Reklama

Reklama

Po roční známosti požádá Tom Violet o ruku. Ona souhlasí, avšak ani jeden z nich v tu chvíli ještě netuší, že jejich vysněná svatba je dál, než by se zdálo. Violet dostane nabídku na dvouletou stáž daleko od jejich domova a Tom, který jí chce být nablízku, opouští místo asistenta šéfkuchaře, kde měl být brzy povýšen, jen aby podpořil svou nastávající v jejím kariérním postupu. Po příjezdu do Michiganu se všechno začíná pomalu hroutit. Zatímco Tom je nucen pracovat ve fast-foodu a jeho životní sny se rozpadají v prach, Violet si užívá nové místo ve skupině vedené šarmantním profesorem Childsem. Frustrace na obou stranách přibývá, svatba se stále odkládá, netrvá dlouho a pár se rozejde. Přesto je osud svede opět dohromady... (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer

Recenze (271)

nunka 

všechny recenze uživatele

Snaha o originalitu spackala všetko, čo mohlo byť na tomto filme zábavné. Keď dám všetky srandičky bokom, zostane len nudná kostra s prepálenou stopážou. Herci sú sympatickí, spolu im to celkom klape, no po hodine toho istého ma skrátka dobehla nuda, vtípky jednoducho nestačili a túžobne som očakávala záver. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Mám rád, keď sa vo filmoch hovorí a spomína o iných filmoch znie to tak, že si ľudia nájdu cestu a čas venovať pozornosť filmu a majú prehľad v tomto uponáhľanom svete o filmovom dianí okolo nich. Jedným z často skloňovaným slovom sa v tomto filme stal názov animáku Ratatouille. V tejto komédii dostal priestor aj neskrývaný a otvorený životný postoj a správanie viacerých ľudí čo som tiež docenil, keď úprimne po zosobášení Alex zahlásil "kurva my sme sa zvali". Vtipnou formou bolo podané aj riešenie konfliktu medzi profesorom, ktorý pobozkal mladú snúbenicu chlapa, ktorý by svojou postavou mohol skoliť aj draka no on sa to rozhodol riešiť diplomaticky a k tomu sa mu ešte ušlo aj za ucho. Tak ako v každom romantickom filme, ani tu nechýbala tŕnistá a dlhá cesta, kým si osudový pár uvedomil, že patria k sebe. Odvážne no pravdivé prirovnanie o koblihách, znelo ozaj trefne, hlavne pre tie ženy, ktoré si myslia o sebe, že budú večne mladé a že to čo hľadajú majú pred sebou, len sú zaslepené kariérou, alebo inou "dôležitejšou motiváciou". ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Jason Segel zas a znovu. Originální zápletka, skrývající až překvapivě malé množství hlavní ingredience, tedy originality. Bohužel obsahuje až příliš velkou ležérnost a dokáže utahat během dvou hodin i otrlého diváka. Palec nahoru však přesto dostane, protože i přes veškeré své chyby se jedná o poměrně příjemný film. Sympatické charaktery, sbírka romantických klišé a vztahová odysea se světlými i temnými chvilkami. [55%] ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Produkty produkční dílny Judda Apatowa se začínají trochu pokulhávat. Když jsem dříve zahlédl jeho jméno, bylo jasné, že se u komedie pobavím. Tohle nebyla ani nijak výrazná komedie.. ale ani romantika. Jason Segel je sice sympaťák, ale působí na mě, jako by to byl TEN Marshall z HIMYM. Emily Blunt mně osobně nepřipadá vůbec sympatická, takže pro mě samotného to tady trochu skřípe. Mírné plus patří Alison Brie, která je naopak sympaťačka od pohledu. :) Navíc je snímek docela dlouhý, takže cca po necelé hodině a půl už jsem doufal v nějaké dobré zakončení, ale autoři očividně museli provést ještě pár více či méně trapných fórků. Přežít se to dalo, ničím mě to výrazně neuráželo, ale opravdu nepotřebuju vidět znovu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Cesta Superkrálíka a Lady Diany z bodu A do bodu A je neúměrně dlouhá a příliš mi připomíná život na to, abych se přitom uvolněně bavil. Jenže má i pár poučení do života, která mi zatím jiný snímek nenabídl: 1. Nebudu vyzývat na souboj někoho, kdo přede mnou nechce utíkat, 2. Nenechám žádnou nymfomanku, aby mne usouložila do kómatu, 3. Při čištění kuše se přesvědčím, zda nemám v tětivě zapomenutou střelu. Já vím, že to není nic moc, ale když si vzpomenu na těch pár povedených vtípků s úmrtími příbuzných, tak to celkem šlo. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (8)

  • Šaty, které má na sobě Violet (Emily Blunt) během své svatby, jsou od Valentina. (žvanimírek)
  • Téměř všechny restaurační scény byly natáčeny uvnitř detroitského podniku MGM Grand Detroid. (žvanimírek)
  • Filmovalo sa na viacerých miestach v americkom štáte Michigan, a tiež v štáte Kalifornia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama