Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Cesta Superkrálíka a Lady Diany z bodu A do bodu A je neúměrně dlouhá a příliš mi připomíná život na to, abych se přitom uvolněně bavil. Jenže má i pár poučení do života, která mi zatím jiný snímek nenabídl: 1. Nebudu vyzývat na souboj někoho, kdo přede mnou nechce utíkat, 2. Nenechám žádnou nymfomanku, aby mne usouložila do kómatu, 3. Při čištění kuše se přesvědčím, zda nemám v tětivě zapomenutou střelu. Já vím, že to není nic moc, ale když si vzpomenu na těch pár povedených vtípků s úmrtími příbuzných, tak to celkem šlo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela kravina. Obycejna romanticka komedie o dvou zamilovanejch, co nejsou schopny se dokopat ke svatbe kuli vsemoznejm stupidnim duvodum. Ze zacatku to je sice docela zabava, sice to nicim nevybocuje z nejakyho standardu romantickejch komedii, ale sem tam padne nejaka sprosta hlaska a herci jsou sympataci, takze to docela bavi. Jenze z pribejvajicim casem (silenejch 130 minut) se tak nejak nic nedeje a furt je to to samy, az to zacne cloveka srat. Segel je sice ultimatni sympatak a jeho lovecky obdobi je zabavny, ale celej film proste neutahne a mnohem zabavnejc tak vyznivaj scenky jeho dobytkarskyho kamarada. Celkove tak proste naprostej prumer, s timhle obsazenim a pod zastitou Apatowa jsem cekal daleko vetsi pecku. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Režisér dle mého nadprůměrných Kopaček se vrací po dle mého podprůměrném kousku Dostaň ho tam se ZBYTEČNĚ průměrnými Zásnuby na dobu neurčitou. Je to velká škoda, protože ambice tu byly nemalé a dvojice věčně zasnoubených Segel-Blunt působí nesmírně svěže, navíc se opět zuby nehty držíme Apatowových schémat v čele s neučesaným slovníkem. Když hodíme za hlavu všechny ty přiblblé americké hodnoty, nejvíc zas a znovu mrzí délka. Snímek má téměř 130 minut. A i amatérský filmař by hned ukázal na několik pasáží, které se mohly klidně vynechat. Nejsou vtipné, nejsou pro děj podstatné, doplácejí prostě jen na to, že tvůrci zřejmě neznají slova „bonusová výbava disku“. Je fajn, že sebou někdo občas legračně sekne, ale největší síla scénáře dua Segel-Stoller tkví v dialozích. Jejich pointy nejsou prvoplánové, situace jsou spontánní, netriviální, škoda jen, že si tvůrci neodpustili lehce přízemní humor (předlouhý běh za profesorským soupeřem v lásce, sexuálně laděná muchlovačka s jídlem), který navíc děj nikam neposouvá (stejně jako třeba stále se vracející seznámení králíčka s princeznou Dianou, až zbytečně velký prostor věnovaný hrdinčině studiu). Osvěžením je naopak prohození tradičních rolí přizpůsobivšího muže a emancipované ženy. Režisér Nicholas Stoller snímek napěchoval celou řadou citací a narážek na okolní dění, se svým producentem Apatowem se neobává pustit do jakékoliv látky. Směs hrubozrnné a romantické komedie je namíchaná přesně podle toho, co praví název. Nic víc nehledejme. Já nic ani nevyžadoval, jen té nadýchané vaty kolem je tentokrát až moc. Slušné tři hvězdy.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo inteligentná, aspoň sčasti, romantická komédia. Problém je v tom, že teda aspoň sčasti. Niektoré humorné vložky sú úplne zbytočné a film v podstate naťahujú na dvojhodinovú stopáž. Inak väčšina vecí tu má svoje opodstatnenie, Tomove "prepnutie" a návrat k prazákladom mužskej podstaty, pričom všetci v okolí to chápu ako jeho zlyhanie. Otázka, či môže byť žena mužom odporúčaná na lukratívne miesto aj kvôli schopnostiam a nielen vďaka kráse, i keď je inteligentná. No a celkom vtipné využitie montáže, keď ma tvorcovia nachytali na hruškách a dokázali, že aj opakovaný vtip môže byť stále vtipný. Škoda, že film nie je viac zomknutý a o oprostený o 10-15 minút omáčky, určite by som potom hodnotil vyššie. Pričom taký David Paymer nedostane skoro žiaden priestor. 70% ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Pro mě skončily Zásnuby na dobu neurčitou v mírně podprůměrném hodnocení. Ačkoliv jsem se na mnoha místech zasmál (klasický Segelovský humor) a ústřední hereckou čtveřici jsem měl v oblibě už dříve, postrádal jsem to hlavní, co divák očekává u romantické komedie. Neviděl jsem tam jakoukoli vztahovou chemii, která ze zápletky o oddalování svatby udělá docela nudu. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Téměř všechny restaurační scény byly natáčeny uvnitř detroitského podniku MGM Grand Detroid. (žvanimírek)
  • Kvůli celkovému doladění charakteru Suzie, kterou hraje americká herečka Alison Brie, „vybrousila“ herečka britský přízvuk posloucháním nahrávek čtení od své britské kolegyně Emily Blunt. (Dzeyna)
  • V prvních trailerech, předtím než je Violet Barnes (Emily Blunt) střelena šípem do nohy, slyšíme, jak malá holčička řekne: "Jsem Pocahontas". V pozdějších trailerech je to nahrazeno větou "Jsem Katniss" jako reakce na úspěch filmu Hunger Games (2012). Ve filmu je nakonec použita věta s Pocahontas. (..Lucas..)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno