foto

Javier Aguirresarobe

  • nar. 10.10.1948 (68 let)
    Éibar, Guipúzcoa, País Vasco, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

2016 Do posledního dechu
Quarry (TV seriál)
2015 Husí kůže
Poltergeist
2014 La Dictadura Perfecta
2013 Jasmíniny slzy
Mrtví a neklidní
Z cizího krev neteče
2012 Zásnuby na dobu neurčitou
2011 Noc hrůzy
Za lepší život
2010 Twilight sága: Zatmění
2009 Cesta
Město Osudu
Twilight sága: Nový měsíc
2008 Arráncame la vida
Vicky Cristina Barcelona
2007 Carta esférica, La
2006 Goyovy přízraky
2005 Hormigas en la boca
Obaba
2004 Hlas moře
Most osudu
2003 Satánek
Soldados de Salamina
2002 Deseo
Mluv s ní
2001 Ti druzí
2000 Chico en la puerta, El
Mistrovské dílo
Salsa
1999 La fuente amarilla
1998 Dívka tvých snů
El milagro de P. Tinto
1997 Tajemství srdce
99.9
1996 Bwana
El perro del hortelano
Tu nombre envenena mis sueños
Země
1995 Ainsi soient-elles
Antártida
Aquel ritmillo
Fiesta
1994 Días contados
Chica entre un millón, Una
1993 Fio do Horizonte, O
Madre muerta, La
Střílej!
1991 Beltenebros
Sueño de Tánger, El
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 Luna negra, La
1987 Bosque animado, El
Laura, del cielo llega la noche
Oveja negra, La
1986 27 horas
1985 Golfo de Vizcaya
1984 Fuego eterno
Jardín secreto, El
Muerte de Mikel, La
Pico II, El
1983 Que nos quiten lo bailao
1981 Fuga de Segovia, La
1979 Ikuska-3
1978 ¿Qué hace una chica como tú en un sitio como éste?
1976 Pomporrutas imperiales
1975 En un París imaginario

Dokumentární

2012 Leonora Carrington. El juego surrealista
2002 Eric Clapton!
1998 Lorca (TV film)
1992 Marathon
Sen o světle
1979 El proceso de Burgos

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2006 Joaquín Sabina - ...y seguido 1992-2005 (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace