasněženou kriminálku s tolika mrtvými, aniž by v ní byl alespoň ždibec mrazivé atmosféry. Největší zápor je mizerný scénář a šablonovité postavy. V zápletce se snoubí naivita s tupostí, a vyjma finální scény je vše zoufale neoriginální. Hlavním tahounem jsou tak herci. Obsazení je hodně slušné, dokonce až rozmařilé, na to jak je film špatný. Charlie Hunnam je machr a i když film měl být původně o někom jiném, on si ho dokázal ukrást sám pro sebe. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Mrazivej thriller, ze kterýho jde chlad a kosa jako prase! To sněhem pokrytý prostředí včetně pořádných chumelenic dělá filmu tu nejlepší možnou kulisu! Ovšem to není zdaleka to jediný pozitivní. To co předvádí Bana, to je masakr! S naprostým klidem a bez náznaku emocí, chladnokrevně a brutálně ničí vše, co mu stojí v cestě. Olivia není extra herečka, nicméně pánskýmu oku lahodí senzačně. Za mě trochu navíc byla ta sladká pasáž na motelu, zato závěr u jídelního stolu, plnej psychologickýho vydírání byl famózní! Jen ta úplná koncovka bolí... Po posledním výstřelu je vlastně konec a nedozvíme se absolutně už nic o osudech všech zúčastněných od slavnostní večeře Dnu díkůvzdání. 75% ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Na Deadfall jsem byl hodně zvědavý. Od Ruzowitzkyho sem ještě nic neviděl, takže jsem pořádně nevěděl, co očekávat. Film je vcelku tvrdé eRko, které obsahuje víceméně vše, co by takový film měl mít. Hodně mě překvapilo, že vraždy nevypadaly, tak uměle, jak v jiných filmech. Eric Bana se mi taky nezdál, že by dokázal zahrát takový charakter, ale tady se ukázalo, že je vcelku všestranný herec. Kamera Shanea Hurlbuta je dost dobrá (člověka pěkně vtáhne do filmu, žádná roztřesenost při akci) a atmosféra je během filmu pěkně syrová. Celkově děj není vůbec špatný, ale některé věci (dialogy a chování postav) mi tam prostě nesedly. Časem se na to možná zase podívám, protože na jednu stranu to byl vcelku solidní atmosférický výplach. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Zatiaľ čo film sa údajne odohráva v Michigane v okolí Detroitu, ranná scéna sa odohráva v Dunn's Delicatessen a Dominion Square Tavern, čo sú rozpoznateľné orientačné body na Metcalfe Street v Montreale. (Arsenal83)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste Montreal a na ďalších miestach v kanadskej provincii Quebec. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2012 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)

Reklama

Reklama