Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Odcházím! A víš proč? Protože mám pičku!" Ani se mi nechce věřit, že tohle točili Amíci, páč černý humor, co z toho stříká, bych si tipnul na Anglány (a v jistých chvílích na Australany). Půlka filmu je na tripu, pak přijde romance, do toho vstoupí Ďábel, smrt, armáda nahých ženských ,,zombie" a celé to vrcholí slaďákem od Elvise s neplánovaným ohňostrojem v pozadí. Normální postavy aby člověk pohledal. A výslech Froda je doprovázen slušivým gore. Poprvé jsem vyprsknul, když zhulenci začali válcovat psí hřbitov, to se prostě nedalo. ,,Schwarzenegger je z Australie!" ,,Ne, je z Austrie." ,,To je skoro to samý." ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Film zlozeny z troch poviedok, ktore nemaju prakticky vôbec ziadnu spojitost. Je tu evidentna inspiracia Tarantinovkami a filmami Guya Ritchieho, ale Pawn Shop Chronicles postrada dejovu prepracovanost a hlavne zabavnost svojich predobrazov. Par zaujimavyh sialenych napadov sa tu objavi, ale film ako celok nie je prilis vtipny. Predosly Kramerov pokus o tento typ filmu - Running Scared dopadol ovela lepsie. 4/10. ()

Reklama

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Pawn Shop Chronicles je odpovědí na otázku, co by se stalo, kdybyste dali dohromady Pulp Fiction a Sin City. Film, který Vám nabídne misku jakési kaše bez pachu a bez příchutě, na které si buďto rádi smlsnete, nebo holt vylámete zuby (nebo Vám je někdo s chutí vyláme kladivem...). Jen se stále nemůžu rozhodnout, zda byla ta miska napůl prázdná, nebo napůl plná... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Že sa nejedná o nejaký bežný, tuctový film pre širšie publikum je jasné hneď od prvých minút, ak vás ovšem neodradia už tunajšie recenzie. Rád dávam šancu zaujímavým námetom a Kramerov trojpríbeh, odohrávajúci sa v jeden deň v bohom-zabudnutom scvoknutom mestečku, kde jednotlivé historky spája záložňa na okraji mesta, bola jednoznačne trefa do čierneho. Nápad spojiť príbehy, ktoré na prvý pohľad spolu vôbec nesúvisia tu už bol neraz, ale pospájať ich dokopy v tých správne načasovaných momentoch, aby to nevyznelo prvoplánovo a banálne je dnes už ozajstné majstrovstvo. A pokiaľ divák venuje príbehu patričnú pozornosť, bude odmenený brutálnou dávkou čierneho humoru, šialených dejových línií a zvratov, ktoré podporujú výborní herci s ešte lepšími (a šialenejšími) charaktermi postáv. Tento film je predurčený k tomu, aby sa stal takou malou kultovou klasikou pre náročných fajnšmekrov modernej kinematografie. 85%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pleasure tak trochu "guilty", ale pořád pleasure. Tři brakové příběhy z amerického vidlákova, které by se strašně chtěly podobat na Pulp Fiction, ale chybí jim tarantinovská preciznost. Btw. Elijah Wood očividně dělá co může, aby nálepku "roztomilý hobit" předělal na nálepku "úchylný psychouš". A docela mu to jde. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)
  • Poté, co Richard (Matt Dillon) vytrhne stránku z telefonního seznamu a hodí další postavu na akvárium za sebou, seznam mizí. (Timak)
  • Brendan Fraser uzavrel zmluvu s diablom už vo filme Bedazzled (2000). (kacer4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno